Kavaja Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα, Συγχωρέστε με αν έχει ξανά υποθεί εδώ. Έστειλα ένα δέμα την Τετάρτη 7/9 με αντικαταβολή το οποίο παραλήφθηκε και πληρώθηκε στις 8/9 με ACS. Η ερώτηση μου θα φανεί κλασική αλλά σε πόσες μέρες κατά την δικιά σας εμπειρία σε έναν ιδιώτη θα μου φανούν τα λεφτά; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, Ανδρέας Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Kavaja
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Kavaja είπε Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα, Συγχωρέστε με αν έχει ξανά υποθεί εδώ. Έστειλα ένα δέμα την Τετάρτη 7/9 με αντικαταβολή το οποίο παραλήφθηκε και πληρώθηκε στις 8/9 με ACS. Η ερώτηση μου θα φανεί κλασική αλλά σε πόσες μέρες κατά την δικιά σας εμπειρία σε έναν ιδιώτη θα μου φανούν τα λεφτά; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, Ανδρέας Έχει τύχει η acs να μου βάλει λεφτά σε 3 μέρες έχει τύχει να βάλουν και στις 10+ μέρες Επίσης παίζει πολύ και από κατάστημα σε κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα