Προς το περιεχόμενο

Apple και after sale ανύπαρκτο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nikos523,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγω την επαθα με του 2015. Το προγραμμα ηταν για 4 χρονια απο την αγορα τοτε, και εγω το αγορασα 2015 και τα εφτυσε ανοιξη του 2020. Μπορεις να κανεις την λυση με το listerin αλλα μετα θα γυαλιζει πολυ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, BrianMolko είπε

Κι εγω την επαθα με του 2015. Το προγραμμα ηταν για 4 χρονια απο την αγορα τοτε, και εγω το αγορασα 2015 και τα εφτυσε ανοιξη του 2020. Μπορεις να κανεις την λυση με το listerin αλλα μετα θα γυαλιζει πολυ

Ναι ρε φίλε είδα και ένα βιντεάκι με "αλοιφή αυτοκινήτου"

θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.

Επεξ/σία από oXXo_nikosar
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BrianMolko είπε

2 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε

Ναι ρε φίλε είδα και ένα βιντεάκι με "αλοιφή αυτοκινήτου"

θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.

...ε έγκλημα τέτοιες ενέργειες 🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, kormos είπε

...ε έγκλημα τέτοιες ενέργειες 🙄

Το δοκίμασα με αλοιφή για γρατσουνιές αυτοκινήτων... δεν έφυγαν τα σημάδια. Φυσικά έγινε προσεκτικά. Έσβησα και το βίντεο στο πόστ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oXXo_nikosar είπε

Το δοκίμασα με αλοιφή για γρατσουνιές αυτοκινήτων... δεν έφυγαν τα σημάδια. Φυσικά έγινε προσεκτικά. 

Σε όποια. περίπτωση όμως το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί σε βάθος χρόνου μεγαλύτερη ζημιά...

Δεν συνιστώ τέτοιες ενέργειες προσωπικά...

• Λύση
Δημοσ.

Απλά μωρομαντιλα (χωρίς αλκοόλ κλπ) και υπομονή και γίνεται καινούργια η οθόνη. Το δοκίμασα από περιέργεια πέρυσι τέτοιο καιρό στο ίδιο μοντέλο και όντως έγινε άψογη.

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, nikos523 είπε

Απλά μωρομαντιλα (χωρίς αλκοόλ κλπ) και υπομονή και γίνεται καινούργια η οθόνη. Το δοκίμασα από περιέργεια πέρυσι τέτοιο καιρό στο ίδιο μοντέλο και όντως έγινε άψογη.

Είχε πρόβλημα η οθόνη όπως στη φωτό ή απλά την καθαρίζεις έτσι ?

IMG_0147.jpg

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oXXo_nikosar είπε

Είχε πρόβλημα η οθόνη όπως στη φωτό ή απλά την καθαρίζεις έτσι ?

IMG_0147.jpg

Είχε αυτό το ξεθώριασμα (staingate) που βλέπω και σε εσένα. Αν την καθαρίζεις έτσι χωρίς να έχει πρόβλημα, θα αρχίσει να βγαίνει αυτή η επίστρωση και μετά θα έχεις πρόβλημα!

48B434AE-1875-4E72-8014-BB5DED406C98.jpeg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Την στιγμή που η εταιρεία ΔΕΝ στο αναγνωρίζει και το κόστος είναι υπέρογκο, δεν υπάρχει επιλογή. Ούτως ή άλλως εγγύηση δεν έχεις. Προσωπικά θα δοκίμαζα ό,τι γιατροσόφια μπορούσα να βρω (ίδιο λαπτοπ έχω). Για την ακρίβεια το ίδιο έκανα για την αλλαγή της μπαταρίας. Δεν δεχόμουν με τίποτα να τους δώσω 300Ε για αλλαγή top case για μία... μπαταρία. Ρίσκαρα λίγο, αλλά άξιζε τον κόπο. Για εμένα, προσπάθησε να την καθαρίσεις όπως αναφέρουν διάφοροι στο ίντερνετ. Με προσοχή πάντα και "τοπικά". Δεν χρειάζεται να καθαρίσεις κατευθείαν όλη την οθόνη. Αν τελικά δεν φτιαχτεί / δεν αντέχεις να το βλέπεις, σκέφτεσαι την επιλογή επιδιόρθωσης από apple. 

*** Αν βέβαια δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα, απλά σύνδεσέ το σε εξωτερικό monitor. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikos523 είπε

Την πέρασα με μωρομάντηλο και στην αρχή έπαθα πλάκα όσο ήταν βρεγμένη ο οθόνη καθώς σου δίνει την εντύπωση ότι έφυγαν τα σημάδια !! Όταν στέγνωσε φαίνονται όμως νομίζω είναι σε καλύτερη κατάσταση!! Χίλια ευχαριστώ.

Σημείωση όταν είναι σβηστή η οθόνη φαίνονται τα σημάδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε

Την πέρασα με μωρομάντηλο και στην αρχή έπαθα πλάκα όσο ήταν βρεγμένη ο οθόνη καθώς σου δίνει την εντύπωση ότι έφυγαν τα σημάδια !! Όταν στέγνωσε φαίνονται όμως νομίζω είναι σε καλύτερη κατάσταση!! Χίλια ευχαριστώ.

Σημείωση όταν είναι σβηστή η οθόνη φαίνονται τα σημάδια.

Ωραίος.

Πέρασε το άλλη μια φορά όταν θα έχεις χρόνο και υπομονή γιατί κάποια σημεία φεύγουν πιο δύσκολα. Από το να πατήσεις πολύ η να κάνεις ζημιά, καλύτερα να σταματάς όταν βλέπεις ότι η υπομονή σου εξαντλείται.

Στο δικό μου εκτός από ένα σημείο στη μέση προς τα δεξιά, το υπόλοιπο έφυγε σχετικά πολύ εύκολα. Κατά τα υπόλοιπα, δεν θα φαίνεται ούτε με κλειστή την οθόνη μόλις φύγει όλη η στρώση.

Υγ. Μετά καλό είναι να ρίξεις και ένα κανονικό καθάρισμα την οθόνη γιατί πολλά απο τα σημάδια που βλέπεις τώρα με κλειστή οθόνη είναι το υγρό απο τα μωρομαντηλα και η επίστρωση διαλυμένη!

Επεξ/σία από nikos523
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nikos523 είπε

Ωραίος.

Πέρασε το άλλη μια φορά όταν θα έχεις χρόνο και υπομονή γιατί κάποια σημεία φεύγουν πιο δύσκολα. Από το να πατήσεις πολύ η να κάνεις ζημιά, καλύτερα να σταματάς όταν βλέπεις ότι η υπομονή σου εξαντλείται.

Στο δικό μου εκτός από ένα σημείο στη μέση προς τα δεξιά, το υπόλοιπο έφυγε σχετικά πολύ εύκολα. Κατά τα υπόλοιπα, δεν θα φαίνεται ούτε με κλειστή την οθόνη μόλις φύγει όλη η στρώση.

Υγ. Μετά καλό είναι να ρίξεις και ένα κανονικό καθάρισμα την οθόνη γιατί πολλά απο τα σημάδια που βλέπεις τώρα με κλειστή οθόνη είναι το υγρό απο τα μωρομαντηλα και η επίστρωση διαλυμένη!

Εννοείται θα ακολουθήσω τον τρόπο που προτείνεις.  

Α ξέχασα να το αναφέρω... πέρασα όλες μου τις συσκευές με το μαγικό μωρομάντηλο.. -)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...