Katerina9036 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Και που ξέρεις εσύ τα πιστεύον του άλλου; Τον ρώτησες η έκανες πάλι δικές σου υποθέσεις για να βγάλεις την προπαγάνδα σου; Το πρόβλημα είναι όλο της ts που έπρεπε να ρωτήσει εξ' αρχής το κόστος από το τηλέφωνο. Βγήκε 1000ρικο η βάπτιση; Ας μην αναλάμβανε, και η εκκλησία έχει το κόστος λειτουργίας της που δεν είναι δωρεάν ούτε πληρώνεται από το κράτος ή την εκκλησία που νομίζουν πολλοί. Αν δεν πιστεύουν στον θεο και δεν θέλουν να εμπλακούν με την εκκλησία. Ας ασχοληθούν μόνο με την ονοματοδοσια και την καταχώρηση στα μητρώα του ληξιαρχείου. Το πιστοποιητικό θα το χρειαστεί στο μέλλον το παιδί και είναι απαραίτητο. Όταν στην Ελλαδα η βαπτιση γίνεται τσάμπα (και δινουν κυριολεκτικά φακελάκι στον παπά οι νονοι) Όταν δεν αναφερουν ΠΟΥΘΕΝΑ οτι υπαρχει κοστος παρα μονο ΜΕΤΑ το περας του μυστηριου Όταν οι εκκλησίες εδω λενε ότι ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΩ πρεπει να μυρίσω τα νυχια μου? Και ναι φιλε μου, γουσταρα για το μοναδικο βαπτιστηρι μου να χαλασω χιλιαρικο, κουμαντο στην τσεπη μου θα κάνεις. Εχω ξεκινησει και παίρνω εδω και 9 μηνες για να ειναι ολα ετοιμα, το κοστος διαμοιραζεται δεν τα πληρωσα ντουκου. Δεν ξερω ποσο large είσαι αλλα τα 250+40 για το χαρτι ειναι κοστος. Και οι παπαδες μια χαρα μισθό εχουν το είπε και μονος του, απλα στην Αγγλια ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΠΕ αυτος δεν εχουν μισθο που μην λεμε @@ μια χαρα τα παιρνουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και που ξέρεις εσύ τα πιστεύον του άλλου; Τον ρώτησες η έκανες πάλι δικές σου υποθέσεις για να βγάλεις την προπαγάνδα σου; Το πρόβλημα είναι όλο της ts που έπρεπε να ρωτήσει εξ' αρχής το κόστος από το τηλέφωνο. Βγήκε 1000ρικο η βάπτιση; Ας μην αναλάμβανε, και η εκκλησία έχει το κόστος λειτουργίας της που δεν είναι δωρεάν ούτε πληρώνεται από το κράτος ή την εκκλησία που νομίζουν πολλοί. Αν δεν πιστεύουν στον θεο και δεν θέλουν να εμπλακούν με την εκκλησία. Ας ασχοληθούν μόνο με την ονοματοδοσια και την καταχώρηση στα μητρώα του ληξιαρχείου. Το πιστοποιητικό θα το χρειαστεί στο μέλλον το παιδί και είναι απαραίτητο. Το παιδί αν έχει γεννηθεί Αγγλία έχει ήδη όνομα.Το δηλώνουν οι γονείς στον δήμο της περιοχής τους.Δεν χρειάζεται να γίνει θρησκευτική τελετή για να παρει ονομα.
Katerina9036 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και που ξέρεις εσύ τα πιστεύον του άλλου; Τον ρώτησες η έκανες πάλι δικές σου υποθέσεις για να βγάλεις την προπαγάνδα σου; Το πρόβλημα είναι όλο της ts που έπρεπε να ρωτήσει εξ' αρχής το κόστος από το τηλέφωνο. Βγήκε 1000ρικο η βάπτιση; Ας μην αναλάμβανε, και η εκκλησία έχει το κόστος λειτουργίας της που δεν είναι δωρεάν ούτε πληρώνεται από το κράτος ή την εκκλησία που νομίζουν πολλοί. Αν δεν πιστεύουν στον θεο και δεν θέλουν να εμπλακούν με την εκκλησία. Ας ασχοληθούν μόνο με την ονοματοδοσια και την καταχώρηση στα μητρώα του ληξιαρχείου. Το πιστοποιητικό θα το χρειαστεί στο μέλλον το παιδί και είναι απαραίτητο. Αυτό πηγαινε στον costas1973 xD 9 λεπτά πριν, costas1973 είπε Ωραια γιναμε και international τωρα...... Αν δεν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις, το Χ της συνομιλιας ειναι απο κει. Και ιντερνατιοναλ, και κουμαντο στον κουμπαρα των αλλων... τιποτα αλλο ? 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε μια χαρά σας είπε. Πάει ο καθένας κάνει βαπτίσεις, γάμους.... ξοδεύει μια περιουσία (για φιγούρα) αλλά τσιγκουνεύεται να πληρώσει τον παπά Καμια τσιγκουνια, λεφτα να δωσω εβγαλα, αλλα δεν μπορείς να κανεις κουμαντο στην τσεπη των αλλων όταν δεν εχεις ενημερωσει για το κοστος. Οι παπαδες οπως και ολοι οι υπολοιποι εχουν μισθό. Γιαυτο αλλωστε αυτα τα λεφτα είναι μαυρα, χωρις αποδειξη χωρίς τιποτα. Ο παπας ειναι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι ο κυρηκας του Χριστου, ότι η τσεπη του Χριστου. Τα μυστήρια ειναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν Το αν κανω εγω την βαπτιση για φιγουρα ή οχι ασε με να το ξέρω, και οπως ανεφερα και σε εναν ομοιο σου παρα πανω, αν δεν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις, μην γραφεις καθολου απλα για να βγαλεις την κακια σου
Clytoceyx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Katerina9036 είπε γουσταρα για το μοναδικο βαπτιστηρι μου να χαλασω χιλιαρικο, κουμαντο στην τσεπη μου θα κάνεις. Δεν ξερω ποσο large είσαι αλλα τα 250+40 για το χαρτι ειναι κοστος. Αθανατοι Ελληνες. Θελουμε να κανουμε την φιγουρα σαν νεοπλουτοι αρχοντοχωριατες, αλλα αμα βγει παραπανω δειχνουμε την πραγματικη μας εικονα. Σαν κατι τυπους που εχουν αραξει την μπεμπα (μοντελο 2 ετων το πολυ) εξω απο συνοικιακη αλυσιδα "καφε" και στηνονται στην ουρα με την "κουρελαρια" επειδη εκει εχουν το καφεζουμι (με καποια ηλιθια ονομασια παντα) 1,5€ με 10λιτρα νερο, μια ντυροπιτα και λαχματζουν. Και εκτος των αλλων, τσακωνονται επειδη δεν προχωραει η ουρα, ακριβυνε η προσφορα κατα 0,20€ και επειδη τους φωναζουν οτι ενοχλει το κ*λαμαξο τους εκει που το αφησαν.
Katerina9036 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Clytoceyx είπε Αθανατοι Ελληνες. Θελουμε να κανουμε την φιγουρα σαν νεοπλουτοι αρχοντοχωριατες, αλλα αμα βγει παραπανω δειχνουμε την πραγματικη μας εικονα. Σαν κατι τυπους που εχουν αραξει την μπεμπα (μοντελο 2 ετων το πολυ) εξω απο συνοικιακη αλυσιδα "καφε" και στηνονται στην ουρα με την "κουρελαρια" επειδη εκει εχουν το καφεζουμι (με καποια ηλιθια ονομασια παντα) 1,5€ με 10λιτρα νερο, μια ντυροπιτα και λαχματζουν. Και εκτος των αλλων, τσακωνονται επειδη δεν προχωραει η ουρα, ακριβυνε η προσφορα κατα 0,20€ και επειδη τους φωναζουν οτι ενοχλει το κ*λαμαξο τους εκει που το αφησαν. Αυτό που κολλάτε στην ''φιγουρα'', ποσο νομιζεις οτι βγαίνει μια βαπτιση όταν ο σταυρος μόνο κανει μισο νεφρο απλα και μονο γιατι ειναι ''βαπτιστικός'' ? Το ίδιο είναι να κανεις το κουμαντο σου καθε μηνα να βαζεις 100-150 στην ακρη για την βαπτιση και το ιδιο ειναι την μερα του μυστηριου να σου λενε δωσε και αλλα 250+40 =290? 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Χρυσές? Δεν είμαι σίγουρη, αλλά είδα τον παπά να την δαγκώνει.
rodosf1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και που ξέρεις εσύ τα πιστεύον του άλλου; Τον ρώτησες η έκανες πάλι δικές σου υποθέσεις για να βγάλεις την προπαγάνδα σου; Το πρόβλημα είναι όλο της ts που έπρεπε να ρωτήσει εξ' αρχής το κόστος από το τηλέφωνο. Βγήκε 1000ρικο η βάπτιση; Ας μην αναλάμβανε, και η εκκλησία έχει το κόστος λειτουργίας της που δεν είναι δωρεάν ούτε πληρώνεται από το κράτος ή την εκκλησία που νομίζουν πολλοί. Αν δεν πιστεύουν στον θεο και δεν θέλουν να εμπλακούν με την εκκλησία. Ας ασχοληθούν μόνο με την ονοματοδοσια και την καταχώρηση στα μητρώα του ληξιαρχείου. Το πιστοποιητικό θα το χρειαστεί στο μέλλον το παιδί και είναι απαραίτητο. λάθος αν μιλάς για προπαγάνδα σ εμένα φίλε μου. Γεγονότα παρέθεσε η ts κ σε αυτά αναφέρομαι (το... "έκανες δικές σου υποθέσεις παλι" από που βγηκε άραγε;). Τα πιστεύω της επίσης τα σέβομαι και της είπα ότι προφανώς είναι θρησκευτικά καλυμμένη εφόσον έγινε το μυστήριο. Με λίγο διάβασμα είναι εμφανές. Η "ταρίφα" είναι του τάπερ και όχι του Jesus, μην το ξεχνάμε. Και η όλη στάση της Εκκλησίας ΑΕ στην προκειμένη περίπτωση μυρίζει αρπαχτή. Σε κάποιον που δυσκολεύεται δλδ θα πει τα ίδια; Ή υπάρχει κριτής για το τίμημα κ ο τιμοκατάλογος ισχύει με βάση τη φορολογική δήλωση; Γ αυτό έγραψα φίλε μου ότι η φάση... μυρίζει ΑΕ και κέρδος κ οχι θρησκεία, πίστη και καλή διάθεση. Το πιστοποιητικό θα επαναλάβω ότι όχι δεν είναι απαραίτητο για τίποτα στη ζωή. Αν θες παρέθεσε μας που χρειάζεται πλην του θρησκευτικού γάμου (που κ εκεί... δεν αλλά τεσπα). Προεξοφλείς ότι θα παντρευτεί σίγουρα ομοδοξο άτομο το παιδάκι στην Αγγλία σε 25-30 χρόνια πχ; On topic, αγαπητή ts εισαι σε μια χώρα που έχει κανόνες κ σίγουρα μπορείς να πάρεις το πιστοποιητικό και άνευ... τιμήματος. αν ζητήσεις νομική συμβουλή από ένα δικηγόρο θα στο βεβαιώσει θεωρώ. Αν δλδ νομιμοποιειται κάποιος να μην σου δώσει πιστοποιητικό για πράξη που έγινε. Το χρηματικό δεν έχει σχέση με αυτό. 1
Clytoceyx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Katerina9036 είπε ποσο νομιζεις οτι βγαίνει μια βαπτιση όταν ο σταυρος μόνο κανει μισο νεφρο απλα και μονο γιατι ειναι ''βαπτιστικός'' ? Δεν νομιζω τιποτα γιατι δεν με απασχολει. Δεν πιστευω και δεν ασχολουμαι με μυστηρια και εκκλησιες. Ευτυχως πλεον πολλα πραγματα δεν παιρνανε απο την εκκλησια. Ολοι οι συγγενεις και γνωστοι που πιστευουν και ηθελαν να κανουν εκκλησιαστικες τελετες, εχουν δυσανασχετησει με αυτα που ακουσαν αλλα ξερουν οτι ετσι γινεται και κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα. Να ελεγες για γιατρο, να ημουν 1000% υπερ σου μιας και δεν υπαρχει αλλη επιλογη (ακομα και στον ιδιωτικο τομεα). Την εκκλησια εσυ την επελεξες ενω υπαρχουν και αλλες επιλογες. Ειναι κατι σαν να πηγαινει καποιος στο καζινο αυτοβουλως και ν' απαιτει να του δωσουν αποζημιωση αν αισθανθει οτι εχασε πολλα.
Katerina9036 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε λάθος αν μιλάς για προπαγάνδα σ εμένα φίλε μου. Γεγονότα παρέθεσε η ts κ σε αυτά αναφέρομαι (το... "έκανες δικές σου υποθέσεις παλι" από που βγηκε άραγε;). Τα πιστεύω της επίσης τα σέβομαι και της είπα ότι προφανώς είναι θρησκευτικά καλυμμένη εφόσον έγινε το μυστήριο. Με λίγο διάβασμα είναι εμφανές. Η "ταρίφα" είναι του τάπερ και όχι του Jesus, μην το ξεχνάμε. Και η όλη στάση της Εκκλησίας ΑΕ στην προκειμένη περίπτωση μυρίζει αρπαχτή. Σε κάποιον που δυσκολεύεται δλδ θα πει τα ίδια; Ή υπάρχει κριτής για το τίμημα κ ο τιμοκατάλογος ισχύει με βάση τη φορολογική δήλωση; Γ αυτό έγραψα φίλε μου ότι η φάση... μυρίζει ΑΕ και κέρδος κ οχι θρησκεία, πίστη και καλή διάθεση. Το πιστοποιητικό θα επαναλάβω ότι όχι δεν είναι απαραίτητο για τίποτα στη ζωή. Αν θες παρέθεσε μας που χρειάζεται πλην του θρησκευτικού γάμου (που κ εκεί... δεν αλλά τεσπα). Προεξοφλείς ότι θα παντρευτεί σίγουρα ομοδοξο άτομο το παιδάκι στην Αγγλία σε 25-30 χρόνια πχ; On topic, αγαπητή ts εισαι σε μια χώρα που έχει κανόνες κ σίγουρα μπορείς να πάρεις το πιστοποιητικό και άνευ... τιμήματος. αν ζητήσεις νομική συμβουλή από ένα δικηγόρο θα στο βεβαιώσει θεωρώ. Αν δλδ νομιμοποιειται κάποιος να μην σου δώσει πιστοποιητικό για πράξη που έγινε. Το χρηματικό δεν έχει σχέση με αυτό. Ευχαριστώ. Θα δω αν θα μας το δωσουν την Κυριακή που είναι να πάμε για να κοινωνήσει αλλιώς θα απευθυνθώ σε κάποιον. Όσων αφορά τα παραπάνω που έγραψες, τους ενοχλεί πως τα βαπτιστικά είναι ακριβά που όταν μονο η λαμπάδα εχει ενα 60αρι απλα και μονο γιατι είναι ''βαπτιστική'' και το λένε φιγούρα, αλλα αν τους ζήταγαν 800αρι για να παντρευτουν θα έκαναν τις κλόσες. Μόλις τώρα, Clytoceyx είπε Δεν νομιζω τιποτα γιατι δεν με απασχολει. Δεν πιστευω και δεν ασχολουμαι με μυστηρια και εκκλησιες. Ευτυχως πλεον πολλα πραγματα δεν παιρνανε απο την εκκλησια. Ολοι οι συγγενεις και γνωστοι που πιστευουν και ηθελαν να κανουν εκκλησιαστικες τελετες, εχουν δυσανασχετησει με αυτα που ακουσαν αλλα ξερουν οτι ετσι γινεται και κανενας δεν μπορει να κανει τιποτα. Να ελεγες για γιατρο, να ημουν 1000% υπερ σου μιας και δεν υπαρχει αλλη επιλογη (ακομα και στον ιδιωτικο τομεα). Την εκκλησια εσυ την επελεξες ενω υπαρχουν και αλλες επιλογες. Ειναι κατι σαν να πηγαινει καποιος στο καζινο αυτοβουλως και ν' απαιτει να του δωσουν αποζημιωση αν αισθανθει οτι εχασε πολλα. Δυστυχώς εδώ που είμαστε οι επιλογές δεν ειναι πολλές. Δεν παραπονέθηκα καθόλου για το τι πλήρωσα μιας και αυτό ειναι γνωστό κόστος καθε βαπτισης. Γνωριζα ότι θα πρεπει να πληρωσω γιατί τόσο πάνε και βαράνε στο ότι ειναι ''βαπτιστικά''. Τωρα όσων αφορα την πληρωμή της εκκλησίας και μιας και ανέφερες τους γιατρούς (χωρίς να συγκρίνω το επάγγελμα μιας και όλοι ξέρουμε ποιοι ειναι πιο χρήσιμοι), αν πήγαινες σε ενα δημόσιο νοσοκομειο και ξαφνικά ο γιατρός ζήταγε φακελάκι, θα ήσουν χαρούμενος? Δεν υπήρχε καμία ενημερωση, βάση γνώσης η ελληνικες εκκλησίες τελούν τα μυστήρια δωρεάν με ενα φακελάκι για τον παπα που υποτιθεται ειναι ο μεσολαβητης του Θεου ή ότι τι, συν ότι εκαναν πρώτα την βάπτιση να το σιγουρέψουν και μετά ανέφεραν το κόστος. 1
Clytoceyx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Katerina9036 είπε αν τους ζήταγαν 800αρι για να παντρευτουν θα έκαναν τις κλόσες Ναι μονο η βαφτιση ειναι το προβλημα. Γιατι ολοι τρεμουμε οτι αν δεν παντρευτουμε σε εκκλησια, οι γονεις και τα πεθερικα δεν θα μας γραψουν τις περιουσιες η θα μας σχολιαζουν οι θειαδες. Εγω το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο και δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ. Μπορει να σας φαινεται εξωγηινο, αλλα πολλοι ανθρωποι κανουν πραξη τα πιστευω τους με οποιο κοστος. ΣΟΚ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Clytoceyx
Katerina9036 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Clytoceyx είπε Ναι μονο η βαφτιση ειναι το προβλημα. Γιατι ολοι τρεμουμε οτι αν δεν παντρευτουμε σε εκκλησια, οι γονεις και τα πεθερικα δεν μας γραψουν τις περιουσιες. εγω το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο και δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ. Μπορει να σας φαινεται εξωγηινο, αλλα πολλοι ανθρωποι κανουν πραξη τα πιστευω τους με οποιο κοστος. ΣΟΚ! Θα ξαναπώ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ και να προετοιμαζεσαι για αυτό μήνες όπως έκανα με τα βαπτιστικά που εβαζα καθε μηνα στην άκρη, αλλο να περιμένουν να πληρωθεί ενα οχι και τοσο μικρό ποσό που μεχρι και πριν την βάπτιση δεν είχαν αναφέρει.
Clytoceyx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Katerina9036 είπε Θα ξαναπώ, ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ και να προετοιμαζεσαι για αυτό μήνες όπως έκανα με τα βαπτιστικά που εβαζα καθε μηνα στην άκρη, αλλο να περιμένουν να πληρωθεί ενα οχι και τοσο μικρό ποσό που μεχρι και πριν την βάπτιση δεν είχαν αναφέρει. Τελευταια φορα που πηγα σε καποιο μυστηριο ηταν οταν ο ξαδερφος μου βαφτιζε ενα πιτσιρικι. Ηταν ολα κανονισμενα και μολις φανηκε ο παπας του κανει νοημα να μπουν στην εκκλησια και του ζηταει λεφτα. Πιαστηκαν μεχρι και στα χερια μεχρι που τους χωρισε ο μελλων κουμπαρος του. Μετα απο αυτο δεν ξερω τι κανονισαν, αλλα εγινε το μυστηριο. Απο συζητησεις με γνωστους εχω ακουσει αντιστοιχα σκηνικα, μεχρι και για παπαδες (πληθυντικος) που δεν τους εκατσε καλα στο ματι κατι απο τους νονους και ηθελαν να τους διωξουν. Η εκκλησια μπορει και παρεμβαινει και σε αλλους τομεις ασχετους με το αντικειμενο της. Στην "εδρα" της δεν θα εκανε οτι ηθελε; Οποτε παραπεμπω ξανα στην αναλογια με το καζινο. Ξερεις οτι θα σε γδυσουν βασει δικων τους κανονων, αλλα παντα μπορεις να μην παιξεις. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Clytoceyx
Maurikycli Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Katerina9036 είπε Αυτό πηγαινε στον costas1973 xD Αν δεν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις, το Χ της συνομιλιας ειναι απο κει. Και ιντερνατιοναλ, και κουμαντο στον κουμπαρα των αλλων... τιποτα αλλο ? Καμια τσιγκουνια, λεφτα να δωσω εβγαλα, αλλα δεν μπορείς να κανεις κουμαντο στην τσεπη των αλλων όταν δεν εχεις ενημερωσει για το κοστος. Οι παπαδες οπως και ολοι οι υπολοιποι εχουν μισθό. Γιαυτο αλλωστε αυτα τα λεφτα είναι μαυρα, χωρις αποδειξη χωρίς τιποτα. Ο παπας ειναι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι ο κυρηκας του Χριστου, ότι η τσεπη του Χριστου. Τα μυστήρια ειναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν Το αν κανω εγω την βαπτιση για φιγουρα ή οχι ασε με να το ξέρω, και οπως ανεφερα και σε εναν ομοιο σου παρα πανω, αν δεν εχεις να πεις κατι για να βοηθησεις, μην γραφεις καθολου απλα για να βγαλεις την κακια σου Τα μυστήρια είναι δωρεάν, όταν γίνονται εντός του ωραρίου των λειτουργιών της εκκλησίας που σημαίνει θα πας στις 7 το πρωϊ την Κυριακή όπως οι κανονικοί πιστοί. Το ότι έχει γίνει κανονικότητα να κάνουμε μυστήρια για την πάρτι μας όπως είναι σαν να κλείνουμε μαγαζί για διασκέδαση, είναι απόδειξη ότι έχει διαβρωθεί όλων η σκέψη για το τί είναι πίστη. 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Τα μυστήρια είναι δωρεάν, όταν γίνονται εντός του ωραρίου των λειτουργιών της εκκλησίας που σημαίνει θα πας στις 7 το πρωϊ την Κυριακή όπως οι κανονικοί πιστοί. Το ότι έχει γίνει κανονικότητα να κάνουμε μυστήρια για την πάρτι μας όπως είναι σαν να κλείνουμε μαγαζί για διασκέδαση, είναι απόδειξη ότι έχει διαβρωθεί όλων η σκέψη για το τί είναι πίστη. Ψαλλουν 7-3 για να κλεισει 8ωρακι? 1
Maurikycli Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ψαλλουν 7-3 για να κλεισει 8ωρακι? Εσύ να πληρώνεσαι με pos αδιαμαρτύρητα που θα σχολιάσεις τί δουλειά κάνουν οι άλλοι!
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Εσύ να πληρώνεσαι με pos αδιαμαρτύρητα που θα σχολιάσεις τί δουλειά κάνουν οι άλλοι! δουλεια και "δουλεια" Εγω θα πληρωσω με pos στην εκκλησια
Προτεινόμενες αναρτήσεις