Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Ωραία.

Κάνε το εξής.

Μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή.

Και μετά τρέξε το αρχείο run as administrator.

Παράλληλα έχε ανοιχτό το task manager και δες από εκεί αν όντως "ακούει" την ενέργεια...

Βλεπω αυτα:

Στιγμιότυπο οθόνης.png

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mήπως το μπλοκάρει το  avast?

Απενεργοποιω το Avast καθως & το Τειχος Προστασιας...και παλι τιποτα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δεν έγινε κάτι και με το uac κάτι άλλο φταίει.

Τα windows είναι από επίσημο iso ή είναι κάποια πειραγμένη έκδοση;

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το avast τελείως;

Δώσε σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής sfc /scnannow και μετά επανεκκίνηση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αφού δεν έγινε κάτι και με το uac κάτι άλλο φταίει.

Τα windows είναι από επίσημο iso ή είναι κάποια πειραγμένη έκδοση;

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το avast τελείως;

Δώσε σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής sfc /scnannow και μετά επανεκκίνηση.

ΟΚ....Ξεκιναω τωρα....Διαφορετικα αυριο θα ξαναβαλω απο την αρχη το  : MediaCreationTool21H2.....οπως το εκανα παλιοτερα...για να δουμε....

Δυστυχως τα εκανα ολα....δεν ξερω τι συμβαινει....Ξαναεγκατασταση αυριο των WIN 10....Αρκετα σας κουρασα...καλο βραδυ φιλοι μου....καλο Σαβ/κο....Θα ενημερωσω αυριο αν τελικα λυθηκε το προβλημα μου...ΒΒ

Δημοσ.

Δυστυχως τα εκανα ολα....δεν ξερω τι συμβαινει....Ξαναεγκατασταση αυριο των WIN 10....Αρκετα σας κουρασα...καλο βραδυ φιλοι μου....καλο Σαβ/κο....Θα ενημερωσω αυριο αν τελικα λυθηκε το προβλημα μου...ΒΒ

Καλημερα φιλοι μου...Τελικα ολα οκ....Εβγαλα εντελως το AVAST[μπορει αυτο να ηταν η αιτια], εγκατεστησα τα windows 10, χωρις να διαγραφουν προγραμματα & αρχεια, απο εδω, [φωτο] & ολα οκ...Αυτο ηταν αλλα μας κουρασε αρκετα....και παλι σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας. να ειστε ολοι καλα!

ΕΡΓΑΛΕΙΟ.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλημερα φιλοι μου...Τελικα ολα οκ....Εβγαλα εντελως το AVAST[μπορει αυτο να ηταν η αιτια], εγκατεστησα τα windows 10, χωρις να διαγραφουν προγραμματα & αρχεια, απο εδω, [φωτο] & ολα οκ...Αυτο ηταν αλλα μας κουρασε αρκετα....και παλι σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας. να ειστε ολοι καλα!

ΕΡΓΑΛΕΙΟ.jpg

Με αυτό που αναφέρεις δείχνει να είναι και σφάλμα του λειτουργικού. Να υποθέσω "πέρασες από πάνω" πάλι τα Windows?

Αν ήταν το ΑΒΑΣΤ θα έπρεπε να σου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση λογικά....

Σημασία έχει πως λύθηκε το μυστήριο :) 

Δημοσ.

Ναι...Απλα ειναι βαρετο-και το ξερετε-να κανουμε απεγκατασταση ολων των προγραμματων...Ευτυχως που υπαρχει & αυτη η επιλογη[το εχω ξανακανει] & εγκαθιστω μονο τα WIN 10,οποτε αφου εφτιαξε το προβλημα, ειναι ολα οκ τωρα.  Το φορματ δεν το πολυσυμπαθω. Ομως,απ οτι ξερω και απο τις ρυθμισεις απο την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, γινεται & απο εκει η δουλεια μας, απλα τι σε βολευει καλυτερα & αν το προβλημα ειναι σοβαρο ή πιο απλο...Το δικο μου ενταξει δεν ηταν και πολυ σοβαρο, απλα ηθελα αυτην την αλλαγη σε τοπια-εικονες...Ομως τωρα εφτιαξε.  Ενα μεγαλο ευχαριστω φιλοι μου για την πολυτιμη βοηθεια σας!

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vounisios είπε

Ναι...Απλα ειναι βαρετο-και το ξερετε-να κανουμε απεγκατασταση ολων των προγραμματων...Ευτυχως που υπαρχει & αυτη η επιλογη[το εχω ξανακανει] & εγκαθιστω μονο τα WIN 10,οποτε αφου εφτιαξε το προβλημα, ειναι ολα οκ τωρα.  Το φορματ δεν το πολυσυμπαθω. Ομως,απ οτι ξερω και απο τις ρυθμισεις απο την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, γινεται & απο εκει η δουλεια μας, απλα τι σε βολευει καλυτερα & αν το προβλημα ειναι σοβαρο ή πιο απλο...Το δικο μου ενταξει δεν ηταν και πολυ σοβαρο, απλα ηθελα αυτην την αλλαγη σε τοπια-εικονες...Ομως τωρα εφτιαξε.  Ενα μεγαλο ευχαριστω φιλοι μου για την πολυτιμη βοηθεια σας!

Να σαι καλά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...