Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου...προσπαθω να εγκαταστησω ενα αρχειο που αφορα εναλλαγες φοντου στο Desktop[το ξαναειχα παλιοτερα], αλλα αρνειται να εγκατασταθει & μετα το διπλο κλικ που κανω επανω του...προφανως κατι το εμποδιζει...απενεργοποιω το avast που εχω,αλλα & παλι τιποτα...Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ.

ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Γεια σας φιλοι μου...προσπαθω να εγκαταστησω ενα αρχειο που αφορα εναλλαγες φοντου στο Desktop[το ξαναειχα παλιοτερα], αλλα αρνειται να εγκατασταθει & μετα το διπλο κλικ που κανω επανω του...προφανως κατι το εμποδιζει...απενεργοποιω το avast που εχω,αλλα & παλι τιποτα...Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ.

ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.png

Σε τι έκδοση Windows προσπαθείς; Είναι συμβατό με την έκδοση που πας να το εγκαταστήσεις;

Δοκίμασες να "βάλεις" το UAC στο Never και να το τρέξεις Run As Administrator το αρχείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Σε τι έκδοση Windows προσπαθείς; Είναι συμβατό με την έκδοση που πας να το εγκαταστήσεις;

Δοκίμασες να "βάλεις" το UAC στο Never και να το τρέξεις Run As Administrator το αρχείο;

UAC στο Never ?  αυτο,σορρυ,δεν το καταλαβαινω...εξηγησε μου το....ΤΑ Win 10 εχω...τα PRO

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vounisios είπε

UAC στο Never ?  αυτο,σορρυ,δεν το καταλαβαινω...εξηγησε μου το....ΤΑ Win 10 εχω...τα PRO

Στο Start Menu γράψε τη λέξη UAC.

Κάνε κλικ στο "Change User Account Control settings."

Σύρε τη μπάρα τέρμα κάτω στο "Never Notify."

Πάτησε στο OK και προεραιτικά κάνε Restart το Computer.

...και δοκίμασε πάλι

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kormos είπε

Στο Start Menu γράψε τη λέξη UAC.

Κάνε κλικ στο "Change User Account Control settings."

Σύρε τη μπάρα τέρμα κάτω στο "Never Notify."

Πάτησε στο OK και προεραιτικά κάνε Restart το Computer.

...και δοκίμασε πάλι

Η μπαρα κατεβηκε, αν & ειδα οτι ηταν εκει κατεβασμενη, αλλα το προγραμμα δεν λεει να εγκατασταθει...τι να πω...Σε κανεναν browser δεν εγκαθισταται...Λεω εγω τωρα, μηπως δεν μπαινει πλεον στα  win 10 ?

H MPARA.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vounisios είπε

Η μπαρα κατεβηκε, αν & ειδα οτι ηταν εκει κατεβασμενη, αλλα το προγραμμα δεν λεει να εγκατασταθει...τι να πω...Σε κανεναν browser δεν εγκαθισταται...Λεω εγω τωρα, μηπως δεν μπαινει πλεον στα  win 10 ?

H MPARA.png

Έχεις διαθέσιμο σύνδεσμο απ όπου το έκανες λήψη? Είναι freeware? 

Μφχ

Δημοσ.

Μα και βεβαια....σιγα μην εβαζα εικονες επι πληρωμη....αλλα για το γμτ τωρα θελω να το βαλω...Ολη την προηγουμενη χρονια το κατεβαζα κανονικα & το εγκαθιστουσα....Ειναι κανονικα FREE....

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper

απο εδω κατεβασε το.

Για να το δω & αυτο.....

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper

απο εδω κατεβασε το.

Απο εδω μπαινω & εγω....Κανω Install, αλλα τιποτα...Και το κανω κανονικα σαν διαχειριστης που ειμαι...δεν μπορω να καταλαβω γιατι...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vounisios είπε

H MPARA.png

Ανέβασε το δύο σκάλες πάνω στην προεπιλογή  και σταματήστε να κλείνετε το uac γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην γίνονται εγκατάσταση πρόγραμματα που θέλουν δικαιώματα διαχειριστή. Κλείνοντας την ειδοποίηση δεν εμφανίζει το μήνυμα για εκτέλεση ως διαχειριστής,  οπότε αφού δεν μπορείς να δώσεις την άδεια δεν προχωράει στην εκτέλεση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ανέβασε το δύο σκάλες πάνω στην προεπιλογή  και σταματήστε να κλείνετε το uac γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην γίνονται εγκατάσταση πρόγραμματα που θέλουν δικαιώματα διαχειριστή. Κλείνοντας την ειδοποίηση δεν εμφανίζει το μήνυμα για εκτέλεση ως διαχειριστής,  οπότε αφού δεν μπορείς να δώσεις την άδεια δεν προχωράει στην εκτέλεση.

Εχεις δικιο φιλε μου...το κανω τωρα...για να δουμε...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πιστεύω ότι αυτό θα είναι. Το uac εσύ το έκλεισες;

Δυστυχως & παλι τιποτα.......

Η ΜΠΑΡΑ.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασα την παρακάτω εγκατάσταση από το σύνδεσμο που έχετε αναφέρει.

Δημιούργησα ένα νέο VM και έκανα εγκατάσταση Windows 10 Pro 21H2.

Έβαλα (προσωρινά) το UAC στο Never για την εγκατάσταση (και μόνο) και μετά το επανέφερα.

image.png.f89fb5af494aea201a2c4683a8c03429.png

image.png.cd3029da28aa9fbb699fc0c0f44047cf.png

image.png.04832884b9e34ac83c91ee4765a64a98.png

Αν θες ξανακάνω τη διαδικασία χωρίς να "πειράξω" το UAC.

Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες της έκδοσης Windows που έχεις?

Μφχ

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kormos είπε

Κατέβασα την παρακάτω εγκατάσταση από το σύνδεσμο που έχετε αναφέρει.

Δημιούργησα ένα νέο VM και έκανα εγκατάσταση Windows 10 Pro 21H2.

Έβαλα (προσωρινά) το UAC στο Never για την εγκατάσταση (και μόνο) και μετά το επανέφερα.

image.png.f89fb5af494aea201a2c4683a8c03429.png

image.png.cd3029da28aa9fbb699fc0c0f44047cf.png

image.png.04832884b9e34ac83c91ee4765a64a98.png

Αν θες ξανακάνω τη διαδικασία χωρίς να "πειράξω" το UAC.

Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες της έκδοσης Windows που έχεις?

Μφχ

Αυτα ειναι τα 10αρια WIN που εχω.....

WIN 10.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vounisios είπε

Αυτα ειναι τα 10αρια WIN που εχω.....

WIN 10.png

Ωραία.

Κάνε το εξής.

Μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή.

Και μετά τρέξε το αρχείο run as administrator.

Παράλληλα έχε ανοιχτό το task manager και δες από εκεί αν όντως "ακούει" την ενέργεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...