vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας φιλοι μου...προσπαθω να εγκαταστησω ενα αρχειο που αφορα εναλλαγες φοντου στο Desktop[το ξαναειχα παλιοτερα], αλλα αρνειται να εγκατασταθει & μετα το διπλο κλικ που κανω επανω του...προφανως κατι το εμποδιζει...απενεργοποιω το avast που εχω,αλλα & παλι τιποτα...Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ.
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vounisios είπε Γεια σας φιλοι μου...προσπαθω να εγκαταστησω ενα αρχειο που αφορα εναλλαγες φοντου στο Desktop[το ξαναειχα παλιοτερα], αλλα αρνειται να εγκατασταθει & μετα το διπλο κλικ που κανω επανω του...προφανως κατι το εμποδιζει...απενεργοποιω το avast που εχω,αλλα & παλι τιποτα...Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ. Σε τι έκδοση Windows προσπαθείς; Είναι συμβατό με την έκδοση που πας να το εγκαταστήσεις; Δοκίμασες να "βάλεις" το UAC στο Never και να το τρέξεις Run As Administrator το αρχείο;
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kormos είπε Σε τι έκδοση Windows προσπαθείς; Είναι συμβατό με την έκδοση που πας να το εγκαταστήσεις; Δοκίμασες να "βάλεις" το UAC στο Never και να το τρέξεις Run As Administrator το αρχείο; UAC στο Never ? αυτο,σορρυ,δεν το καταλαβαινω...εξηγησε μου το....ΤΑ Win 10 εχω...τα PRO Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από vounisios
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, vounisios είπε UAC στο Never ? αυτο,σορρυ,δεν το καταλαβαινω...εξηγησε μου το....ΤΑ Win 10 εχω...τα PRO Στο Start Menu γράψε τη λέξη UAC. Κάνε κλικ στο "Change User Account Control settings." Σύρε τη μπάρα τέρμα κάτω στο "Never Notify." Πάτησε στο OK και προεραιτικά κάνε Restart το Computer. ...και δοκίμασε πάλι
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, kormos είπε Στο Start Menu γράψε τη λέξη UAC. Κάνε κλικ στο "Change User Account Control settings." Σύρε τη μπάρα τέρμα κάτω στο "Never Notify." Πάτησε στο OK και προεραιτικά κάνε Restart το Computer. ...και δοκίμασε πάλι Η μπαρα κατεβηκε, αν & ειδα οτι ηταν εκει κατεβασμενη, αλλα το προγραμμα δεν λεει να εγκατασταθει...τι να πω...Σε κανεναν browser δεν εγκαθισταται...Λεω εγω τωρα, μηπως δεν μπαινει πλεον στα win 10 ?
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vounisios είπε Η μπαρα κατεβηκε, αν & ειδα οτι ηταν εκει κατεβασμενη, αλλα το προγραμμα δεν λεει να εγκατασταθει...τι να πω...Σε κανεναν browser δεν εγκαθισταται...Λεω εγω τωρα, μηπως δεν μπαινει πλεον στα win 10 ? Έχεις διαθέσιμο σύνδεσμο απ όπου το έκανες λήψη? Είναι freeware? Μφχ
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper απο εδω κατεβασε το.
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μα και βεβαια....σιγα μην εβαζα εικονες επι πληρωμη....αλλα για το γμτ τωρα θελω να το βαλω...Ολη την προηγουμενη χρονια το κατεβαζα κανονικα & το εγκαθιστουσα....Ειναι κανονικα FREE.... 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper απο εδω κατεβασε το. Για να το δω & αυτο..... 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.microsoft.com/en-us/bing/bing-wallpaper απο εδω κατεβασε το. Απο εδω μπαινω & εγω....Κανω Install, αλλα τιποτα...Και το κανω κανονικα σαν διαχειριστης που ειμαι...δεν μπορω να καταλαβω γιατι...
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, vounisios είπε Η μπαρα κατεβηκε, αν & ειδα οτι ηταν εκει κατεβασμενη, αλλα το προγραμμα δεν λεει να εγκατασταθει...τι να πω...Σε κανεναν browser δεν εγκαθισταται...Λεω εγω τωρα, μηπως δεν μπαινει πλεον στα win 10 ? Ανέβασε το δύο σκάλες πάνω στην προεπιλογή και σταματήστε να κλείνετε το uac γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην γίνονται εγκατάσταση πρόγραμματα που θέλουν δικαιώματα διαχειριστή. Κλείνοντας την ειδοποίηση δεν εμφανίζει το μήνυμα για εκτέλεση ως διαχειριστής, οπότε αφού δεν μπορείς να δώσεις την άδεια δεν προχωράει στην εκτέλεση.
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Ανέβασε το δύο σκάλες πάνω στην προεπιλογή και σταματήστε να κλείνετε το uac γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην γίνονται εγκατάσταση πρόγραμματα που θέλουν δικαιώματα διαχειριστή. Κλείνοντας την ειδοποίηση δεν εμφανίζει το μήνυμα για εκτέλεση ως διαχειριστής, οπότε αφού δεν μπορείς να δώσεις την άδεια δεν προχωράει στην εκτέλεση. Εχεις δικιο φιλε μου...το κανω τωρα...για να δουμε...
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πιστεύω ότι αυτό θα είναι. Το uac εσύ το έκλεισες; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Πιστεύω ότι αυτό θα είναι. Το uac εσύ το έκλεισες; Δυστυχως & παλι τιποτα.......
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατέβασα την παρακάτω εγκατάσταση από το σύνδεσμο που έχετε αναφέρει. Δημιούργησα ένα νέο VM και έκανα εγκατάσταση Windows 10 Pro 21H2. Έβαλα (προσωρινά) το UAC στο Never για την εγκατάσταση (και μόνο) και μετά το επανέφερα. Αν θες ξανακάνω τη διαδικασία χωρίς να "πειράξω" το UAC. Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες της έκδοσης Windows που έχεις? Μφχ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από kormos
vounisios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, kormos είπε Κατέβασα την παρακάτω εγκατάσταση από το σύνδεσμο που έχετε αναφέρει. Δημιούργησα ένα νέο VM και έκανα εγκατάσταση Windows 10 Pro 21H2. Έβαλα (προσωρινά) το UAC στο Never για την εγκατάσταση (και μόνο) και μετά το επανέφερα. Αν θες ξανακάνω τη διαδικασία χωρίς να "πειράξω" το UAC. Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες της έκδοσης Windows που έχεις? Μφχ Αυτα ειναι τα 10αρια WIN που εχω.....
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, vounisios είπε Αυτα ειναι τα 10αρια WIN που εχω..... Ωραία. Κάνε το εξής. Μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Και μετά τρέξε το αρχείο run as administrator. Παράλληλα έχε ανοιχτό το task manager και δες από εκεί αν όντως "ακούει" την ενέργεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα