Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος κι εγώ Elite Series 2 και μπορώ να πω με σιγουριά ότι ισχύει αυτό που λένε ότι αν παίξεις μια φορά με Elite 2 δύσκολα ξαναπαίζεις με άλλο. Η παραμετροποίηση σε άλλο level.

Υπήρξε μια προβληματική σειρά με τα Elite Series 2 με LOT 19xx. Από 21 και πάνω ισχύει ότι ισχύει και με τα υπόλοιπα χειριστήρια που έχουν ποτενσιόμετρα είτε είναι XBOX είτε PS, κάποια στιγμή θα βγάλουν μη διαχειρίσιμο drift.

Το καλό με τα χειριστήρια της MS πλέον είναι ότι δίνει η ίδια η εταιρία 2 χρόνια εγγύηση με δωρεάν μεταφορικά απ΄την πόρτα σου.

ΥΓ. Τα arcade sticks δεν είχαν ποτενσιόμετρα αλλά switches, καμία σχέση δηλαδή. Για αυτό και δεν πάθαιναν τίποτα όσο ξύλο κι αν έτρωγαν 😁

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Έχουν σκάσει και προσφορές για το Elite Series 2 στα 118 ευρώ ή θυμάμαι λάθος?

Καλά θυμάσαι, φέτος άνοιξη-καλοκαίρι είχε παίξει για αρκετό διάστημα μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Το καλό με τα χειριστήρια της MS πλέον είναι ότι δίνει η ίδια η εταιρία 2 χρόνια εγγύηση με δωρεάν μεταφορικά απ΄την πόρτα σου.

Αυτό που ακριβώς το είδες ?

Το λέω γιατί μου έχουν βγει off μέχρι τώρα δυο Elite Series 2 controllers και τα δυο με πρόβλημα στο RB στους 13-14 μήνες και η Microsoft δεν τα επισκεύασε γιατί είχε περάσει ο ένας χρόνος που σε καλύπτει η εγγύηση. 

D3C3BB88-CA1F-4AD3-BC45-E0E6E0ECD0B7.jpeg

Επεξ/σία από manosnike
Δημοσ.

18 λεπτά πριν, manosnike είπε

Αυτό που ακριβώς το είδες ?

Το λέω γιατί μου έχουν βγει off μέχρι τώρα δυο Elite Series 2 controllers και τα δυο με πρόβλημα στο RB στους 13-14 μήνες και η Microsoft δεν τα επισκεύασε γιατί είχε περάσει ο ένας χρόνος που σε καλύπτει η εγγύηση. 

D3C3BB88-CA1F-4AD3-BC45-E0E6E0ECD0B7.jpeg

warranty.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs1982 είπε

warranty.png

Από που έγινε η αγορά? 

Δεν ξέρω πως το κατάφερες αυτό αλλά η επίσημη εγγύηση είναι ένας χρόνος στο site της Microsoft.
Εγω όταν τους κάλεσα στους 13 μήνες μου είπαν ότι η εγγύηση για όλα τα controller είναι ένας χρόνος και δεν το καλύπτει. Αναγκάστηκα να παραγγείλω και να το αντικαταστήσω μόνος μου το κουμπί.
Επίσης εάν δεις όλα τα μαγαζιά δίνουν έναν χρόνο εγγύηση προμηθευτή. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manosnike είπε

Από που έγινε η αγορά? 

Δεν ξέρω πως το κατάφερες αυτό αλλά η επίσημη εγγύηση είναι ένας χρόνος στο site της Microsoft.
Εγω όταν τους κάλεσα στους 13 μήνες μου είπαν ότι η εγγύηση για όλα τα controller είναι ένας χρόνος και δεν το καλύπτει. Αναγκάστηκα να παραγγείλω και να το αντικαταστήσω μόνος μου το κουμπί.

κακώς το έκανες αυτό ο πωλητής (εφόσον ειναι κατάστημα εντός Ελλάδος ή εντός ΕΕ) οφείλει να σου δώσει 2 έτη εγγύηση αν θέλει να πουλάει νόμιμα πραμάτεια λιανικά ανεξάρτητα απο τι εγγύηση δίνει ο κατασκευαστής. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, manosnike είπε

Από που έγινε η αγορά? 

Δεν γνωρίζω αν ισχύει και για αυτά που έρχονται μαζί με τις κονσόλες XBOX αλλά πλέον η MS δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε όλα τα χειριστήρια της που αγοράζονται ξεχωριστά. Διάβασε τι έχει ειπωθεί από τη σελίδα 330 και μετά. Εκτός κι αν έχουν κάνει τόσο χοντρό λάθος...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, shadowlike είπε

ναι αλλά τρώγανε «ξύλο» . Επίσης δεν θυμάμαι το drift σαν όρο στα gens του Psx, ps2, ps3 που είχαν αναλογικούς. Προσωπικά το 1o drift το είχα σε xbox one   controller. Έχω x2 ps3 controllers από το 2008 που λειτουργούν ακόμα χωρίς drift. 

Υπήρχε άλλο πρόβλημα εκεί. Ο μηχανισμός του αναλογικού μοχλού γινόταν χαλαρός και είχε τζόγο χωρίς να τον ακουμπάς.

Γενικά έχει θέμα η τεχνολογία αυτή. 25 χρόνια και ακόμη προβλήματα.

Δημοσ.
Στις 9/9/2022 στις 4:44 ΜΜ, shadowlike είπε

ναι αλλά τρώγανε «ξύλο» . Επίσης δεν θυμάμαι το drift σαν όρο στα gens του Psx, ps2, ps3 που είχαν αναλογικούς. Προσωπικά το 1o drift το είχα σε xbox one   controller. Έχω x2 ps3 controllers από το 2008 που λειτουργούν ακόμα χωρίς drift. 

Σε PS3 το Sixaxis αρχισε να ντριφταρει σε 6 μηνες.
Το ανοιξα κι το ψεκασα με σπρέι επαφων. Εκτοτε δεν εχει θεμα.

Σε PS4 δεν ειχα θεμα.

Μονο το Dreamcast δε ντριφταρει λογω κατασκευης.
Και ΝΑΙ εινα αληθεια οτι υπαρχει τεχνολογια.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Le Perv είπε

Σε PS3 το Sixaxis αρχισε να ντριφταρει σε 6 μηνες.
Το ανοιξα κι το ψεκασα με σπρέι επαφων. Εκτοτε δεν εχει θεμα.

Σε PS4 δεν ειχα θεμα.

Μονο το Dreamcast δε ντριφταρει λογω κατασκευης.
Και ΝΑΙ εινα αληθεια οτι υπαρχει τεχνολογια.

Και του GameCube. Από το 2002 4 χειριστήρια και λειτουργούν ακόμα.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 09/09/2022 at 15:11, Thresh said:

Έχουν σκάσει και προσφορές για το Elite Series 2 στα 118 ευρώ ή θυμάμαι λάθος?

Γύρω στα 80€ είχε παίξει στο official πολωνικό Microsoft store. Δε το πρόλαβα όμως 😢

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...