Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο . Ελληνικά θα έχει μετά το παιχνίδι ; Η δεν θα αναγνωρίζει την γλώσσα ; Η δεν έχει να κάνει και αυτό 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είναι η έκδοση EU, τότε θα έχει κανονικά ελληνικά. Δεν έχει σημασία ποια χώρα δηλώνεις στην πληρωμή, αυτό έχει να κάνει με θέματα ΦΠΑ και μόνο. Αρκεί να πάρεις την ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnmayson είπε

Καλημερα για ν ακουσω γνωμες για το φετινο αξιζει να παιξει καποιος η οχι;;

Έχεις παίξει το περσινό;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω laptop που έχω στα υπ' όψη μου μπορεί να υποστηρίξει το Football Manager 2023

Επεξεργαστής : Intel Core i5-6300U 3M Cache, up to 3.00 GHz
Κάρτα Γραφικών : Intel HD Graphics 520
Δίσκος: 128gb SSD m2
Ram: 8gb ddr4
Οθόνη: 14″ HD 1366X768
Βάρος: 1.36 kg (3 lbs)

Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι οι εξής:

OS: Windows (64-bit) 7, 8, 8.1, 10, 11 — all with latest updates
CPU: Intel Core 2 or AMD Athlon 64 X2 64-bit
RAM: 4 GB
GPU: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 (256MB VRAM)
Graphics API: DirectX 11
Storage: 7 GB minimum available space

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.

Δημοσ.

Λογικά είσαι κομπλε.

Το λαπτοπ θες να το πάρεις για να παίζεις ή αφού θα το εχεις ας παίξω και λίγο μανατζερ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Λογικά είσαι κομπλε.

Το λαπτοπ θες να το πάρεις για να παίζεις ή αφού θα το εχεις ας παίξω και λίγο μανατζερ?

Κυρίως για να παίξω αυτό το παιχνίδι, για σερφάρισμα και για ταινίες.

Το τρέχων desktop PC που έχω για κάποιο λόγο δε μπορεί να παίξει παιχνίδια, κλείνει, από την αρχή που το αγόρασα πριν 8 χρόνια.

Ίσως κάποιο πρόβλημα στο τροφοδοτικό ή στη κάρτα γραφικών (AMD Radeon R7 240) δε ξέρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

FIFA 23 vs football manager

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησα να παίζω την καριέρα στο fifa . Θέλω να ρωτήσω τα εξής

1) γίνεται να ξεκινήσεις με κάποια ομάδα κάνοντας συμβόλαιο ώστε να μην σε διώξουν; Το ρωτάω αυτό γιατί στην πρώτη μου χρονιά στην PREMIER LEAGUE βγήκα δεύτερος με καλό μπάτζετ ομολογουμένως αλλά είχα αναπτύξει πάρα πολύ και τις  ακαδημίες και γενικά είχα αρκετούς καλούς μικρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. Παρόλα αυτά το καλοκαίρι με έδιωξαν και έτσι έπρεπε να ξεκινάω το ψάξιμο από τον αρχή στην νέα. Γίνεται να διαλέξεις μια ομάδα και αν μείνεις εκεί ώστε να αποδώσουν αυτά που κάνεις ; 

2) το διαφορές έχει με το football manager η καριέρα στο FIFA? 

3 )  αν κάποιος αγοράσει το football manager για PC, μπορεί να αγοράσει το ίδιο και για κινητό τηλέφωνο ώστε να συνεχίζει να παίζει όταν δεν θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστή;

4) μου αρέσει στο FIFA στην καριέρα ότι μπορείς και να παίξεις κανονικό αγώνα αν θελήσεις κάποια στιγμή κάτι που νομίζω στο football manager , δεν μπορείς σωστά ; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησα να παίζω την καριέρα στο fifa . Θέλω να ρωτήσω τα εξής

1) γίνεται να ξεκινήσεις με κάποια ομάδα κάνοντας συμβόλαιο ώστε να μην σε διώξουν; Το ρωτάω αυτό γιατί στην πρώτη μου χρονιά στην PREMIER LEAGUE βγήκα δεύτερος με καλό μπάτζετ ομολογουμένως αλλά είχα αναπτύξει πάρα πολύ και τις  ακαδημίες και γενικά είχα αρκετούς καλούς μικρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα. Παρόλα αυτά το καλοκαίρι με έδιωξαν και έτσι έπρεπε να ξεκινάω το ψάξιμο από τον αρχή στην νέα. Γίνεται να διαλέξεις μια ομάδα και αν μείνεις εκεί ώστε να αποδώσουν αυτά που κάνεις ; 

2) το διαφορές έχει με το football manager η καριέρα στο FIFA? 

3 )  αν κάποιος αγοράσει το football manager για pc , μπορεί να αγοράσει το ίδιο και για κινητό τηλέφωνο ώστε να συνεχίζει να παίζει όταν δεν θα έχει πρόσβαση σε υπολογιστή;

4) μου αρέσει στο FIFA στην καριέρα ότι μπορείς και να παίξεις κανονικό αγώνα αν θελήσεις κάποια στιγμή κάτι που νομίζω στο football manager , δεν μπορείς σωστά ; 

Τι συγκρίνεις φίλε μου;

Είναι 2 τελείως διαφορετικά παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bonorov είπε

Τι συγκρίνεις φίλε μου;

Είναι 2 τελείως διαφορετικά παιχνίδια. 

Αν τα γνωρίζεις και τα δύο , μπορείς να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις ώστε να καταλάβω και εγώ ;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Αν τα γνωρίζεις και τα δύο , μπορείς να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις ώστε να καταλάβω και εγώ ;

Οι παικτες στο μάνατζερ έχουν πολυ περισσότερα στατιστικά,η κάθε θέση έχει πολυ περισσότερους ρόλους,γενικά η τακτική παίζει κυρίαρχο ρόλο σε σχέση με το fifa που οι παίκτες έχουν κυρίαρχο ρολο.

Γενικά το μάνατζερ θεωρείται παιχνίδι στρατηγικής αφου διαχειρίζεσαι τα παντα σε μία ομάδα.Οικονομικά,τακτική,παίκτες,staff,γιατρους,φυσιοθεραπευτες,ποια προπονηση θα γίνει καθημερινά και άλλα πολλά. 

Το fifa έχει να κάνει περισσότερο με το gameplay,τα γραφικά και έχει και κάποια modes όπου κάνεις τον προπονητή αλλά σε πολυ βασικό επίπεδο. 

Δημοσ.

Όπως είπε ο φίλος, είναι δυο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.

Το ένα καθαρά παιχνίδι στρατηγικής, το άλλο ένα απλό ποδοσφαιράκι.

Επίσης κακά τα ψέματα. Το Manager mode του FIFA είναι απλά γελοίο και απλά για να υπάρχει μιας και λίγο να ξέρεις να παίζεις όποια ομάδα και να κάνεις σε 2 σεζόν θα κάνεις πλάκα, θα παίρνεις Ευρωπαϊκά και πρωταθλήματα το ένα πίσω από το άλλο, το μπάτζετ πάει στον Θεό και μπορείς να έχεις όλα τα μεγάλα ονόματα κτλ. κτλ. Υπάρχει καθαρά για τον χαβαλέ και τίποτα παραπάνω.

Από την άλλη το Football Manager είναι οριακά επιστήμη. Θέλει πολλές ώρες απλά για να πιάσεις το Concept. Δεν είναι τυχαίο που όποιον φανατικό του FM και αν δεις είναι 100% καμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα ότι έχει τρία FM .  Το ένα είναι στο κινητό . Το άλλο στο pc που κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ και το άλλο στο pc πάλι γύρω στα 45. Ποιες είναι οι διαφορές τους ; Αν αγοράσεις αυτό στο κινητό και ένα εκ των άλλων δύο στο pc μπορούν να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους ;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι γίνεται να παιζεις το ίδιο save και στην έκδοση mobile και στην έκδοση pc. 

Μία λύση είναι να κατεβάσεις team viewer,να αφήνεις ανοιχτό το pc και να παιζεις από το κινητό. 

Αλλά χρειάζεται ιντερνετ στο κινητό και δεν ξέρω κατά ποσο θα είναι responsive. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bonorov είπε

Δεν νομίζω ότι γίνεται να παιζεις το ίδιο save και στην έκδοση mobile και στην έκδοση pc. 

Μία λύση είναι να κατεβάσεις team viewer,να αφήνεις ανοιχτό το pc και να παιζεις από το κινητό. 

Αλλά χρειάζεται ιντερνετ στο κινητό και δεν ξέρω κατά ποσο θα είναι responsive. 

Αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος ; 

Επίσης λόγω του ότι τελειώνει η χρονιά σε λίγο , μήπως θα ήταν καλύτερο να περίμενα το FM24 ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...