BadBoy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 28/10/2022 στις 9:22 ΜΜ, Jordann είπε Κάτοχος f3 poco εδω και ενα χρονο περιπου , δεν εχει παθει τιποτα και δεν κολλαει πουθενα μεχρι στιγμης, το μονο θεμα που νομιζω παιζει γενικα πολυ σε xiaomi ειναι το proximity sensor και λιγο σπαστικο το δακτυλικο στο πλαι .. με το proximity sensor μονο αγορα μεσω καρτας την ωρα που μιλαω δεν εχω κανει... Θελει προσοχη... εκνευριστικο και μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποιο update που να το ισιωσει καπως δυστυχως... Δεν έχει αισθητήρα καν η συσκευή, για αυτό είναι τόσο κακό. Κάνει μια προσέγγιση με βάση το φως στην μπροστινή κάμερα, αλλά πέφτει συχνά έξω. Tα F2 και F4 έχουν, στο 3 δεν ξέρω γιατί τον έκοψαν.
motoboots Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Υποστηρίζεται κανονικά η συσκευή απ' την cosmote; Η πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5g σε άλλη (πιστοποιημένη) συσκευή πρώτα; Στην περίπτωση μου το 5G λειτουργούσε νωρίτερα με τη SIM μου σε iPhone, οπότε, δεν μπορώ να ξέρω.
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 27 minutes ago, motoboots said: Στην περίπτωση μου το 5G λειτουργούσε νωρίτερα με τη SIM μου σε iPhone, οπότε, δεν μπορώ να ξέρω. Έτσι ναι, όντως θα βλέπεις κανονικά 5g. Όμως κάποιος που ΔΕΝ το έχει ενεργοποιήσει, θα μπορέσει με το poco;
tasvar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, BadBoy είπε Δεν έχει αισθητήρα καν η συσκευή, για αυτό είναι τόσο κακό. Κάνει μια προσέγγιση με βάση το φως στην μπροστινή κάμερα, αλλά πέφτει συχνά έξω. Tα F2 και F4 έχουν, στο 3 δεν ξέρω γιατί τον έκοψαν. Καλιμπράρισμα θέλει από το cit menu όρθιο και οχι ξαπλωτό στο τραπέζι. ΔΕΝ παίρνει φως από την κάμερα. Αλλιώς δουλεύει. Τον ίδιο έχει και το poco F4 και το F3 .... Απλά θέλει καλιμπράρισμα με προσοχή. The INNER BEAUTY AI Virtual Proximity Sensor allows smartphone OEMs to replace traditional hardware optical sensors with pure software, performing proximity detection using Elliptic Labs' proprietary algorithms in combination with a phone's existing speaker and microphone. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2022 από tasvar 1
BadBoy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tasvar είπε Καλιμπράρισμα θέλει από το cit menu όρθιο και οχι ξαπλωτό στο τραπέζι. ΔΕΝ παίρνει φως από την κάμερα. Αλλιώς δουλεύει. Τον ίδιο έχει και το poco F4 και το F3 .... Απλά θέλει καλιμπράρισμα με προσοχή. The INNER BEAUTY AI Virtual Proximity Sensor allows smartphone OEMs to replace traditional hardware optical sensors with pure software, performing proximity detection using Elliptic Labs' proprietary algorithms in combination with a phone's existing speaker and microphone. Έχεις δίκιο ούτε το F4 έχει αισθητήρα και δουλεύει όντως με τον ήχο και το γυροσκόπιο. Δεν έχω MIUI για να δοκιμάσω το CIT μενού, έτσι και αλλιώς σε AOSP είναι βελτιωμένη η κατάσταση, αλλά παραμένει σαφώς χειρότερο από κανονικό αισθητήρα. 1
tasvar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Είναι λίγο περίπλοκο το θέμα. Και άλλοι κατασκευαστές που έχουν βάλει αυτό το σύστημα, έχουν θεματάκια. Απλά αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του cit στη ρύθμιση, δουλεύει 9/10. (Εγώ είμαι τυχερός και έχω μεγάλα αυτιά)...😁
motoboots Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, d_gkal είπε Έτσι ναι, όντως θα βλέπεις κανονικά 5g. Όμως κάποιος που ΔΕΝ το έχει ενεργοποιήσει, θα μπορέσει με το poco; Ναι. Αν δεν βρεις κάποιο επίσημα συμβατό τηλέφωνο να κάνεις την ενεργοποίηση, πάρε τηλέφωνο την COSMOTE, πες ότι έχεις iPhone και ζήτησε να το ενεργοποιήσουν.😉
d_gkal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 41 minutes ago, motoboots said: Ναι. Αν δεν βρεις κάποιο επίσημα συμβατό τηλέφωνο να κάνεις την ενεργοποίηση, πάρε τηλέφωνο την COSMOTE, πες ότι έχεις iPhone και ζήτησε να το ενεργοποιήσουν.😉 Έτσι απλά τους λες έχω iphone και στο ενεργοποιούν;
equilibrium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2022 στις 8:13 ΜΜ, Celtic1453 είπε Από κάμερα και αυτονομία πως είστε; Η μπροστινη καμερα ειναι μετρια και η πισω αρκετα καλη. Αυτονομια παρα πολυ καλη και φορτιση σε 40 λεπτα. Βγαζει μια γεματη μερα με φουλ δυνατη χρηση και μιαμιση σε οκ χρηση. Πολυ ωραιο κινητο, το αγαπημενο μου απο ολα οσα ειχα στην κατοχη μου. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2022 από equilibrium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα