motoboots Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Στις 21/9/2022 στις 8:48 ΠΜ, Ritsaki13 είπε ειμαι κατοχος του f4 8/256 και δεν υποστηριζει η cosmote το 5G στο κινητο μου...υπαρχει περιπτωση να γινει κατι?ή απλα πηρα 5G κινητο χωρις να μπορω να το χρησιμοποιησω? Και στο δικό μου έχω 5G από Cosmote.
GATE123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thogpavlos είπε Φίλε μου τι σημαίνει το έλα μου ντέ.. Κι εγώ το πήρα μόλις, Στο κουτί το έχω , τα poco θεωρούνται ποιοτικά κινητά. Κάνω λάθος; Κάνε μια αναζήτηση στο Forum για τα Poco και θα καταλάβεις. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς και να μην σε έχουμε αύριο μεθαύριο με κάποιο θέμα. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
vargas77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Ποιοτικά τα poco δεν θεωρούνται , απλά είναι φτηνά με καλά specs και παίρνουν εύκολα custom roms που τα βελτιώνουν όσο δεν πάει . 1
motoboots Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 19 ώρες πριν, GATE123 είπε Κάνε μια αναζήτηση στο Forum για τα Poco και θα καταλάβεις. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς και να μην σε έχουμε αύριο μεθαύριο με κάποιο θέμα. Και στα δικά σου.
GATE123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, motoboots είπε Και στα δικά σου. Εγώ τα χαίρομαι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
tasvar Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, GATE123 είπε Κάνε μια αναζήτηση στο Forum για τα Poco και θα καταλάβεις. Εχει το Χ3 NFC ο γιός μου, δύο χρόνια. Σκύλος .Και σε νερά έχει πέσει και χτυπήματα. Κιχ δεν έχει κάνει. Είναι τυχερός μάλλον.
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, tasvar είπε Εχει το Χ3 NFC ο γιός μου, δύο χρόνια. Σκύλος .Και σε νερά έχει πέσει και χτυπήματα. Κιχ δεν έχει κάνει. Είναι τυχερός μάλλον. Είναι να μην σου τύχει. Το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων τα έχουν τα Poco και όχι τα Xiaomi
tasvar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, GATE123 είπε Είναι να μην σου τύχει. Το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων τα έχουν τα Poco και όχι τα Xiaomi Είναι όντως να μη σου τύχει. Εχω συνάδελφο ο οποίος αγόρασε συσκευή της πρώτης σε πωλήσεις φίρμας και δεν φόρτιζε. Την άλλη μέρα, επιστροφή και πήρε άλλη συσκευή ίδια.
Jordann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Κάτοχος f3 poco εδω και ενα χρονο περιπου , δεν εχει παθει τιποτα και δεν κολλαει πουθενα μεχρι στιγμης, το μονο θεμα που νομιζω παιζει γενικα πολυ σε xiaomi ειναι το proximity sensor και λιγο σπαστικο το δακτυλικο στο πλαι .. με το proximity sensor μονο αγορα μεσω καρτας την ωρα που μιλαω δεν εχω κανει... Θελει προσοχη... εκνευριστικο και μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποιο update που να το ισιωσει καπως δυστυχως...
tasvar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Jordann είπε το μονο θεμα που νομιζω παιζει γενικα πολυ σε xiaomi ειναι το proximity sensor και λιγο σπαστικο το δακτυλικο στο πλαι .. Εκτός θέματος, αλλά κάνε calibration μέσα από το cit μενού με όρθια τη συσκευή, φέρνοντας την στο αυτί. Οχι οριζόντια σε τραπέζι. Και ένα calibration την πυξίδα. Το θέμα αυτό το έχουν πολλοί κατασκευαστές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή της elliptic labs , Αλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.
equilibrium Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Kατοχος του poco f4 απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του. Κανενα παραπονο, ποιοτικο κινητο, ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα.
Celtic1453 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 2:56 ΠΜ, equilibrium είπε Kατοχος του poco f4 απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του. Κανενα παραπονο, ποιοτικο κινητο, ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα. Από κάμερα και αυτονομία πως είστε;
motoboots Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Από αυτονομία καλά, ανάλογα πάντα με τη χρήση. Από κάμερα βάλε την παρακάτω και θα με θυμηθείς. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl118/
Alejandro11 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Descargue tonos de llamada para su teléfono gratis con solo un toque
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 On 26/10/2022 at 22:57, motoboots said: Και στο δικό μου έχω 5G από Cosmote. Υποστηρίζεται κανονικά η συσκευή απ' την cosmote; Η πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5g σε άλλη (πιστοποιημένη) συσκευή πρώτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα