Προς το περιεχόμενο

Poco f4 5g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/9/2022 στις 8:48 ΠΜ, Ritsaki13 είπε

ειμαι κατοχος του f4 8/256 και δεν υποστηριζει η cosmote το 5G στο κινητο μου...υπαρχει περιπτωση να γινει κατι?ή απλα πηρα 5G κινητο χωρις να μπορω να το χρησιμοποιησω?

Και στο δικό μου έχω 5G από Cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thogpavlos είπε

Φίλε μου τι σημαίνει το έλα μου ντέ.. Κι εγώ το πήρα μόλις, Στο κουτί το έχω , τα poco  θεωρούνται ποιοτικά κινητά. Κάνω λάθος;

Κάνε μια αναζήτηση στο Forum για τα Poco και θα καταλάβεις.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς και να μην σε έχουμε αύριο μεθαύριο με κάποιο θέμα.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ποιοτικά  τα poco δεν θεωρούνται , απλά είναι φτηνά με καλά specs  και παίρνουν εύκολα custom roms που τα βελτιώνουν όσο δεν πάει .

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, GATE123 είπε

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το χαρείς και να μην σε έχουμε αύριο μεθαύριο με κάποιο θέμα.

Και στα δικά σου. :)

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, motoboots είπε

Και στα δικά σου. :)

Εγώ τα χαίρομαι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, GATE123 είπε

Εχει το Χ3 NFC ο γιός μου, δύο χρόνια. Σκύλος .Και σε νερά έχει πέσει και χτυπήματα. Κιχ δεν έχει κάνει. Είναι τυχερός μάλλον. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasvar είπε

Εχει το Χ3 NFC ο γιός μου, δύο χρόνια. Σκύλος .Και σε νερά έχει πέσει και χτυπήματα. Κιχ δεν έχει κάνει. Είναι τυχερός μάλλον. 

Είναι να μην σου τύχει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων τα έχουν τα Poco και όχι τα Xiaomi 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GATE123 είπε

Είναι να μην σου τύχει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προβλημάτων τα έχουν τα Poco και όχι τα Xiaomi 

Είναι όντως να μη σου τύχει.

Εχω συνάδελφο ο οποίος αγόρασε συσκευή της πρώτης σε πωλήσεις φίρμας και δεν φόρτιζε. Την άλλη μέρα, επιστροφή και πήρε άλλη συσκευή ίδια.

Δημοσ.

Κάτοχος f3 poco  εδω και ενα χρονο περιπου , δεν εχει παθει τιποτα και δεν κολλαει πουθενα μεχρι στιγμης, το μονο θεμα που νομιζω παιζει γενικα πολυ σε xiaomi ειναι το proximity sensor και λιγο σπαστικο το δακτυλικο στο πλαι .. με το proximity sensor μονο αγορα μεσω καρτας την ωρα που μιλαω δεν εχω κανει... Θελει προσοχη... εκνευριστικο και μεχρι στιγμης δεν εχει γινει καποιο update που να το ισιωσει καπως δυστυχως... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jordann είπε

το μονο θεμα που νομιζω παιζει γενικα πολυ σε xiaomi ειναι το proximity sensor και λιγο σπαστικο το δακτυλικο στο πλαι ..

Εκτός θέματος, αλλά κάνε calibration μέσα από το cit μενού με όρθια τη συσκευή, φέρνοντας την στο αυτί. Οχι οριζόντια σε τραπέζι. Και ένα calibration την πυξίδα.

Το θέμα αυτό το έχουν πολλοί κατασκευαστές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή της elliptic labs , Αλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/11/2022 στις 2:56 ΠΜ, equilibrium είπε

Kατοχος του poco f4 απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του.

Κανενα παραπονο, ποιοτικο κινητο, ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα.  

Από κάμερα και αυτονομία πως είστε;

Δημοσ.
On 26/10/2022 at 22:57, motoboots said:

Και στο δικό μου έχω 5G από Cosmote.

Υποστηρίζεται κανονικά η συσκευή απ' την cosmote; 

Η πρέπει να ενεργοποιηθεί το 5g σε άλλη (πιστοποιημένη) συσκευή πρώτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...