The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Είχα αργήσει 1-2 μέρες να υποβάλω την τελευταία περιοδική δήλωση ΦΠΑ (δική μου βλάκεία 1η φορά μου συνέβη τα τελευταία 10 χρόνια που υποβάλλω...). Την υπέβαλλα εκπρόθεσμα με μια μικρή προσαύξηση. Τώρα μου ήρθε ένα φιρμάνι 250 ευρώ μέσω ΕΛΤΑ ως πρόστιμο που πρέπει να πληρώσω μέσα σε 30 μέρες 😐 Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω; Φαντάζομαι πως όχι. Επίσης δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο myaade. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή αργότερα στο σύστημα 2
SilentVoice Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Είχα αργήσει 1-2 μέρες να υποβάλω την τελευταία περιοδική δήλωση ΦΠΑ (δική μου βλάκεία 1η φορά μου συνέβη τα τελευταία 10 χρόνια που υποβάλλω...). Την υπέβαλλα εκπρόθεσμα με μια μικρή προσαύξηση. Τώρα μου ήρθε ένα φιρμάνι 250 ευρώ μέσω ΕΛΤΑ ως πρόστιμο που πρέπει να πληρώσω μέσα σε 30 μέρες 😐 Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω; Φαντάζομαι πως όχι. Επίσης δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο myaade. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή αργότερα στο σύστημα Στο myaade θεωρώ πως θα έπρεπε να σου εμφανιστεί πρώτα, καθώς εμφανίζονται όλες οι επιβεβαιώμενες οφειλές εκεί. Πως είσαι σίγουρος οτι το πρόστιμο ειναι για αυτό; Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την τοπική σου Δ.Ο.Υ. για να είσαι σίγουρος. Μην βιαστείς να το πληρώσεις.
The_Judas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 δεν μπορώ να πληρώσω γιατί άλλωστε δεν έχω στοιχεία πληρωμης. η αιτιολόγηση είναι σαφής, ότι δεν υπέβαλα εγκαίρως την δήλωση ΦΠΑ. το πρόστιμο βεβαιώθηκε από την ααδε στις 26/8 σύμφωνα με το έγγραφο αλλά το σύστημα δεν φαίνεται ακόμα αυτό είναι το περίεργο. έχει μια υποσημείωση οτι μπορώ να κάνω ένσταση εντός 30 ημερών αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να επικαλεστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα