Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα team,

Στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό Corsair RMx 2018 Series RM750x 750W  Full Modular 80 Plus Gold μπορώ να τοποθετήσω την παρακάτω κάρτα γραφικών Asus GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X ROG Strix OC Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 2 HDMI και 3 DisplayPort

Θα αντέχει από θέμα ισχύς και απο θέμα Pin. H κάρτα έχει Power Connectors: 3x 8-pin και 750w ισχύς

Thanks

Δημοσ.

850 watt θα ελεγα εγω και πανω. 

Θα το σηκωσει και με 750 watt αλλα 850 watt εγω τουλάχιστον νιώθω ποιο σίγουρος. 

Ειναι και το υπόλοιπο σύστημα που τραβάει ρευμα: cpu, mobo, funs, ssd, hdd, ram.. Οχι μονο η κάρτα 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Reivengr είπε

Καλησπέρα team,

Στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό Corsair RMx 2018 Series RM750x 750W  Full Modular 80 Plus Gold μπορώ να τοποθετήσω την παρακάτω κάρτα γραφικών Asus GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X ROG Strix OC Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 2 HDMI και 3 DisplayPort

Θα αντέχει από θέμα ισχύς και απο θέμα Pin. H κάρτα έχει Power Connectors: 3x 8-pin και 750w ισχύς

Thanks

4 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

850 watt θα ελεγα εγω και πανω. 

Θα το σηκωσει και με 750 watt αλλα 850 watt εγω τουλάχιστον νιώθω ποιο σίγουρος. 

Ειναι και το υπόλοιπο σύστημα που τραβάει ρευμα: cpu, mobo, funs, ssd, hdd, ram.. Οχι μονο η κάρτα 

Recommended PSU 750W

Μια χαρα θα εισαι

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Reivengr είπε

Ευχαριστώ για την βοήθεια :D

Οκ απο θέμα ισχύς. Από θέμα pin ειναι οκ ή δεν παιζει κάποιο ρόλο ?

Thanks 

Γιατι να μην εισαι οκ? Το τροφοδοτικο σου εχει 4 pcie καλωδια. Θα συνδεσεις τα 3 λοιπον

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...