Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Την εφαρμογή δεν την βρισκω στο store και πρέπει να κανω οτι δειχνει το βιντεο. Αυτος το παει λιγο τρενο τις κινήσεις.
dkmaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Την εφαρμογή δεν την βρισκω στο store και πρέπει να κανω οτι δειχνει το βιντεο. Αυτος το παει λιγο τρενο τις κινήσεις. Συγγνώμη, τώρα είδα ότι σε κάποιες χώρες αφαίρεσαν την πρόσβαση στην εφαρμογή. Μπορείς να του ζητήσεις το apk στο discord Android Alliance - Main (alliancex.org), εναλλακτικά αν θες το κατεβάζεις από τρίτη πηγή με μια αναζήτηση google. Αν δεν σε καλύπτει το παραπάνω, τότε πρέπει όπως σου είπαν οι υπόλοιποι να φλασάρεις με odin, αλλά προσοχή, αν κάνεις αυτό στο csc να χρησιμοποιήσεις το home csc ώστε να μην χάσεις τα αρχεία σου.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχω θεμα. Να το κανω ετσι απλα στο βιντεο τα κανει ολα τοσο γρηγορα. Πρέπει να ακολουθησω αυτο που κανει στο βιντεο οπως κανει αυτος; Το εβαλα απο τριτη πηγη εκανα ενα λογαριασμο. Αλλα τωρα ειμαι στην δουλειά και δεν μπορω να παρω ενα backup.
dkmaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Δεν εχω θεμα. Να το κανω ετσι απλα στο βιντεο τα κανει ολα τοσο γρηγορα. Πρέπει να ακολουθησω αυτο που κανει στο βιντεο οπως κανει αυτος; Το εβαλα απο τριτη πηγη εκανα ενα λογαριασμο. Αλλα τωρα ειμαι στην δουλειά και δεν μπορω να παρω ενα backup. Ναι, όπως το κάνει αυτός. Υπήρχε ένα θέμα με την άδεια του λογισμικού από τη samsung αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει λυθεί πλέον, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Στην ουσία βάζεις το user/pass που έφτιαξες, βάζεις όνομα συσκευής, ενεργοποιείς τα device admin και knox. Πηγαίνεις app manager, στην αναζήτηση γράφεις omcagent, ανοίγεις αυτό που τελειώνει σε Devtestactivity, πηγαίνεις τέρμα κάτω στο Status και επιβεβαιώνεις το country iso αν είναι VGR ή απλά EUR. Αν είναι το πρώτο πηγαίνεις πάλι app manager, αναζήτηση, wizard, πατάς στον βοηθό ρυθμίσεων samsung (SecSetupWizard), πας activities και προς τα κάτω στο countryselectionactivity, άνοιγμα και έπειτα ακολουθείς το μενού. Δεν ξέρω αν το παραπάνω πιάσει σε εσένα και αν συνεχίζει να λειτουργεί η άδεια της εφαρμογής για να κάνεις όλα τα βήματα. Απλά το αναφέρω διότι το έχω δοκιμάσει αλλά όχι πρόσφατα για παρόμοιο λόγο με τον δικό σου.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν με ενεργοποιει το knox μου βγαζει αποτυχια. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Liverpool89
Nik1239 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Δεν με ενεργοποιει το knox μου βγαζει αποτυχια. Φίλε έχω το s20 fe με sd865 4g και έχω πάρει μέχρι την ενημέρωση Αύγουστο και όπου να ναι έρχεται και του Σεπτεμβρίου Άποψη μου , εφόσον δεν είσαι εξηκοιωμενος με αυτά που κάνεις μην κάνεις τίποτα και μιλα με Vodafone, εμένα αγορασμενο από best price παίρνει κάθε μήνα ενημερώσεις άλλες φορές με το που μπει ο μήνας άλλες φορές στο τέλος του. Εάν έχεις κάνει ξεκλείδωμα OEM / bootloader unlock ξεχνάς εγγύηση κακώς δεν σε ενημερωσε κανείς από εδώ. Δοκίμασες μήπως με VPN σου έρθουν ενημερώσεις; Ή χωρίς τη SIM με/χωρίς vpn Μπορεί να έχεις θέμα και με Knox και να μην παίρνει ενημερώσεις , μπορούσες να μιλήσεις με Samsung πριν κάνεις οτιδήποτε
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν εχω κανει κατι προς το παρων, χωρις σιμ δεν δοκιμασα ουτε με vpn. Εχω πλεον cosmote οτι συνεπάγεται αυτο. Χωρις σιμ δοκιμασα. Τιποτα. Τωρα με το vpn που λες, δεν ξερω πως να το κανω.
dkmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάμε 1-1. Λοιπόν, το θέμα με τον knox πρέπει να έχει να κάνει με την άδεια μεταξύ της alliance και της Samsung, ίσως να μην την ενεργοποίησαν ξανά ακόμη. Ο λόγος που δεν παίρνεις ενημερώσεις είναι αυτό το VGR το οποίο είναι branded vodafone και οι ενημερώσεις περνάνε από την vodafone πρώτα. Το VPN δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι, πρέπει να αλλάξει το CSC. Μπορεί να μας δείξει και ο @Nik1239 την έκδοση λογισμικού παροχέα στο τηλέφωνό του, θα πρέπει λογικά να είναι EUR ή EUX. Μπορεί βέβαια και άλλα branded να δίνουν ενημερώσεις. Greece (EUR) unbranded Greece (Cosmote) (COS) branded Greece (Vodafone) (VGR) branded Μια παρένθεση σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Nik1239, για να φλασάρεις απλά το τελευταίο firmware δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος δεν θα σου αλλάξει το CSC σε EUR. Θα να κατεβάσεις Greece firmware από το sammobile, και να το φλασάρεις με odin με μεγάλη προσοχή το CSC να είναι το HOME CSC. Για να αλλάξεις το CSC με το odin θέλεις ξεκλείδωτο bootloader (τουλάχιστον όταν είχα ασχοληθεί τελευταία φορά) και να φλασάρεις το CSC και όχι το HOME. Αυτό θα σου κάνει και factory reset. Στην ουσία οι επιλογές σου είναι: 1) Περιμένεις 2) Μιλάς με vodafone μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω για το πότε θα δώσουν αναβαθμίσεις 3) Φλασάρεις μόνος σου από εδώ και πέρα τις ενημερώσεις 4) Αλλάζεις το CSC με φλασάρισμα, με ξεκλείδωτο bootloader με πιθανή απώλεια εγγύησης Κάποιο στο επίσημο forum της Samsung που είχαν σε άλλα μοντέλα παρόμοια προβλήματα λόγω του CSC αναφέρουν ότι πήγαν σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung και τους πέρασε την αναβάθμιση (δεν άλλαξε το CSC). Τέλος, ίσως να σου λειτουργήσει το παρακάτω αν και νομίζω ότι έχει μπαλωθεί: 1.install google phone: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=tr&gl=US 2.enter code: *#*#27262826#*#* Select if the csc you're looking for. 3.choose the csc you want 4.install 5.sales network code change 6.ok 7. ATTENTİON!! will be reset to factory settings! get a backup. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από dkmaster
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Πάμε 1-1. Λοιπόν, το θέμα με τον knox πρέπει να έχει να κάνει με την άδεια μεταξύ της alliance και της Samsung, ίσως να μην την ενεργοποίησαν ξανά ακόμη. Ο λόγος που δεν παίρνεις ενημερώσεις είναι αυτό το VGR το οποίο είναι branded vodafone και οι ενημερώσεις περνάνε από την vodafone πρώτα. Το VPN δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι, πρέπει να αλλάξει το CSC. Μπορεί να μας δείξει και ο @Nik1239 την έκδοση λογισμικού παροχέα στο τηλέφωνό του, θα πρέπει λογικά να είναι EUR ή EUX. Μπορεί βέβαια και άλλα branded να δίνουν ενημερώσεις. Greece (EUR) unbranded Greece (Cosmote) (COS) branded Greece (Vodafone) (VGR) branded Μια παρένθεση σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Nik1239, για να φλασάρεις απλά το τελευταίο firmware δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος δεν θα σου αλλάξει το CSC σε EUR. Θα να κατεβάσεις Greece firmware από το sammobile, και να το φλασάρεις με odin με μεγάλη προσοχή το CSC να είναι το HOME CSC. Για να αλλάξεις το CSC με το odin θέλεις ξεκλείδωτο bootloader (τουλάχιστον όταν είχα ασχοληθεί τελευταία φορά) και να φλασάρεις το CSC και όχι το HOME. Αυτό θα σου κάνει και factory reset. Στην ουσία οι επιλογές σου είναι: 1) Περιμένεις 2) Μιλάς με vodafone μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω για το πότε θα δώσουν αναβαθμίσεις 3) Φλασάρεις μόνος σου από εδώ και πέρα τις ενημερώσεις 4) Αλλάζεις το CSC με φλασάρισμα, με ξεκλείδωτο bootloader με πιθανή απώλεια εγγύησης Κάποιο στο επίσημο forum της Samsung που είχαν σε άλλα μοντέλα παρόμοια προβλήματα λόγω του CSC αναφέρουν ότι πήγαν σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung και τους πέρασε την αναβάθμιση (δεν άλλαξε το CSC). Τέλος, ίσως να σου λειτουργήσει το παρακάτω αν και νομίζω ότι έχει μπαλωθεί: 1.install google phone: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&hl=tr&gl=US 2.enter code: *#*#27262826#*#* Select if the csc you're looking for. 3.choose the csc you want 4.install 5.sales network code change 6.ok 7. ATTENTİON!! will be reset to factory settings! get a backup. Ορίστε Cosmote έχω και εγώ
dkmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ορίστε Cosmote έχω και εγώ Ωραίος. Σημασία δεν έχει τι πάροχο έχεις στη sim αλλά αν το firmware είναι από πάροχο. Στην περίπτωσή σου XEH είναι unbranded Ουγγαρίας, γι' αυτό μπορείς να πάρεις OTA.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα. Κατεβασα απο το sammobile την εκδοση για το κινητο. Με την εντολη που με ειπε ο @chios ανοιξε το heimdall. Το αρχειο ειναι σε rar. Πρεπει να το αλλαξω σε αλλο τυπο απο τι εχω δει. Δεν ειδα καποιο βιντεο που να δειχνει πως να το κάνει. Με την vodafone δεν ξερω ποσο ακρη θα βγαλω. Τωρα ειμαι στην δουλεια. Το βραδυ θα προσπαθήσω.
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Στην περίπτωσή σου XEH είναι unbranded Ουγγαρίας, Καλή φάση 😅 Δεν επηρεάζει κάπου επειδή δεν είναι ελληνικό έτσι;
dkmaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Καλή φάση 😅 Δεν επηρεάζει κάπου επειδή δεν είναι ελληνικό έτσι; Συνήθως όχι όταν είναι unbranded δεν πρέπει να έχεις θέμα. Κάποιες φορές ανάλογα τη χώρα μπορεί να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται η καταγραφή κλήσης, και τα volte, wifi calling. 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Κατεβασα απο το sammobile την εκδοση για το κινητο. Με την εντολη που με ειπε ο @chios ανοιξε το heimdall. Το αρχειο ειναι σε rar. Πρεπει να το αλλαξω σε αλλο τυπο απο τι εχω δει. Δεν ειδα καποιο βιντεο που να δειχνει πως να το κάνει. Με την vodafone δεν ξερω ποσο ακρη θα βγαλω. Τωρα ειμαι στην δουλεια. Το βραδυ θα προσπαθήσω. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, στη δουλειά συνήθως με odin και μποξάκια τα κάναμε.
Liverpool89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dkmaster είπε Συνήθως όχι όταν είναι unbranded δεν πρέπει να έχεις θέμα. Κάποιες φορές ανάλογα τη χώρα μπορεί να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται η καταγραφή κλήσης, και τα volte, wifi calling. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, στη δουλειά συνήθως με odin και μποξάκια τα κάναμε. Καλα ουτε και γω, αλλα ειμαι σε δίλημμα να βαλω win να το κανω με odin ή να το επιχειρησω με το heimdall. Πιστευα οτι η σαμ δεν θα εχει τετοια κολληματα. Αλλα σε ενα ψαξιμο εοδα ότι πολλοι θελουν να αλλαξουν το csc. Πολλοι το κανουν με samkey που πρεπει να αγορασεις user pass και φυσικα να εχεις win.
GATE123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Καλημερα. Κατεβασα απο το sammobile την εκδοση για το κινητο. Με την εντολη που με ειπε ο @chios ανοιξε το heimdall. Το αρχειο ειναι σε rar. Πρεπει να το αλλαξω σε αλλο τυπο απο τι εχω δει. Δεν ειδα καποιο βιντεο που να δειχνει πως να το κάνει. Με την vodafone δεν ξερω ποσο ακρη θα βγαλω. Τωρα ειμαι στην δουλεια. Το βραδυ θα προσπαθήσω. Σου έχω οδηγώ για Odin και για Heimball στα ελληνικά...... 😏
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα