kost09 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Τα εχω κανει ,πιο αλλοπρόσαλλη τηλεόραση δεν έχω δει.μια αργεί να ανοίξει και ανάβει μόνο το ambilight, μια καθυστερεί με τα κανάλια, μια δεν βγάζει περιγραφή από κάτω...μπορεί να φταίει η δικιά μου ,τι να πω ...
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kost09 είπε Τα εχω κανει ,πιο αλλοπρόσαλλη τηλεόραση δεν έχω δει.μια αργεί να ανοίξει και ανάβει μόνο το ambilight, μια καθυστερεί με τα κανάλια, μια δεν βγάζει περιγραφή από κάτω...μπορεί να φταίει η δικιά μου ,τι να πω ... Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε αξιολογήσεις στο Amazon. Πως και δεν την έκανες επιστροφή;
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, vaggospro είπε Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε αξιολογήσεις στο Amazon. Πως και δεν την έκανες επιστροφή; Και εμένα έτσι κάνει φίλε είναι το μοντέλο
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, hpdra είπε Πιστευω θα μας ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις, στην 43" πως ειναι η κίνηση, αν είναι σπαστή κλπ. (Πχ αν κυλάνε οριζόντια γράμματα κλπ...) Στα παιχνίδια σούπερ έχει και VRR. Ομαλή πολύ. Έχω πσ5 όλα καλά φαίνονται. Αλλά σίγουρα δεν είναι oled
kost09 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, vaggospro είπε Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε αξιολογήσεις στο Amazon. Πως και δεν την έκανες επιστροφή; Δυστυχώς νόμιζα ότι θα ξεπεραστούν με αναβαθμίσεις, όπως μου είπαν από την philips, αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται κάτι....στα θετικά πάντως το ambilight που το συνηθίζεις τόσο, που χωρίς αυτό σου φαίνεται άδεια η εικόνα... 1
APPLEGEEK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, kost09 είπε Δυστυχώς νόμιζα ότι θα ξεπεραστούν με αναβαθμίσεις, όπως μου είπαν από την philips, αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται κάτι....στα θετικά πάντως το ambilight που το συνηθίζεις τόσο, που χωρίς αυτό σου φαίνεται άδεια η εικόνα... Εμένα δεν μου αρέσει
hpdra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 @kost09@APPLEGEEK@vaggospro, η 55PUS7956 έχει πιστεύετε τα ίδια προβλήματα με την 55PUS7906?
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, hpdra είπε @kost09@APPLEGEEK@vaggospro, η 55PUS7956 έχει πιστεύετε τα ίδια προβλήματα με την 55PUS7906? Δεν ξέρω αλλά ελπίζω όχι μια δοκιμή μαγαζί θα σε λύσει την απορία
hpdra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Δεν ξέρω αλλά ελπίζω όχι μια δοκιμή μαγαζί θα σε λύσει την απορία Αφενός δε τη βλέπω σε κανένα μαγαζί από αυτά που έχουν βιτρίνα, αφετέρου πόσο να τη δοκιμάσεις και πόσα bugs να ανακαλύψεις σε λίγα λεπτά...
APPLEGEEK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, hpdra είπε Αφενός δε τη βλέπω σε κανένα μαγαζί από αυτά που έχουν βιτρίνα, αφετέρου πόσο να τη δοκιμάσεις και πόσα bugs να ανακαλύψεις σε λίγα λεπτά... Μόνο ένα έχει εμένα , αργεί κολλάει όταν ανάβω τα φώτα από πίσω 1
G@rg@oun Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω που την εχω το μονο που κανει ειναι οτι σε 10μηνες εχει σβησει απο μονη της 3φορες. το Ampilight παιζει συνεχεια (δεν το εχω κλεισει ποτε)και χωρις προβλημα. Καμια φορα σε μεταφορα απο netflix σε κανονικα καναλια αργει ο ηχος να συντονισει με την εικονα αλλα το κανει και σε 1-2 δευτερα και δν το ξανακανει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα