Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω κανει ,πιο αλλοπρόσαλλη τηλεόραση δεν έχω δει.μια αργεί να ανοίξει και ανάβει μόνο το ambilight, μια καθυστερεί με τα κανάλια, μια δεν βγάζει περιγραφή από κάτω...μπορεί να φταίει η δικιά μου ,τι να πω ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kost09 είπε

Τα εχω κανει ,πιο αλλοπρόσαλλη τηλεόραση δεν έχω δει.μια αργεί να ανοίξει και ανάβει μόνο το ambilight, μια καθυστερεί με τα κανάλια, μια δεν βγάζει περιγραφή από κάτω...μπορεί να φταίει η δικιά μου ,τι να πω ...

Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε αξιολογήσεις στο Amazon. Πως και δεν την έκανες επιστροφή;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε αξιολογήσεις στο Amazon. Πως και δεν την έκανες επιστροφή;

Και εμένα έτσι κάνει φίλε είναι το μοντέλο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hpdra είπε

Πιστευω θα μας ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις, στην 43" πως ειναι η κίνηση, αν είναι σπαστή κλπ. (Πχ αν κυλάνε οριζόντια γράμματα κλπ...)

Στα παιχνίδια σούπερ έχει και VRR. Ομαλή πολύ. Έχω πσ5 όλα καλά φαίνονται. Αλλά σίγουρα δεν είναι oled 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Δυστυχώς νόμιζα ότι θα ξεπεραστούν με αναβαθμίσεις, όπως μου είπαν από την philips, αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται κάτι....στα θετικά πάντως το ambilight που το συνηθίζεις τόσο, που χωρίς αυτό σου φαίνεται άδεια η εικόνα...

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kost09 είπε

Δυστυχώς νόμιζα ότι θα ξεπεραστούν με αναβαθμίσεις, όπως μου είπαν από την philips, αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται κάτι....στα θετικά πάντως το ambilight που το συνηθίζεις τόσο, που χωρίς αυτό σου φαίνεται άδεια η εικόνα...

Εμένα δεν μου αρέσει 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Δεν ξέρω αλλά ελπίζω όχι μια δοκιμή μαγαζί θα σε λύσει την απορία 

Αφενός δε τη βλέπω σε κανένα μαγαζί από αυτά που έχουν βιτρίνα, αφετέρου πόσο να τη δοκιμάσεις και πόσα bugs να ανακαλύψεις σε λίγα λεπτά...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hpdra είπε

Αφενός δε τη βλέπω σε κανένα μαγαζί από αυτά που έχουν βιτρίνα, αφετέρου πόσο να τη δοκιμάσεις και πόσα bugs να ανακαλύψεις σε λίγα λεπτά...

Μόνο ένα έχει εμένα , αργεί κολλάει όταν ανάβω τα φώτα από πίσω 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που την εχω το μονο που κανει ειναι οτι σε 10μηνες εχει σβησει απο μονη της 3φορες.
το Ampilight παιζει συνεχεια (δεν το εχω κλεισει ποτε)και χωρις προβλημα.
Καμια φορα σε μεταφορα απο netflix σε κανονικα καναλια αργει ο ηχος να συντονισει με την εικονα αλλα το κανει και σε 1-2 δευτερα και δν το ξανακανει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...