unicore30 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και σε 50"' η χαμηλότερη τιμή, με Ambilight. https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/44-54/philips-50pus7906-ambilight-50-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20417785 https://www.websupplies.gr/tileorasi-philips-50-50pus7906-smart-4k-hdr Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από unicore30 2
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Χμμμμ, νομίζω είχε ξαναπαίξει στα 400, το μόνο που με πειράζει λίγο είναι το VA panel, η 55" είναι IPS. Αν την έχει κάποιος ας μας πει πως είναι απο γωνίες θέασης και γενικά σαν τηλεόραση, εγώ την θέλω για Netflix, Disney κλπ και nintendo switch.
unicore30 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, vaggospro είπε Χμμμμ, νομίζω είχε ξαναπαίξει στα 400, το μόνο που με πειράζει λίγο είναι το VA panel, η 55" είναι IPS. Αν την έχει κάποιος ας μας πει πως είναι απο γωνίες θέασης και γενικά σαν τηλεόραση, εγώ την θέλω για Netflix, Disney κλπ και nintendo switch. ναι έχει φτάσει μέχρι 399, τώρα ειναι 349.
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάζω σχόλια στο σκρουτζ για προβληματικό μενού και αργό χειριστήριο.
unicore30 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vaggospro είπε Διαβάζω σχόλια στο σκρουτζ για προβληματικό μενού και αργό χειριστήριο. αναλογα τι ζητάς και τι περιμένεις στα 349, σχετικό είναι
generalb31 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Για ταινιες,σειρες κλπ το va πανελ εχει πολυ καλυτερα μαυρα ! Αν ομως κανετε χρηση υπο γωνια θα εχετε λιγο χειροτερη εικονα(καπως πιο ξεθοριασμενη) ,παντα αναλογα τοις μοιρες...σε μικρες γωνιες σχεδον καθολου διαφορα 1
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, generalb31 είπε Για ταινιες,σειρες κλπ το va πανελ εχει πολυ καλυτερα μαυρα ! Αν ομως κανετε χρηση υπο γωνια θα εχετε λιγο χειροτερη εικονα(καπως πιο ξεθοριασμενη) ,παντα αναλογα τοις μοιρες...σε μικρες γωνιες σχεδον καθολου διαφορα Απεναντι απο το κρεβάτι θα την έχω. Αρα δεν πιστεύω να υπάρχει προβλημα. 1
elpenor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vaggospro είπε ο μόνο που με πειράζει λίγο είναι το VA panel, η 55" είναι IPS Η γνώμη μου είναι ότι το VA panel είναι πολύ καλύτερο από το IPS για τη χρήση που θέλεις. 2 1
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Η γνώμη μου είναι ότι το VA panel είναι πολύ καλύτερο από το IPS για τη χρήση που θέλεις. Ευχαριστώ, περιμένω έναν κάτοχο να μου πει εντυπώσεις ( και αν εχει προβλήματα με το HDMI ) και την χτυπάω.
unicore30 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vaggospro είπε Ευχαριστώ, περιμένω έναν κάτοχο να μου πει εντυπώσεις ( και αν εχει προβλήματα με το HDMI ) και την χτυπάω. Εχω την 55'' και δεν έχω κανένα θέμα στα HDMI, (mi box, ps4, pc) όλα πάνω!! 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, elpenor είπε Η γνώμη μου είναι ότι το VA panel είναι πολύ καλύτερο από το IPS για τη χρήση που θέλεις. Θα συμφωνησω. Επισης, απο τελευταια reviews, ιδανικα να μην εχει anti glare (αν μπει σε αρκετα φωτεινο χωρο). Το μονο που κανει ειναι να "απλωνει" τις οποιες αντανακλασεις, ενω σε αντιθετη περιπτωση απλα το βλεπεις ναι μεν σαν καθρεπτη, αλλα σε μικροτερο εμβαδον. 1
kost09 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω την 50psu που στην ουσία είναι 49".πολλά κολλήματα, ανοίγει καμία φορά μόνη της κ όταν μιλάω μαζί τους μου λένε να την βγάλω από μπριζα και να απενργοποιησω το ΗΗΒΤV...την πήρα κοντά στα 400 αλλά το μετάνιωσα.... 1
vaggospro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, kost09 είπε Έχω την 50psu που στην ουσία είναι 49".πολλά κολλήματα, ανοίγει καμία φορά μόνη της κ όταν μιλάω μαζί τους μου λένε να την βγάλω από μπριζα και να απενργοποιησω το ΗΗΒΤV...την πήρα κοντά στα 400 αλλά το μετάνιωσα.... Έχεις κάνει όλα τα software updates; Πολλοί λενε οτι λύνουν τα προβλήματα.
hpdra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ ελκυστικό το ambilight αλλά δεν τολμάω να έχω κάθε μέρα να κάνω debugging (και) στην τηλεόραση... Smooth motion / interpolation δεν έχει ε; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από hpdra
hpdra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε προτεινω 55 ++++ Πιστευω θα μας ήταν πολύ χρήσιμο να μας πεις, στην 43" πως ειναι η κίνηση, αν είναι σπαστή κλπ. (Πχ αν κυλάνε οριζόντια γράμματα κλπ...) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από hpdra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα