Ravager Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Disney Plus για νέους συνδρομητές 1.99€ για ένα μηνα. Μετα, στα 8.99€ οι επομενοι Η προσφορά λήγει 19 Σεπτεμβρίου Link Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από matrixxx
G@rg@oun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Σορυ αν ειναι εκτος θεματος.. Μπορει να βοηθησει καποιος με ενα προβλημα για το disney plus αγορα σε λιρες τουρκιας?
HateMe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Σορυ αν ειναι εκτος θεματος.. Μπορει να βοηθησει καποιος με ενα προβλημα για το disney plus αγορα σε λιρες τουρκιας? τσάμπα χάρηκα.. είδα 1.99 και τελικά σχολίασες αυτό. Σε μισώ χαχαχαχαχαχαααχαχαχ
G@rg@oun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, HateMe είπε τσάμπα χάρηκα.. είδα 1.99 και τελικά σχολίασες αυτό. Σε μισώ χαχαχαχαχαχαααχαχαχ Αυτο το 1.99 παλευω απλα με αλλο τροπο..
Skywalker21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Αυτο το 1.99 παλευω απλα με αλλο τροπο.. Δες εδώ μήπως σε βοηθήσει... 1
G@rg@oun Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε Δες εδώ μήπως σε βοηθήσει... Αυτο προσπαθω να κανω..το εχω φτασει μεχρι το σημειο που αγοραζεις με την καρτα..δεν δεχεται ουτε eurobank Πιστωτικη..ουτε χρεωστικη, ουτε εθνικης και η revolut μου ειχε ληξει..εχω παραγγειλει νεα..αλλα μεχρι ναρθει δοκιμασα με την εικονικη που σου βγαζει να κανεις online shopping μεχρι να ερθει η κανονικη..και παλι δεν την δεχεται..ολο το ιδιο μνμ error 83 οταν πας να κανεις τη συναλλαγη. Απλα εχει κλειδωσει το θεμα και δεν μπορουσα να γραψω εκει για βοηθεια.. Τι καρτα εχει βαλει αλλος που το κανει..γτ δεν δεχεται καμια σε μενα. Επισης ηθελα να ρωτησω αν φορτωσεις το google account με 2 gift cards με τουρκικες λυρες ωστε να βγει το συνολο των 350try..θα το δεχτει? ή θα τις φαω και δεν θα εχω τι να τις κανω? Αν το δει κανεις και ξερει ας απαντησει..ευχαριστω.
Rattlehead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Αυτο προσπαθω να κανω..το εχω φτασει μεχρι το σημειο που αγοραζεις με την καρτα..δεν δεχεται ουτε eurobank Πιστωτικη..ουτε χρεωστικη, ουτε εθνικης και η revolut μου ειχε ληξει..εχω παραγγειλει νεα..αλλα μεχρι ναρθει δοκιμασα με την εικονικη που σου βγαζει να κανεις online shopping μεχρι να ερθει η κανονικη..και παλι δεν την δεχεται..ολο το ιδιο μνμ error 83 οταν πας να κανεις τη συναλλαγη. Απλα εχει κλειδωσει το θεμα και δεν μπορουσα να γραψω εκει για βοηθεια.. Τι καρτα εχει βαλει αλλος που το κανει..γτ δεν δεχεται καμια σε μενα. Επισης ηθελα να ρωτησω αν φορτωσεις το google account με 2 gift cards με τουρκικες λυρες ωστε να βγει το συνολο των 350try..θα το δεχτει? ή θα τις φαω και δεν θα εχω τι να τις κανω? Αν το δει κανεις και ξερει ας απαντησει..ευχαριστω. Το google pay κατάφερες να το φτιάξεις σωστά;στον τουρκικό λογαριασμό δηλαδή φαίνεται τρόπος πληρωμής το google pay?εγώ φαντάσου εκεί έβαλα καρτα alphabank ,την δέχτηκε κανονικά.το παν είναι να κάνεις google pay τουρκικό(πάντα το vpn ανοιχτό και αξιόπιστο vpn ,όχι να σε βγάζει άλλου για άλλου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις