Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..Θέλω στις αρχές του επόμενου μήνα να παραγγείλω το starlink.Γνωρίζει κάποιος ποιοι είναι περίπου οι χρόνοι παράδοσης από την στιγμή που θα κάνω την αγορά?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Καλησπέρα σας..Θέλω στις αρχές του επόμενου μήνα να παραγγείλω το starlink.Γνωρίζει κάποιος ποιοι είναι περίπου οι χρόνοι παράδοσης από την στιγμή που θα κάνω την αγορά?

Σκέφτομαι να κανω και εγω αγορα σημερα αυριο. Θα σου πω. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2022 στις 12:33 ΜΜ, gorge18 είπε

Σκέφτομαι να κανω και εγω αγορα σημερα αυριο. Θα σου πω. 

Σου ηρθε μειλ επιβεβαιωσης;

Δημοσ.

Γείτονας που εβαλε σε speedtest πιάνει 100mbps και 100ms ping και αποφάσισα να περιμενω λιγο ακομα. (μιας και μπορώ ανα διαστήματα να το τσεκάρω). Οταν τον δω να πιανει τουλαχιστον 200 θα μπω στην διαδικασια... 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gorge18 είπε

Γείτονας που εβαλε σε speedtest πιάνει 100mbps και 100ms ping και αποφάσισα να περιμενω λιγο ακομα. (μιας και μπορώ ανα διαστήματα να το τσεκάρω). Οταν τον δω να πιανει τουλαχιστον 200 θα μπω στην διαδικασια... 

Ξερεις οτι η ταχυτητα διαφερει ετσι; Μπορει να πιανει τη μια στιγμη 50, την αλλη 350

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μπορείς κάποιος να ποστάρει φωτό από το καλώδιο και τις δυο του άκρες γιατί θέλει ένα φίλος να το παραγγείλει και να ανοίξει τρύπες για να περάσει το καλώδιο και θελουμε μια ιδέα τι μέγεθος είναι τα βύσματα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kdrakakis είπε

Τοσο χαμιλα δεν παει. 

Βασει το τι λεει στο επισημο site, εκει κυμαινεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, DionGR είπε

Ξερεις οτι η ταχυτητα διαφερει ετσι; Μπορει να πιανει τη μια στιγμη 50, την αλλη 350

Αυτό που λέει ο φίλος. Ανάλογα την ώρα, και ανάλογα με την τροχιά των δορυφόρων που περνάνε μπορεί π.χ. το πρωί να είναι 50-100 και το βράδυ να είναι 400. Το upload γενικά κυμαίνεται από 15-30 μέγιστο.

Προτείνω για όσους θέλουν, να μπουν εδώ https://starlink.sx/ και να βάλουν την τοποθεσία τους κι να το αφήσουν να τρέξει για 24 ώρες κι να δουν την άλλη μέρα τι ποσοστό κάλυψης έχει και πόσες διακοπές. Το βασικότερο είναι, το πιάτο να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να μην έχει εμπόδια σε γωνία 110 μοιρών. 

13 ώρες πριν, raid_av είπε

Παιδιά μπορείς κάποιος να ποστάρει φωτό από το καλώδιο και τις δυο του άκρες γιατί θέλει ένα φίλος να το παραγγείλει και να ανοίξει τρύπες για να περάσει το καλώδιο και θελουμε μια ιδέα τι μέγεθος είναι τα βύσματα 

Θα το χρησιμοποιεί μόνο με Wi-Fi η θέλει να τραβήξει για ethernet σε σταθερό υπολογιστή-λαπτοπ; στη σελίδα το καλώδιο που φεύγει από το πιάτο και φτάνει μέσα είναι τύπου Cat6, άρα είναι λίγο πιο χοντρό από το Cat5e, ενώ έχει μάκρος περίπου στα 100 μέτρα. Αν θέλει να το κάνει ethernet να παραγγείλει κι έναν αντάπτορα από την Starlink ώστε να έχει ενσύρματη σύνδεση. 

Επεξ/σία από AngelOfDeath7_GR
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AngelOfDeath7_GR είπε

Αυτό που λέει ο φίλος. Ανάλογα την ώρα, και ανάλογα με την τροχιά των δορυφόρων που περνάνε μπορεί π.χ. το πρωί να είναι 50-100 και το βράδυ να είναι 400. Το upload γενικά κυμαίνεται από 15-30 μέγιστο.

Προτείνω για όσους θέλουν, να μπουν εδώ https://starlink.sx/ και να βάλουν την τοποθεσία τους κι να το αφήσουν να τρέξει για 24 ώρες κι να δουν την άλλη μέρα τι ποσοστό κάλυψης έχει και πόσες διακοπές. Το βασικότερο είναι, το πιάτο να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να μην έχει εμπόδια σε γωνία 110 μοιρών. 

Θα το χρησιμοποιεί μόνο με Wi-Fi η θέλει να τραβήξει για ethernet σε σταθερό υπολογιστή-λαπτοπ; στη σελίδα το καλώδιο που φεύγει από το πιάτο και φτάνει μέσα είναι τύπου Cat6, άρα είναι λίγο πιο χοντρό από το Cat5e, ενώ έχει μάκρος περίπου στα 100 μέτρα. Αν θέλει να το κάνει ethernet να παραγγείλει κι έναν αντάπτορα από την Starlink ώστε να έχει ενσύρματη σύνδεση. 

Μονο με wifi οποτε γι αυτο θελουμε να δουμε το βυσμα απο την πλευρα του router πως ειναι και ποσο μεγαλο ειναι.

Δημοσ.

καλησπέρα μένω Αττική , έχω ένα θέμα με τον ΟΤΕ ήθελα να βάλω μια καινούργια γραμμη αλλά μου είπαν ότι για να μου βάλουν πρέπει να δώσω 800€ επειδή δεν έχει κοντά κολόνα (εν έτη 2022 και Αθήνα ουσιαστικά είναι και η Αττική...), πράγμα που μου ακούγεται ηλίθιο γιατί από την κολόνα μου θα εξυπηρετούνται στο μέλλον και άλλοι πελάτες. Με αυτήν την λογική λοιπόν δεν μπορω να βάλω ούτε adsl , vdsl, και 5g που κοίταξα γύρω στο 10-15 ενώ λίγο πιο πέρα πιάνει πολλαπλάσιο. Μετά σκέφτηκα σαν εναλλακτική την skytelecom , τους κάλεσα και μου είπαν πως ενώ στο σαιτ δείχνει κάλυψη κάτι υπάρχει εκεί ως εμπόδιο και ο αναμεταδότης δεν θα μπορεί να στείλει σήμα. Υπάρχει άλλη λύση ή μόνη που μένει η starlink;  Υπάρχει περίπτωση ούτε με αυτήν να μην πιάνω; Υπάρχει εγγύηση στο πιάτο και στο ρούτερ; Αν χαλάσουν τι γίνεται; όσον αφορά το ping παλεύεται; Υπάρχει δοκιμαστική περίοδος; Μετά ο εξοπλίσμος τι γίνεται αν θέλω να το σταματήσω τον δέχονται πίσω και μου δίνουν τα χρήματα; Γενικά όποιος το έχει να μου αναφέρει εμπειρίες του και αν αξίζει ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση στο πρόβλημα μου. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

θα σου απαντησω στο κομματι που ξερω.Οπως το περιγραφεις δεν εχεις καλυψη απο κανενα παροχο εαν δεν βαλεις κολονα,επισης υποθετω οτι εισαι μακρια απο το αστικο κεντρο και οτι η περιοχη δεν εχει vdsl και ftth.Αν βαλεις τη κολονα τοτε θα εχεις απλο adsl και λογικα χαλια ταχυτητα.Στη περιπτωση σου το starlink φαινεται ως μονοδρομος,οι ταχυτητες που δινει ειναι απο 100 εως 300 αν εχω καταλαβει καλα(προς το παρον) οποτε θα εισαι οκ.Το μονο αρνητικο ειναι οτι εαν εχει κακο καιρο πιθανα να μην εχεις την τοπ ταχυτητα.

Δημοσ.

το παράξενο στην περίπτωση μου είναι ότι είμαι εντός των σχεδίων της πόλης, και μάλιστα σε μια ευθεία προς τα κάτω βγαίνεις καρφί στην καρδιά της πόλης, το καφάο είναι μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω. Οπτική  ινα ακόμη δεν έχει δυστυχώς. Και μου ζητάνε 800€, και μετά σου λένε ότι είσαι Αθήνα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...