Προς το περιεχόμενο

hacked στα social μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια, ε... τα γνωστα που θα εχετε ακουσει και απο αλλους.

μου χακαραν το φβ και το ινστα ενω ημουν στη δουλεια... ο χακερ αρχισε να ανεβαζει πορνογραφικο υλικο με αποτελεσμα το ιδιο το φβ να με ban-αρει για παραβιαση ορων κοινοτητας και μου δινει 30 μερες να υποβαλλω ενσταση. προφανως η διωξη δεν πηρε θεση σε κατι τετοιο προωθωντας με στο customer care του facebook. το facebook μου ζηταει επιβεβαιωση μεσω κινητου τηλεφωνου αλλα αν βαλω το δικο μου μου λεει οτι δεν μπορει να σταλθει κωδικος. αν βαλω αλλο νουμερο ναι στελνει κωδικο... 

εν πασει περιπτωσει υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; εννοω να μιλησω με καποιο τροπο στο φβ χωρις να κανω αυτη την επαληθευση που ειναι αδυνατη; αν οχι υπαρχει καποια αξιοπιστη σελιδα με δωρεαν sms receiver ωστε να βαλω καποιο αλλο νουμερο για την επαληθευση; 

δυστυχως επιμενω πολυ σε αυτη την ανακτηση διοτι χρησιμοποιω το λογαριασμο επαγγελματικα.... 

εσας σας εχουν χακαρει κατ αυτον τον τροπο; πως το αντιμετωπισατε ενδεχομενως;

ΥΓ. επιβεβαιωνω οτι πραγματικα μα πραγματικα πουθενα δεν εχω δωσει στοιχεια ουτε σε false pages.... αλλα ουτε και πατησα καποιο λινκ.... προσεχω υπερβολικα πολυ ως προς αυτα

Επεξ/σία από geomalliv
Δημοσ.

σε πρωτη φαση αυτο ειναι το θεμα... δεν ξερω τι αλλο θα μου ζητησουν μετα στην ουσια εγραψα το ποστ για να δω κατα ποσο ειναι δυνατο τελικα να τον επαναφερω (απο αλλους που τους ετυχε) η αν απλα κλαιω τη δουλεια που εριξα για αυτο. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, geomalliv είπε

σε πρωτη φαση αυτο ειναι το θεμα... δεν ξερω τι αλλο θα μου ζητησουν μετα στην ουσια εγραψα το ποστ για να δω κατα ποσο ειναι δυνατο τελικα να τον επαναφερω (απο αλλους που τους ετυχε) η αν απλα κλαιω τη δουλεια που εριξα για αυτο. 

Πως να γίνει ανάκτηση με άλλο κινητό; εκτός αν ζητάει ένα οποιοδήποτε

αν δεν στέλνει σε αυτό που εχεις δηλωμένο μέσα, σε έχουν μπλοκάρει για τα καλά σημαινει

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι ζηταει οποιοδηποτε κινητο... θα προσπαθησω σε 24 ωρες με καποιο αλλο νουμερο και ελπιζω κατι να καταφερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...