Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/9/2022 στις 12:56 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Series S και 2-3 χρόνια gamepass μέσω Βραζιλίας, θα σου βγει 400 ευρώ σύνολο περίπου. 

Έχει νόημα αυτή η επιλογή για κάποιον που δοκιμάζει η παίζει συνεχώς παιχνίδια,εγώ που πιάνω ένα παιχνίδι και το παρατάω και μετά από 6μηνο πάλι ασχολουμε δεν με συμφέρει καν το game pass

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NEKROMA είπε

Έχει νόημα αυτή η επιλογή για κάποιον που δοκιμάζει η παίζει συνεχώς παιχνίδια,εγώ που πιάνω ένα παιχνίδι και το παρατάω και μετά από 6μηνο πάλι ασχολουμε δεν με συμφέρει καν το game pass

Οπότε βάζεις μηνιαίο gamepass με 1 ευρώ και μέχρι να ξαναπαίξεις θα έχει πάλι προσφορά με 1 ευρώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οπότε βάζεις μηνιαίο gamepass με 1 ευρώ και μέχρι να ξαναπαίξεις θα έχει πάλι προσφορά με 1 ευρώ.

Βολεύει κάποιον που παίζει πολλά παιχνίδια, εγώ απλά θα αγοράσω 1-2 παιχνίδια για να βγάλω έτος, άσε που οι συνδρομές θα ανέβουν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NEKROMA είπε

Βολεύει κάποιον που παίζει πολλά παιχνίδια, εγώ απλά θα αγοράσω 1-2 παιχνίδια για να βγάλω έτος, άσε που οι συνδρομές θα ανέβουν 

Δεν εχουν πει κάτι στην Microsoft για αύξηση της συνδρομής. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν εχουν πει κάτι στην Microsoft για αύξηση της συνδρομής. 

Δεν βολεύει τον περισσότερο κόσμο οι περισσότεροι αγοράζουν 1.2 παιχνίδια και δεν ασχολούνται με gamepass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...