Προς το περιεχόμενο

[Nvme] Samsung 980 1tb 66.42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον εστειλαν ηδη και με speedex. Πιο γρηγορα δεν ξερω αν εχω δει. Τον πηγαν στα 120 ευρω τωρα στο multicopter. Στα 66 που τον πηραμε δεν νομιζω να εχει παιξει κατι καλυτερο μεχρι σημερα για 1TB.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τον εστειλαν ηδη και με speedex. Πιο γρηγορα δεν ξερω αν εχω δει. Τον πηγαν στα 120 ευρω τωρα στο multicopter. Στα 66 που τον πηραμε δεν νομιζω να εχει παιξει κατι καλυτερο μεχρι σημερα για 1TB.

Και εδώ τα ίδια. Άμεση αποστολή με speedex.

Νομίζω ότι κάποιο web service πρέπει να κλώτσησε και να ανέβασε λάθος τιμή σε κάποια καταστήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τί συνέβη - αλλά χαίρομαι που συνέβη.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Είχε και στα 81.35€ τον Samsung SN850 1TB. Όπως αντίστοιχα περίεργα χαμηλές τιμές σε κάτι... ρολόγια τα οποία εξαφανίστηκαν από τη σελίδα έπειτα. Σε αυτή την τιμή εννοείται άξιζε ο SN850. Μάλλον "λάθος" με αναμενόμενη ακυραρα incoming be aware 

Western digital*

• Like 1
Δημοσ.

Ο ssd ήρθε είναι στην κουριερ το μεσημέρι θα τον κουμπώσω. 

Έχουμε και λέμε 

Kingston A2000 η 980 για βασικό ssd για τα windows? Με τον Α2000 είχα κάνει mirroring όλο το δίσκο από τον 850 Evo που έχω αξίζει η μετάβαση του λειτουργικού στον 980? Τα παιχνίδια θα μπαίνουν στον βασικό στον άλλο θα πηγαίνουν οι καταγραφές με το relive και multimedia περιεχόμενο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...