Προς το περιεχόμενο

[Nvme] Samsung 980 1tb 66.42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διλλημα. Η τιμη ειναι σκοτωμα. Αλλα αντε τι κανεις. Εχω 1 θυρα ακομα για m2 αλλα εχω και 1tb m2 kingston και 250gb ssd. Υπερβολη θα ειναι ακομα ενας ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε και στα 81.35€ τον WD SN850 1TB. Όπως αντίστοιχα περίεργα χαμηλές τιμές σε κάτι... ρολόγια τα οποία εξαφανίστηκαν από τη σελίδα έπειτα. Σε αυτή την τιμή εννοείται άξιζε ο SN850. Μάλλον "λάθος" με αναμενόμενη ακυραρα incoming be aware 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mern είπε

Ωχ πριν λίγο φόρτωνε κανονικά. Βλέπω και εδώ ίδια τιμή πάντως

https://www.multicopter.gr/product/19304/iy-perifereiakaapothikeysidiskoi-ssdsamsung-980-ssd-1tb-m.2-nvme-mz-v8v1t0bw-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/

το εχει και μεσω καλαθιου σκρουτζ αν δεν θελει καποιος να μπλεξει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά έχω τον WD SN550 Blue 500 GB. Αν αγοράσω αυτόν αξίζει η αναβάθμιση;

Και σε επιδοσεις και σε χωρο εννοειται αξιζει. Για dram less ειναι ο τοπ αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του. 

• Like 1
Δημοσ.

Εφυγε παραγγελια στα 70.43 απο multicopter με μεταφορικα και τιμολογιο. Καθολου ασχημα 55 ευρω πανω κατω βγηκε χωρις το ΦΠΑ. Ισως δεν χρειαζονταν αλλα η τιμη παραηταν καλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει με τα χίλια σ'αυτή την τιμή, πριν 2-3 εβδομάδες ο 500άρης ήταν στα 60€.

edit: τον χτύπησα και εγώ

Επεξ/σία από this.is.elia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έστειλαν ακυρωτικο πριν λίγο από το κατάστημα το πήρα από το multicopter και λέει τον έστειλαν κιόλας. 

Επεξ/σία από mern
Δημοσ.

Και μενα γραφει εκτελεσμενο απο multicopter δεν εχει 5 λεπτα που εγινε η παραγγελια. Λογικα θα το στειλουν σε καμια ωρα πολυ γρηγοροι. Αν πληρωσεις με καρτα λογικο βεβαια αφου πηραν τα λεφτα και το εχουν αμεσα διαθεσιμο το στελνουν και αμεσως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...