giannistech0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 γεια σας σκεφτομαι να αγορασω ενα κινητο απο το mi.gr και δεν ξερω αν θα μου κλεψουν τα λεφτα υπαρχει κανεις να μου πει τι να κανω ?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, giannistech0 είπε γεια σας σκεφτομαι να αγορασω ενα κινητο απο το mi.gr και δεν ξερω αν θα μου κλεψουν τα λεφτα υπαρχει κανεις να μου πει τι να κανω ? Να πας στο Διεύθυνση Σοφοκλή Βενιζέλου 58 - Περιστέρι
giannistech0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Να πας στο Διεύθυνση Σοφοκλή Βενιζέλου 58 - Περιστέρι τι ειναι εκει περα 1 ώρα πριν, chios είπε Θα στα κλέψουν μην αγοράσεις. εχεις αγορασει ? το μαγαζι εχει πολλες καλες κριτικες και δεν θα πληρωσω με καρτα
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, giannistech0 είπε τι ειναι εκει περα Έλα ντε, τι μπορεί να είναι;; 3 λεπτά πριν, giannistech0 είπε εχεις αγορασει ? το μαγαζι εχει πολλες καλες κριτικες και δεν θα πληρωσω με καρτα δεν έχω αγοράσει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για το μαγαζί. 1
giannistech0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, chios είπε Έλα ντε, τι μπορεί να είναι;; δεν έχω αγοράσει αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για το μαγαζί. ενταξει φιλε θα αγορασω και θα σας πω αν γινει κατι θα κινηθώ νομικα
GATE123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι όλα οκ . Προχωρά άφοβα.
eko13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Για να σπειρω λίγες αμφιβολίες ακόμα 😂😂 στην ίδια διεύθυνση υπάρχει και άλλο κατάστημα το abox. Βέβαια συμβαίνει σε σκρουτζομαγαζα αυτο. Αλλά αν έχει καλές κριτικές διαχρονικα και όχι κραυγαλέες τιμές (καινούργιο αηφον 600 ευρώ) δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
tasvar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει φυσικό κατάστημα. Μπορείς να κάνεις παραλαβή από εκεί. Εχω αγοράσει 2 συσκευές από εκεί. Ολα καλά.
siracos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πριν κανά δυο μήνες δοκίμασα να αγοράσω από εκεί τηλέφωνο αλλά μου είπαν ότι ΔΕΝ κόβουν τιμολόγια , μόνο αποδείξεις λιανικής . Αυτό δεν μου άρεσε , κανονικό κατάστημα και να μην κόβει τιμολόγια κάπως μου φάνηκε.
GATE123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, siracos είπε Πριν κανά δυο μήνες δοκίμασα να αγοράσω από εκεί τηλέφωνο αλλά μου είπαν ότι ΔΕΝ κόβουν τιμολόγια , μόνο αποδείξεις λιανικής . Αυτό δεν μου άρεσε , κανονικό κατάστημα και να μην κόβει τιμολόγια κάπως μου φάνηκε. Εάν θες τιμολόγιο υπάρχουν καταστήματα και το γράφουν κιόλας. Το συγκεκριμένο δεν κόβει τη να κάνουμε τώρα.
siracos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 14/9/2022 στις 12:48 ΜΜ, GATE123 είπε Εάν θες τιμολόγιο υπάρχουν καταστήματα και το γράφουν κιόλας. Το συγκεκριμένο δεν κόβει τη να κάνουμε τώρα. Ναι συμφωνώ ότι εάν θες τιμολόγιο υπάρχουν καταστήματα και το γράφουν κιόλας. Η άρνηση όμως να εκδώσει ένα κατάστημα τιμολόγιο μου έφερε στο μυαλό κάποια παλιότερα θέματα που συζητιόταν στο insomnia , π.χ. Και αυτό απλά με έκανε να κοιτάξω σε άλλο κατάστημα . Δεν λέω ότι έκανα σωστά ή ότι το κατάστημα είναι λάθος , λέω απλά τη έκανα εγώ.
GATE123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, siracos είπε Ναι συμφωνώ ότι εάν θες τιμολόγιο υπάρχουν καταστήματα και το γράφουν κιόλας. Η άρνηση όμως να εκδώσει ένα κατάστημα τιμολόγιο μου έφερε στο μυαλό κάποια παλιότερα θέματα που συζητιόταν στο insomnia , π.χ. Και αυτό απλά με έκανε να κοιτάξω σε άλλο κατάστημα . Δεν λέω ότι έκανα σωστά ή ότι το κατάστημα είναι λάθος , λέω απλά τη έκανα εγώ. Εσένα ήταν ένα περιστατικό που ήθελες τιμολόγιο και δεν έκοβε. Άρα δεν μπορείς να κρίνεις ένα κατάστημα επειδή δεν έγινε αυτό που ήθελες εσύ. Εάν έλεγε ο ts ότι θέλει τιμολόγιο εκεί ναι θα μπορούσες να πεις την γνώμη σου/άποψη σου. Υ.Γ το κατάστημα δεν είναι δικό μου και δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
alan boy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Απ τα καλύτερα κατάστηματα το συγκεκριμένο. Έχω ψωνίσει 2 φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα