kostasblues21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα,ψαχνω τροπο για να ενισχυσω το σημα του wifi σε διωροφη οικια,μιλαμε για μακροστενο σπιτι το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο,που εχω καλο σημα σε ολο τον κατω οροφο,πιανω πολυ καλα στα 2 πρωτα δωματια(του επανω οροφου)στα υπολοιπα(2) δεν εχω σχεδον καθολου σημα,λογω ιδιομορφιας του κτισματος ποια ειναι ειναι η καλυτερη λυση; https://www.skroutz.gr/s/27234745/Mercusys-ME30-WiFi-Extender-Dual-Band-2-4-5GHz-1200Mbps.html κατι τετοιο θα μου εδινε λυση; θα θελα αν ειναι δυνατον να συνδεεται αυτοματα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από kostasblues21
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αν και θα προτιμούσα κάτι σε tplink και αυτό θα κάνει δουλειά φτάνει εκεί που θα μπει να έχει πολύ καλό σήμα. Αυτόματα πως το εννοείς; όλα θέλουν κάποια ρύθμιση για να δουλέψουν.
kostasblues21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/22120854/TP-LINK-RE200-v4-WiFi-Extender-Dual-Band-2-4-5GHz-750Mbps.html κατι τετοιο;ειδα σε βιντεο οτι συνδεεται με το πατημα ενος κουμπιου,το θελω γιατι δεν εχω pc στο δωματιο μονο το smartphone μου.
marios32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα Extender δε δουλεύουν καλά γενικά και έχουν προβλήματα/αποσυνδέσεις, τα λένε και στις κριτικές αν διαβάσεις. Η σχετικά εγγυημένη λύση είναι να κλείσεις το wifi του router και να βάλεις mesh access points σαν το deco M4 ή σε ποιο οικονομικό (θυγατρική της TP-Link), Mercusys H50G που έχει 3 ap's στην τιμή του Deco. Αυτά σαν παραδείγματα, βάζεις ότι θες εννοείται. Βάζεις ένα κάτω στο ρούτερ με καλώδιο, ένα πάνω όσο πιο κοντά στο από κάτω και με τους όσο το δυνατόν λιγότερους τοίχους και εμπόδια γίνεται (εδώ είσαι με wifi), και το τελευταίο ή πιο βαθιά μέσα στο σπίτι για να καλύψεις κενά, πχ σε ένα δωμάτιο ή όπου αλλού θέλεις. Αν σε δυσκολεύει να το κάνεις μόνος σου, υπόψιν ότι το setup γίνεται με εφαρμογή στο κινητό αναγκαστικά, αλλά είναι αρκετά απλή και με λίγα βήματα διαδικασία, υπάρχει οδηγός που σου λέει στην ουσία τι να κάνεις. Αν βρεις τα δύσκολα ανοίγεις ένα θέμα και εδώ, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από marios32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα