Προς το περιεχόμενο

Erxontai ta halflife 2 kai doom3...(epitelous..)

Psycho13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμήν και πότε.Το video του HL2 έχω βαρεθέι να το βλέπω.Ας ελπίσουμε να μην δώσουν παράταση επειδή κάτι προέκυψε όπως με την κλοπή του πηγαίου κώδικα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν και οποτε τελικα θα ερθουν, θα ειναι τελικα τοσο καλα παιχνιδια ,απο gameplay, ;ή θα κλεμε παλι τα λεφτα μας?

Δημοσ.

ή θα κλεμε παλι τα λεφτα μας?

ta poia? XAXAXAXAXA an thelane ta leyta mou na bgazane ta paixnidia 1,5 xrono prin, na mh me ypoxreonane na mpo sto paixnidi anavathmishs otan den xreiazotan kai na xaso 2 genies kai ola ayta ta kala

sinepos tha ta katevaso apo opou vro na ta katevaso kai tha gelao kai mesa sth mapa tous GIATI TSATISTIKA

kai o monos logos pou agorasa to far cry htan oti sevastika to gegonos oti den mas priksane to sikoti 3 xronia prin to bgaloun#$^@

Δημοσ.

Καλα οτι μαλλον ολοι μας θα τα κατεβασουμε ειναι σιγουρο, δεν αντιλεγω.

Το οτι μας βαζουν στο τρυπακι της αναβαθμισης και αυτο ειναι σιγουρο.

Εγω ειμαι ενας απο αυτους που μαλλον θα χρειαστω μια καινουργια καρτα γραφικων για να τα παιξω. :evil:

Δημοσ.

Εγω με την GF2MX να δεις τι θα χρειαστώ! :)

Πάντως μακάρι να βγουν Αυγουστο για να έχω βρε λίγο χρήμα ως τότε!

Δημοσ.

Παιδιά... μην ανησυχείτε.... τα χρήματα που δώσατε για την νέα κάρτα γραφικών που πήρατε για να παίξετε Ντουμ 3 και Χαφ Λαϊφ 2 που νομίζετε οτι πήγαν;....

Δημοσ.

elpizo mono na mhn einai san to championship manager 4 pou perimename 2 xronia gia na vgei & meta oxi mono htan mapa alla ithele kai p5 gia na paiksei..

Ayto to half life to akouo apo tote pou ematha na knao ctrl*alt*del gia na doume....

Oso gia thn x800 xt sto ebay ton semptemvrio stadar mexri 250 europoula,tora h 9800 xt kanei 110....

Δημοσ.

Παιδιά , τα Games θα παίζονται μια χαρά με Radeon 9600 Pro & άνω.

Επίσης:

Τελευταίες πληροφορίες από τις εταιρίες ( παραγωγούς ) μας λένε για 22 Οκτωβρίου το Doom III , και 10 Νοεμβρίου το Half Life 2.

Βεβαίως όλο τέτοια statements μας τροφοδοτούν , και όλο έρχονται νέα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...