Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος από apple και θέλω να περάσω έναν όγκο από φωτογραφίες από imac σε android κινητο είναι εφικτό; γιατί ο επαγγελματίας που θέλει να μ τις δώσει μου λέει φέρε στικακι καλύτερα που δεν έχω και για να μην χάνω χρόνο τις θέλω στο κινητό μιας και έχει πολύ γρηγορότερες ταχυτητες. Δεν συνδέουμε απλά το usb καιξ κάνουμε μεταφορά όπως στα Windows? Αν ξέρει κανένας παρακαλώ ας μ πει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, greekbusters είπε

Δεν συνδέουμε απλά το usb καιξ κάνουμε μεταφορά όπως στα Windows? Αν ξέρει κανένας παρακαλώ ας μ πει

Αν το macos υποστηριζει mtp, οπως καθε λειτουργικο του 21ου αιωνα, τοτε ναι.

Δημοσ.
Στις 8/9/2022 στις 11:40 ΠΜ, greekbusters είπε

Επειδή είμαι άσχετος από apple και θέλω να περάσω έναν όγκο από φωτογραφίες από imac σε android κινητο είναι εφικτό; γιατί ο επαγγελματίας που θέλει να μ τις δώσει μου λέει φέρε στικακι καλύτερα που δεν έχω και για να μην χάνω χρόνο τις θέλω στο κινητό μιας και έχει πολύ γρηγορότερες ταχυτητες. Δεν συνδέουμε απλά το usb καιξ κάνουμε μεταφορά όπως στα Windows? Αν ξέρει κανένας παρακαλώ ας μ πει

Για να "γράψεις" σε εξωτερική συσκευή δεν είναι τόσο απλά...

Δημοσ.

Χωρίς software μόνο με bluetooth, μόνο που θα κάνει κάτι δεκαετίες να τα μεταφέρει. Για καλώδιο χρειάζεται λογισμικό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι διατεθειμένος να εγκαταστήσει κάτι στο laptop του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2022 στις 11:40 ΠΜ, greekbusters είπε

Αν δεν κανω λάθος ίσως μπορείς να δοκιμάσεις το snapdrop (παρόμοιο με το airdrop αλλά δουλεύει σε όλα τα λογισμικά και θέλει τις 2 συσκευές να είναι στο ίδιο wifi). Απ'ο ταχύτητα δεν ξέρω αλλά πιστεύω εξαρτάται απο ταχύτητα ιντερνετ και όγκο αρχείων

Επεξ/σία από Kag1ante

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...