Nastezia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα! εχω ενα προβλημα με μια επεκταση η οποια λεει οτι εγκατασταθηκε απο την εταιρικη πολιτικη .Δεν σβηνει με τιποτα. Η επεκταση λεγεται HARMONY WEB PROTECTION . Δοκιμασα να απεγκαταστησω τον chrome αλλα δεν με αφηνει.Μου ζηταει να κλεισω ολες τισ καρτελες που εχω ανοιχτες και να προσπαθησω ξανα. Δεν εχω καμια καρτελα ανοιχτη. Ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Ο υπολογιστής είναι δικός σου ή εταιρικός; Το harmony βλέπω ότι είναι endpoint protection software που σημαίνει ότι στήνεται σε εταιρικά client pcs και η διαχείριση γίνεται απομακρυσμένα από κάποιον server. Αυτό δεν βγαίνει τοπικά και πρέπει να ξεκλειδωθεί για να μπορέσεις να το απεγκαταστήσεις. Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής δες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μήπως έχει το harmony για απεγκατάσταση.
jim_p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Εχεις εγκατεστημενο το zone alarm antivirus που δινανε τωρα προσφατα μαζι με καθε λαπτοπ που αγοραστηκε με επιδοτηση? Αν ναι, απο αυτο ειναι. 1
Nastezia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Ο υπολογιστής είναι δικός σου ή εταιρικός; Το harmony βλέπω ότι είναι endpoint protection software που σημαίνει ότι στήνεται σε εταιρικά client pcs και η διαχείριση γίνεται απομακρυσμένα από κάποιον server. Αυτό δεν βγαίνει τοπικά και πρέπει να ξεκλειδωθεί για να μπορέσεις να το απεγκαταστήσεις. Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής δες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων μήπως έχει το harmony για απεγκατάσταση. Nαι ειναι δικος μου. δυστυχως δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση προγραμματων. 32 λεπτά πριν, jim_p είπε Εχεις εγκατεστημενο το zone alarm antivirus που δινανε τωρα προσφατα μαζι με καθε λαπτοπ που αγοραστηκε με επιδοτηση? Αν ναι, απο αυτο ειναι. Ναι το εγκατεστησα το zone αλλα το εσβησα κατευθειαν. Αυτο ομως εμεινε για παντα? πφφφ
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό το zone alarm πάντα μου καθόταν στο λαιμό. Όποτε το έβαζα σε pc και προσπαθούσα να το αφαιρέσω κατέληγα σε φορμάτ. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000 1
Nastezia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Αυτό το zone alarm πάντα μου καθόταν στο λαιμό. Όποτε το έβαζα σε pc και προσπαθούσα να το αφαιρέσω κατέληγα σε φορμάτ. 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Αυτό το zone alarm πάντα μου καθόταν στο λαιμό. Όποτε το έβαζα σε pc και προσπαθούσα να το αφαιρέσω κατέληγα σε φορμάτ. Πωωω μη μου λες τετοια. Μολις 10 μερες το εχω το λαπτοπ
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδή το έχεις με τις αηδίες που έχει πάνω ο κατασκευαστής του λάπτοπ; Φορμάτ με την μία σε καθαρή εγκατάσταση.
Nastezia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Δηλαδή το έχεις με τις αηδίες που έχει πάνω ο κατασκευαστής του λάπτοπ; Φορμάτ με την μία σε καθαρή εγκατάσταση. Ε καλα δεν τα ξερω να κανω φορματ.πφφφ Δεν γινεται κατι αλλο ε??
Nastezia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι, γίνεται. Το αφήνεις όπως είναι. Οκ. Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου! 2 ώρες πριν, jim_p είπε Εχεις εγκατεστημενο το zone alarm antivirus που δινανε τωρα προσφατα μαζι με καθε λαπτοπ που αγοραστηκε με επιδοτηση? Αν ναι, απο αυτο ειναι. Δυστυχως εκανα τη βλακεια και το εγκατεστησα.Το απεγκαταστησα βεβαια αλλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα