inetien12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Εχει η Apple καποια σχεση με την ΔΕΗ ? Τι τιμες ειναι αυτες ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, inetien12 είπε Εχει η Apple καποια σχεση με την ΔΕΗ ? Τι τιμες ειναι αυτες ? Τα παράπονά σου στη φορολογία της χώρας μας καθώς και στην ισοτιμία του Ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Κρίμα... Πολλά λεφτά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanisos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 με ισοτιμία €/$ να είναι 1/1 ρίξτε σύρμα αν πάει κανείς Αμέρικα να μου φέρει ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Iphone pass παρακαλω 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για το pro max 128 μιλάμε για αύξηση 200€. 1549€ πολλά τα λεφτά Άρη. Και ήθελα να αναβαθμίσω από το 13 pro max, θα το σκεφτώ σοβαρά τώρα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από JimxxZe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οι τιμες που ανακοινωσε η apple εχουν και το ΦΠΑ της αμερικης μεσα; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Titos301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικές τιμές. Ευτυχώς είμαστε Ευρώπη 😂 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Raios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Ειμαι με 11Pro 256gb και θα ηθελα να την κανω την αλλαγη. Ειναι ομως οντως πολλα τα λεφτα πλεον,ιδιως για τις καταστασεις που ζουμε κι αυτες που θα ερθουν απο χειμωνα. Θα δουμε.Δε θα πεθανουμε για ενα κινητο.Τη δουλεια μου την κανω μια χαρα ακομα με το 11αρι,το οποιο παραδοξως τα εχει παει και πολυ καλα με την μπαταρια του,τοσο καιρο που το εχω. Το πολυ πολυ να αλλαξω καμια μπαταρια και βλεπουμε. #εχειοθεος 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που αγνοειτε ειναι οι πωλησεις.... Οσο αγοραζει ο κοσμος τοσο οι τιμες θα ειναι αυτες που ειναι! Και αυτο αφορα ολες τις εταιρειες .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jojoiop Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 iPhonepass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike_1980 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης δεν είναι τόσο ψηλά οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Το "δυναμικό νησί" θέλει κι ανάλογο εισιτήριο, γιατί τα ταξίδια ακριβυναν. Έλα να πάμε στο νησί αγάπη μου εγώ και εσύ. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα