DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Clytoceyx είπε Να υποθεσω να παρετε τον ηλεκτρικο να κατεβειτε Ειρηνη να μην εχετε αγχος που να παρκαρετε, να καμετε και οικονομια στην μπενζινα κτλ ειναι out of the question που λενε και στους μαχαλαδες του χωριου μου; Επίσης να αναφέρω ότι θέλω λιγότερο πετρέλαιο να πάω ΟΑΚΑ από το να πληρώσω δύο εισιτήρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, tsofras είπε Απο το official site αναφέρει το παρακάτω για το ΟΑΚΑ Και το πρώτο αμάξι το δείχνει στις 20.08 ξερουμε αν θα το δειχνει δωρεαν καποιο καναλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 ΕΤ2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, sellsoap είπε ΕΤ2 + Cosmote TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Από ότι απάντησαν οι διοργανωτές σε μία ερώτηση στο Instagram, περίπου στις 22:00+ θα τελειώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, DjTony είπε Ενδιαφέρον αυτό.. Και νομίζω είναι δωρεάν το πάρκινγκ στο golden hall? Δε βλέπω κάπου κάποια χρέωση Δεν ειναι δωρεάν αλλά ειναι λιγο φτηνότερο από το Mall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Με ένα πιτσιρίκι 4 χρονών, εγώ θα έδινα περισσότερο βάρος στο να φύγω χωρίς ταλαιπωρία και να γυρίσω σπίτι όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί απο τη στιγμή που θα πει "κουράστηκα" δεν έχεις πολύ χρόνο μέχρι τη γκρίνια και το escalation που ακολουθεί. Παρκάρεις κοντά και φεύγεις λίγο νωρίτερα απο το τέλος του event για να αποφύγεις τη μεγάλη κίνηση. Γνώμη μου. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostirakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω όποιος παρκάρει Golden Hall και τριγύρω θα ρίξει παραπάνω περπάτημα απ'οτι έχει υπολογίσει οπότε προσοχή. https://twitter.com/AcropolisRally/status/1566692185592020992/photo/1 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από kostirakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Απο το official site αναφέρει το παρακάτω για το ΟΑΚΑ Και το πρώτο αμάξι το δείχνει στις 20.08 Μπα, θα λειπει το καμαρι μας ο Πανοπουλος? /s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, zx1234r είπε Με ένα πιτσιρίκι 4 χρονών, εγώ θα έδινα περισσότερο βάρος στο να φύγω χωρίς ταλαιπωρία και να γυρίσω σπίτι όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί απο τη στιγμή που θα πει "κουράστηκα" δεν έχεις πολύ χρόνο μέχρι τη γκρίνια και το escalation που ακολουθεί. Παρκάρεις κοντά και φεύγεις λίγο νωρίτερα απο το τέλος του event για να αποφύγεις τη μεγάλη κίνηση. Γνώμη μου. Ναι αυτό θα κάνω εν τέλη. Θα παρκάρω στο OAKA και θα φύγω λίγο πριν τελειώσει. Ούτως ή άλλως βασικά θα έφευγα λίγο πριν τελειώσει, απλά με τόσο κόσμο και τόσα αυτοκίνητα έχω και το άγχος μη στο χτυπήσουν, καταλαβαίνεις... Θα μπω στο ΟΑΚΑ τελικά και θα φύγω μόλις δω τα σκούρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, DjTony είπε Ναι αυτό θα κάνω εν τέλη. Θα παρκάρω στο OAKA και θα φύγω λίγο πριν τελειώσει. Ούτως ή άλλως βασικά θα έφευγα λίγο πριν τελειώσει, απλά με τόσο κόσμο και τόσα αυτοκίνητα έχω και το άγχος μη στο χτυπήσουν, καταλαβαίνεις... Θα μπω στο ΟΑΚΑ τελικά και θα φύγω μόλις δω τα σκούρα.. Να σε πω μαν , επειδή ο κολλητός θέλει να φέρει τον γιό του που είναι 7 , εσύ πλήρωσες εισιτήριο για τον μικρό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Να σε πω μαν , επειδή ο κολλητός θέλει να φέρει τον γιό του που είναι 7 , εσύ πλήρωσες εισιτήριο για τον μικρό ? μονο για κάτω των 5 ετών ειναι δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μπα, θα λειπει το καμαρι μας ο Πανοπουλος? /s είναι πολύ μικρή η πίστα για το CHAOS....😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, cyberguy είπε μονο για κάτω των 5 ετών ειναι δωρεάν. Το γράφει κάπου αυτό; Γιατί φίλος με παιδί (<5) πλήρωσε κανονικά εισιτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, purif είπε Το γράφει κάπου αυτό; Γιατί φίλος με παιδί (<5) πλήρωσε κανονικά εισιτήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα