Προς το περιεχόμενο

Πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απίστευτη οργάνωση! Στα εισιτήρια λέει ώρα έναρξης 19:30 και στην ανακοίνωση 20:00 (σημερινή;) επίσης στο viva.gr  δεν μπορείς να κάνεις κράτηση θέσης για μικρό παιδί. Είναι δωρεάν η είσοδος αλλά που θα κάτσει το παιδί; Αυτή η ανακοίνωση είναι σημερινή; ξέρετε;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πλήρωσα κανονικά για 4 ετών. 

21 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

Απίστευτη οργάνωση! Στα εισιτήρια λέει ώρα έναρξης 19:30 και στην ανακοίνωση 20:00 (σημερινή;) επίσης στο viva.gr  δεν μπορείς να κάνεις κράτηση θέσης για μικρό παιδί. Είναι δωρεάν η είσοδος αλλά που θα κάτσει το παιδί; Αυτή η ανακοίνωση είναι σημερινή; ξέρετε;

Κάθεται πάνω στο γονέα το παιδί, πήρα ρώτησα. Στα πόδια μας δηλαδή. Εντάξει εγώ είχα ήδη κλείσει εισιτήριο, ας έχει θέση καλύτερα δε πειράζει 

• Like 1

Δεν υπάρχει πάρκινγκ στο ΟΑΚΑ παιδιά. Έχει γεμίσει από τις 5 άκουσα που έλεγαν οι αστυνομικοί σε όσους πήγαιναν να παρκάρουν. Το έβαλα golden hall με συνοπτικές διαδικασίες 

10 ώρες πριν, tsofras είπε

Μπράβο @DjTony το είχα και εγώ απορία γιατί θα πάω σήμερα και δεν έχω ξαναπάει ΟΑΚΑ, ευχαριστώ και εγώ για τις απαντήσεις

Ειναι η δευτερη φορα μετα την "αναβιωση" που το χανω :(. θελουμε ΦΩΤΟ!

1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

Ειναι η δευτερη φορα μετα την "αναβιωση" που το χανω :(. θελουμε ΦΩΤΟ!

Χαμός 1.30 ώρα έκανα από π. Φάληρο, ωραίο αλλά πηξαμε στα φαμπια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Χαμός 1.30 ώρα έκανα από π. Φάληρο, ωραίο αλλά πηξαμε στα φαμπια

Εγώ από την άλλη ανακάλυψα νέα στενά, ίσως χάραξα και μερικά νέα στενά με το Audi για να γλυτωσω τη κίνηση που προκάλεσε όλο αυτό 😂😂😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω ξαναπάει ΟΑΚΑ με την συναυλία των Coldplay πιστεύετε θα βρω να παρκάρω στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ; Θέλω να πω έχει αρκετές θέσεις να τους εξυπηρετήσει όλους; Είναι δωρεάν η πληρώνεις κάτι;

55 λεπτά πριν, Postmort3m είπε

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω ξαναπάει ΟΑΚΑ με την συναυλία των Coldplay πιστεύετε θα βρω να παρκάρω στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ; Θέλω να πω έχει αρκετές θέσεις να τους εξυπηρετήσει όλους; Είναι δωρεάν η πληρώνεις κάτι;

Εχει πολλούς χώρους, και είναι δωρεάν. Προτίμησε τα πάρκινγκ που είναι κοντά στο κεντρικό συγκρότημα, με εισοδο από την Σπύρου Λούη και όχι αυτά που είναι πιο απομακρυσμένα. Όλα αυτά ισχύουν αν φτάσεις νωρίς φυσικά.... Φαντάσου ότι όταν μιλάμε για μια συγκέντρωση π.χ. 20000 ατόμων στο ίδιο σημείο, όσο χώρο και να διαθέτεις δε πρόκειται να είναι αρκετός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...