DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Θα πάω σήμερα στην ειδική διαδρομή που έχει στο ΟΑΚΑ για το rally acropolis μαζί με τον 4χρονο γιο μου. Που μπορώ να παρκάρω έτσι ώστε να είναι ασφαλή το αμάξι; ας περπατήσω και λίγο δε με πειράζει. Δεν έχω πάει ποτέ με αμάξι στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσω event για αυτό δε γνωρίζω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DjTony είπε Θα πάω σήμερα στην ειδική διαδρομή που έχει στο ΟΑΚΑ για το rally acropolis μαζί με τον 4χρονο γιο μου. Που μπορώ να παρκάρω έτσι ώστε να είναι ασφαλή το αμάξι; ας περπατήσω και λίγο δε με πειράζει. Δεν έχω πάει ποτέ με αμάξι στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσω event για αυτό δε γνωρίζω. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Καλημέρα, Μπορείς να το αφήσεις στα παρκινγκ που έχει απο την μεριά της Σπύρου Λούη, που λογικά θα τα αφήσουν όλα ανοιχτά. Πρόβλημα με ανοιγμένα αμάξια δεν έχω ακούσει. Ανάλογα από που θέλεις να φύγει μετά όμως μπορείς να το αφήσεις από την άλλη μεριά της Σπύρου Λούη σε κάποιον δρόμο στην Αλσούπολη και αυτό γιατί στο φεύγα γίνεται χαμός όταν προσπαθούν να φύγουν όλοι απο τα παρκινγκ και μπορεί να φας μισή ώρα ακίνητος. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από mouxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Καλημέρα, Μπορείς να το αφήσεις στα παρκινγκ που έχει απο την μεριά της Σπύρου Λούη, που λογικά θα τα αφήσουν όλα ανοιχτά. Πρόβλημα με ανοιγμένα αμάξια δεν έχω ακούσει. Ανάλογα από που θέλεις να φύγει μετά όμως μπορείς να το αφήσεις από την άλλη μεριά της Σπύρου Λούη σε κάποιον δρόμο στην Αλσούπολη και αυτό γιατί στο φεύγα γίνεται χαμός όταν προσπαθούν να φύγουν όλοι απο τα παρκινγκ και μπορεί να φας μισή ώρα ακίνητος. Στο πάρκινγκ εννοείς από τη πάνω μεριά εκεί που είναι το Mall? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Πάρκινγκ ΟΑΚΑ επι της Σπύρου λουη - αν προλάβεις. Θα έχεις σίγουρα καθυστέρηση στην εξοδο εναλλακτικά πάρκινγκ πάνω από τα στενά του κόμβου της Κηφησίας. για εκεί οπλισμού με υπομονη Η πιο safe επιλογή είναι στο επι πληρωμή πάρκινγκ του mall. Υπολόγισε 10-15 λεπτα περπάτημα 2 λεπτά πριν, DjTony είπε Στο πάρκινγκ εννοείς από τη πάνω μεριά εκεί που είναι το Mall? Από την άλλη μεριά του ΟΑΚΑ είναι η Σπύρου Λουη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Πάρκινγκ ΟΑΚΑ επι της Σπύρου λουη - αν προλάβεις. Θα έχεις σίγουρα καθυστέρηση στην εξοδο εναλλακτικά πάρκινγκ πάνω από τα στενά του κόμβου της Κηφησίας. για εκεί οπλισμού με υπομονη Η πιο safe επιλογή είναι στο επι πληρωμή πάρκινγκ του mall. Υπολόγισε 10-15 λεπτα περπάτημα Από την άλλη μεριά του ΟΑΚΑ είναι η Σπύρου Λουη Ευχαριστώ πολύ. Το πάρκινγκ του Mall το είχα ξεχάσει. Θα το αφήσω εκεί και ας περπατήσω λίγο δε πειράζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, DjTony είπε Ευχαριστώ πολύ. Το πάρκινγκ του Mall το είχα ξεχάσει. Θα το αφήσω εκεί και ας περπατήσω λίγο δε πειράζει Και στο golden hall μπορείς να παρκαρεις και πλεον συνδεεται με γεφυρα με το ΟΑΚΑ. Αρκετα πιο κοντα απο το mall. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, G.bar είπε Και στο golden hall μπορείς να παρκαρεις και πλεον συνδεεται με γεφυρα με το ΟΑΚΑ. Αρκετα πιο κοντα απο το mall. Ενδιαφέρον αυτό.. Και νομίζω είναι δωρεάν το πάρκινγκ στο golden hall? Δε βλέπω κάπου κάποια χρέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, DjTony είπε Ενδιαφέρον αυτό.. Και νομίζω είναι δωρεάν το πάρκινγκ στο golden hall? Δε βλέπω κάπου κάποια χρέωση Έχω να πάω καιρό αλλα δεν το θυμάμαι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, G.bar είπε Έχω να πάω καιρό αλλα δεν το θυμάμαι δωρεάν. Το avenue ειναι δωρεαν, το golden φωτια κ λαυρα σα το mall. Αλλα πραγματικα θα προτεινα απλα να παρκαρεις στο παρκιν του οακα, την ωρα που θα φας στο πηγαινε ελα με τα ποδια εαν τη βαλεις κατω θα ειναι λιγότερη απο την ενδεχόμενη αναμονη σου στην έξοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Το avenue ειναι δωρεαν, το golden φωτια κ λαυρα σα το mall. Αλλα πραγματικα θα προτεινα απλα να παρκαρεις στο παρκιν του οακα, την ωρα που θα φας στο πηγαινε ελα με τα ποδια εαν τη βαλεις κατω θα ειναι λιγότερη απο την ενδεχόμενη αναμονη σου στην έξοδο... Συμφωνώ και εγω. Και εκτός απο αυτό οταν εχει πολυ κοσμο στο οακα, που φανταζομαι θα εχει σημερα, εχει τροχαια που κοβει την κινηση στη Σ.Λουη και αδειαζει πολυ γρήγορα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, G.bar είπε Συμφωνώ και εγω. Και εκτός απο αυτό οταν εχει πολυ κοσμο στο οακα, που φανταζομαι θα εχει σημερα, εχει τροχαια που κοβει την κινηση στη Σ.Λουη και αδειαζει πολυ γρήγορα. ακριβως... κ μπουκωνει η κηφισιας και ιδίως η εξοδος της προς σ. λουη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν βαριεσαι να περπατήσεις κανα 30 λεπτο, βάλτο στο mall. Το θέμα είναι σε κάθε πειλογή που θα κάνεις, πόση ώρα περπάτημα + κίνηση, θα φας για να φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μπράβο @DjTony το είχα και εγώ απορία γιατί θα πάω σήμερα και δεν έχω ξαναπάει ΟΑΚΑ, ευχαριστώ και εγώ για τις απαντήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μπράβο @DjTony το είχα και εγώ απορία γιατί θα πάω σήμερα και δεν έχω ξαναπάει ΟΑΚΑ, ευχαριστώ και εγώ για τις απαντήσεις Πήρα στο πάρκινγκ στο golden hall, είναι 4€ χρέωση ολοήμερη.. Δηλαδή για 3-4-5 ώρες μάξιμουμ χρέωση είναι 4€ και έχει γέφυρα που ενώνει με το ΟΑΚΑ. Κλείνει 1 η ώρα για έξοδο το πάρκινγκ, οπότε είμαστε κομπλέ. Golden hall και φυλαγμένο και φθηνό και χωρίς πολύ κίνηση ευελπιστώ στο φεύγα. 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Το avenue ειναι δωρεαν, το golden φωτια κ λαυρα σα το mall. Αλλα πραγματικα θα προτεινα απλα να παρκαρεις στο παρκιν του οακα, την ωρα που θα φας στο πηγαινε ελα με τα ποδια εαν τη βαλεις κατω θα ειναι λιγότερη απο την ενδεχόμενη αναμονη σου στην έξοδο... Τόσο μακριά είναι από golden hall με την πεζογεφυρα το ΟΑΚΑ; πάρκινγκ του ΟΑΚΑ εννοείς στο δρόμο πάνω που είναι το πλατύ πεζοδρόμιο ή θα ανοίξουν κάποιες πύλες και θα μας βάλουν μέσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, DjTony είπε Πήρα στο πάρκινγκ στο golden hall, είναι 4€ χρέωση ολοήμερη.. Δηλαδή για 3-4-5 ώρες μάξιμουμ χρέωση είναι 4€ και έχει γέφυρα που ενώνει με το ΟΑΚΑ. Κλείνει 1 η ώρα για έξοδο το πάρκινγκ, οπότε είμαστε κομπλέ. Golden hall και φυλαγμένο και φθηνό και χωρίς πολύ κίνηση ευελπιστώ στο φεύγα. Ξέρουμε πόση ώρα κρατάει το event? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα