Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max με 48MP κύρια κάμερα και «έξυπνο» notch

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
3 λεπτά πριν, thimiosdn είπε

macbook pro μονο! και ξαναλεω.. κανενα iphone δεν εχει οθονη 120hz

Επαναλαμβάνω: από το 13pro έχουμε οθόνες στα 120hz. 

https://www.gsmarena.com/apple_iphone_13_pro-11102.php

Όπως είχαμε και πριν από αυτό στα ipads pro.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, billdanos είπε

Επαναλαμβάνω: από το 13pro έχουμε οθόνες στα 120hz. 

πατα λιγο "iphone 13 screen refresh rate" στο google ρε φιλε, γιατι εχεις βαλθει να με τρελανεις πρωινιατικα! Α πατα επισης και για το 14 το ιδιο.

• Like 1
  • Sad 3

• Super Moderators
Μόλις τώρα, thimiosdn είπε

πατα λιγο "iphone 13 screen refresh rate" στο google ρε φιλε, γιατι εχεις βαλθει να με τρελανεις πρωινιατικα! Α πατα επισης και για το 14 το ιδιο.

Συγκεντρώσου λίγο, πιες καφέ και δες ξανά πως μιλάμε για τα 13pro και το 14pro

• Like 4
  • Thanks 1

Κανείς δεν έχει καταλάβει την κομπίνα της apple ηθελα να ξερα; Κάθε χρόνο προσθέτει δύο τρία πραγματάκια τα παρουσιάζει σαν καινοτομία, βλέπε παράδειγμα dynamic island ενώ δε θα έπρεπε να είχε καν notch,  και σου αυξάνει την τιμή. Του χρόνου ας πούμε θα προσθέσουν 5x zoom στον telephoto και πάλι θα το παρουσιάσουν σαν νέο χαρακτηριστικό κάτι που ο ανταγωνισμός έχει καιρό τώρα. Μπορεί ότι κάνει να τα υλοποιεί σωστά αλλά τι να το κάνεις όταν το κάνει 5 χρόνια μετά τον ανταγωνισμό. Για την φόρτιση δε θα μιλήσω που κάποια στιγμή θα σου πουν φορτίζει σε μισή ώρα, δηλαδή σε 5-6 iphone ενώ πάλι ο ανταγωνισμός το κάνει από τώρα. Δε νοείται ναυαρχίδα με κάτω από 60 watt φόρτισης για μένα και χωρίς τα ίδια watt σε ασύρματη (μην ξεχνάμε σκας πάνω από 1000αρικο). Ευτυχώς για εκείνη κατά τη γνώμη μου πουλάει το όνομα να ναι καλά η διαφήμιση και η πλύση εγκεφάλου (δηλαδή α έχω iphone δες, όπως κάνουν τα γνωστά ψώνια της κοινωνίας). Αλλιώς με το λογισμικό και τις hardware δυνατότες δεν θα πήγαινε ποτέ μπροστά. Όχι ότι είμαι υπέρ του ανταγωνισμού (samsung,xiaomi, pixel κλπ) αλλά τουλάχιστον εκείνοι σου τρώνε τα λεφτά αλλά δίνουν ένα πιο all arround τηλέφωνο (με λίγα λόγια σε κλέβουν λιγότερο από την apple που πρέπει να πληρώσεις περισσότερο ή τα ίδια για κάτι χειρότερο γιατί απλά πρέπει να τους πληρώσεις και τα λεφτά που σκάνε στο marketing). Καλά είμαι με το mi 9 lite μου τελικά αν και λιγουρεύομαι το galaxy s21fe (αν και στη φόρτιση και αυτό για τα ανάθεμα είναι) που και πάλι μου φαίνονται πολλά λεφτά πόσο μάλλον οι ναυαρχίδες.  

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Συγκεντρώσου λίγο, πιες καφέ και δες ξανά πως μιλάμε για τα 13pro και το 14pro

Μονο τα pro ναι εχεις δικιο.. νομιζα δεν ειχαν ουτε αυτα, ο καφες βοηθησε!

Μόλις τώρα, iwnas28 είπε

Εγώ λέω να δώσουμε κάνα εκατομμύριο καλύτερα....Ξεφτίλες!

Φιλε εδω πανε και δινουν 200 ευρω γαι μια ξαπλωστρα στη Μυκονο χαχχαχα οτι και να λεμε θα το παρουμε χαχαχα

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, thimiosdn είπε

Μονο τα pro ναι εχεις δικιο.. νομιζα δεν ειχαν ουτε αυτα, ο καφες βοηθησε!

Μας έσκασες! 😛 

Τα "απλά" iphones (13 & 14) παραμένουν στα 60Hz σε αντίθεση με τα Pro.

Έχοντας ζήσει την κινητή τηλεφωνία από τα σπάργανα (52 ετών σήμερα), με τις πρώτες μου συσκευές ericsson 388, nokia, motorola κλπ, έχω περάσει από σχεδόν όλα τα στάδια χρήσης, εξέλιξης και προγραμματισμού λογισμικών android ως developer, με vfm android συσκευές με αδρά χαρακτηριστικά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους μέχρι το 2017, και έκτοτε ως χρήστης iphone / ios.

Οι χρήστες διαφέρουν βασικά ως προς τη χρήση, τις απαιτήσεις και τα θέλω, την ηλικία με ότι συνεπάγεται (δηλαδή πληρώνω iphone χωρίς να με ενδιαφέρει τι επεξεργαστή φοράει, ή ποια είναι τα χαρακτηριστικά του γενικότερα, ή είμαι έφηβος/η και αγοράζω ένα τίμιο android vfm).

O διάλογος μεταξύ fans και haters, είναι πάντα θεμιτός με σωστά επιχειρήματα όσο παραμένει σε κόσμια επίπεδα.

• Like 5
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, vasbk75 είπε

Φιλε εδω πανε και δινουν 200 ευρω γαι μια ξαπλωστρα στη Μυκονο χαχχαχα οτι και να λεμε θα το παρουμε χαχαχα

Όχι φίλε, από μένα άκυρο...Είναι κοροιδια αυτές οι τιμές...Κ υποψην πως τα έσκασα για 13 pro...

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Όχι φίλε, από μένα άκυρο...Είναι κοροιδια αυτές οι τιμές...Κ υποψην πως τα έσκασα για 13 pro...

Τη στιγμή που για μια "ναυαρχίδα" ακόμη και από την Xiaomi θες κάτι κοντά στο χιλιάρικο, δεν θα έπρεπε να πέφτουμε από τα σύννεφα με τις τιμές της Apple κλπ! :) 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Τη στιγμή που για μια "ναυαρχίδα" ακόμη και από την Xiaomi θες κάτι κοντά στο χιλιάρικο, δεν θα έπρεπε να πέφτουμε από τα σύννεφα με τις τιμές της Apple κλπ! :) 

Όχι φίλε μου αυτό δεν είναι λογική...δηλ αν συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό σε 3-4 χρόνια οι τιμές θα πλησιάζουν το τριχιλιαρο...

1500+ για βασική έκδοση με 128 gb ειναο τραγικό δεν υπάρχει διατύπωση!

Οι τιμες στις ΗΠΑ πρακτικα ειναι μικροτερες απο περυσι λογω πληθωρισμου. 

Εδω ειναι αρκετα μεγαλυτερες (και) λογω της υποτιμισης του € εναντι του $.

Είναι μεγάλη ανάγκη να αλλάξω τηλέφωνο και φλέρταρα με την ιδέα να έπαιρνα το iphone 14 pro αν η τιμή έφτανε το πάρα πολύ max μέχρι 1100 ευρώ τα οποία και θεωρώ πάρα πολλά για τηλέφωνο. Στα 1400 ευρώ, παιδιά συγνώμη δεν τα δίνω. Μάλλον θα αγοράσω το iphone 13 και θα κρατήσω τα υπόλοιπα 500 ευρώ της διαφοράς να τα κάνω άλλα πράγματα ποιό χρήσιμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι υψηλές οι τιμές. Οι μισθοί στην Ελλάδα είναι χαμηλοί! :D

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...