dtk-386 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, garfield39gr είπε εγώ το πήρα όπως κάθε χρόνο day 1 υ.γ Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπό πολύ πετροβολούν Ναι δεν γίνεται αλλού κριτική μόνο στις μηλιές.....οκ.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfield39gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ναι δεν γίνεται αλλού κριτική μόνο στις μηλιές.....οκ.😂 για το samsung fold 4 εχουν γραφτει και κανενα σχολιο αλλα ποιος να ασχοληθει μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι επίσημα ή όχι! Ας βάλω με τον Α13 από το 2019 Ακόμα και με iOS 16 σταθερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, PeggyV είπε Ας βάλω με τον Α13 από το 2019 Ακόμα και με iOS 16 σταθερά Brother με 13 Pro Max και iOS 16RC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το always on με wallpaper δεν αυξανει το ρίσκο για burn in στην οθόνη ; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Aztec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φωτης1975 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Αν είναι να δώσω 1000 + € για κινητό (έχω One plus Nord 2 5G) μόνο iphone 14 pro.. Για μένα με ΔΙΑΦΟΡΑ ότι καλύτερο έχω δει σε συσκευή.. Κάνει πλάκα στα Android κ μιλάω πάντα για ναυαρχιδες κ τιμές ανω των 1000€.. Οθόνη ποιότητα κατασκευής δυναμικό notch τσιπ Α16 κάμερα ξέφυγε κ άλλο γενικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasVas1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα. Ειμαι καινουργιος στο isnomnia και ειπα να ψαξω για καινουργιο κινητο. Ειμαι κατοχος iphone xs και εχω αποφασισει οτι ειναι ωρα για αναβαθμιση. Σκεφτομαι αναμεσα στο iphone 13 pro max ή το 14 pro μιας και οι τιμεσ ειναι αναλογες. Υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει την αποψη του στο θεμα μου; Ευχαστιστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpistaki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Προπαραγγελίες για Ελλάδα ποτέ ξεκινάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, KostasVas1 είπε Καλησπερα. Ειμαι καινουργιος στο isnomnia και ειπα να ψαξω για καινουργιο κινητο. Ειμαι κατοχος iphone xs και εχω αποφασισει οτι ειναι ωρα για αναβαθμιση. Σκεφτομαι αναμεσα στο iphone 13 pro max ή το 14 pro μιας και οι τιμεσ ειναι αναλογες. Υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει την αποψη του στο θεμα μου; Ευχαστιστω εκ των προτερων! Ουσιαστικά την απάντηση θα τη δώσεις εσύ ο ίδιος, απαντώντας στον εαυτό σου στην ερώτηση αν χρειάζεται τη μεγαλύτερη οθόνη ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) On 08/09/2022 at 16:37, nikosgnr said: Το πιο βασικό που πρέπει να αναλογιστείς είναι το θέμα της εγγύησης. Τα εξουσιοδοτημένα εδώ (iStorm, InfoQuest, iSystem κτλ) δεν αναλαμβάνουν US συσκευές λόγω διαφορετικών κωδικών. Ούτε καν για τον 1 χρόνο της Apple. Και με το Support να μιλήσεις δε θα αλλάξει κάτι. Και ειδικά φέτος που τα US έρχονται χωρίς SIM Tray. Απο 'κει και πέρα, κάθε πολιτεία έχει διαφορετικό φόρο. Η Καλιφόρνια π.χ. έχει 7.25%. Με το αεροδρόμιο θέμα δεν θα έχεις. Εφόσον πάλι τη συσκευή την αγοράσεις Full Price (SIM Free), είναι ξεκλείδωτη. Μόνο με Verizon είσαι καλυμμένος και T-Mobile full price πάλι. On 08/09/2022 at 16:48, djuan1988 said: Η εγγύηση είναι παγκόσμια, αλλά στους όρους αναφέρει ότι η παροχή υποστήριξης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα υλικών σε κάθε περιοχή. Τα US iPhone είναι διαφορετικά από τα EU και δεν τα φτιάχνουν εδώ. *Αν θυμάμαι σωστά αυτό ξεκίνησε με το 12 που έχει άλλο τσιπ για 5g και την κεραία στο πλαίσιο για mm wave στα us μοντέλα. Είμαι σε παρόμοια περίπτωση, θα βρεθώ Αμερική σε λίγες βδομάδες και σκέφτομαι να αγοράσω το 13 pro/ max ή 14 pro/max με ανησυχεί αυτό που λέτε για το 5G modem, επίσης υπάρχει περίπτωση το 14 pro να έχει πρόβλημα με την esim και του παρόχους στην Ελλάδα, δλδ να υπάρχει κάποιος γεωγραφικός περιορισμένος; Update: Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από VaggD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2022 στις 9:34 ΠΜ, Dead-Poet είπε Επειδή βλέπω πολλά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή του στο βίντεο, να ρωτήσω κάτι: δηλαδή, το μέχρι τώρα υπάρχον notch δεν εμφανίζεται; Φυσικά και εμφανίζεται, και τρώει και ελαφρώς περισσότερο χώρο. Όπως έχουμε συνηθίσει αυτό όταν βλέπουμε βίντεο, έτσι θα συνηθίσουν και το νησί όσοι αγοράσουν το 14 Pro. Κατα τη γνώμη μου, και αν θελουμε να διαβάσουμε "πίσω από τις γραμμές" της παρουσίασης, αυτό που φαίνεται πλέον να παγιώνεται είναι η ύπαρξη ενός συστήματος notch με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και το ζητούμενο είναι ποιος θα το "μασκαρέψει" καλύτερα, όπως έκανε η Apple. Δηλαδή, η τεχνολογία δεν βλέπω να δίνει σύντομα λύσεις για under-screen κάμερες, και το notch ήρθε για να μείνει. Δεν ειναι το ιδιο γιατι στο τωρα notch το aspect ratio της οθονης κατα την αναπαραγωγη video "μικραινει" σε ανανλογία οποτε το video ειναι σε καθαρο τετραγωνο.. Στην παρακατω φωτό φαινεται ειναι μεσα τη μεση και το βιντεο γυρο του... τυπου αν ειναι ετσι χανεις content..λιγο αλλα θα ενοχλει.. Προσωπικά μου κανει epic fail αν ειναι οντως ετσι.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Tablet είπε Δεν ειναι το ιδιο γιατι στο τωρα notch το aspect ratio της οθονης κατα την αναπαραγωγη video "μικραινει" σε ανανλογία οποτε το video ειναι σε καθαρο τετραγωνο.. Μέχρι και τα iPhone 13, σε όλα τα iPhone με το notch πράγματι ξεκινούσε η προβολή βίντεο σε παραλληλόγραμμο καρέ, και μόνο αν ήθελες έκανες tap για πλήρη οθόνη. Δεν θα γίνεται το ίδιο και τώρα; Ή έστω, το αντίστροφο, δηλαδή να ξεκινάει σε πλήρη οθόνη και να μπορείς να κάνεις tap για παραλληλόγραμμο ώστε το pillhole να μένει εκτός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Τα είδα σήμερα Το μωβ είναι Πανέμορφο, και το space black είναι από τα πιο ωραία μαυρα των τελευταίων ετών Αυτό που δεν πίστευα στ αματια μου είναι ότι η apple έβγαλε γι ακόμα μια χρονιά τη ναυαρχίδα της με 3χ οπτικό ζουμ. Πανε καλά???? Ρε συσκευή 1500€ έχει το ζουμ που είχα στο s10+??? Deal breaker ξεκαθαρα για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 https://9to5mac.com/2022/09/27/samsung-ios-16-lock-screen/ Τς τς τς τς τς... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα