Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 21 hours ago, SabotazNic said: Και τα κλασικα της apple. Ετσι, πεταμε ενα benchmark χωρις να ξερουμε ποιο. Γιατί έχουν βάλει μόνο Α13 αντί και Α15? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Thresh said: Γιατί έχουν βάλει μόνο Α13 αντί και Α15? Είναι ο παλαιότερος Α που παραμένει καλύτερος απ' τον ανταγωνισμό, πράγμα που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και ίσως έτσι κρύβουν εντέχνως και την πιθανόν μικρή διαφορά του Α15 απ' τον Α16. 😉 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από CheOnWeb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είναι ο παλαιότερος Α που παραμένει καλύτερος απ' τον ανταγωνισμό, πράγμα που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και ίσως έτσι κρύβουν εντέχνως και την πιθανόν μικρή διαφορά του Α15 απ' τον Α16. 😉 Δε νομίζω ο Α16 να είναι πάνω από 15% καλύτερος σε επιδόσεις από τον Α15... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 7 minutes ago, CheOnWeb said: ίσως έτσι κρύβουν εντέχνως και την πιθανόν μικρή διαφορά του Α15 απ' τον Α16. Κάτι μου λέει ότι άρχισε να βρίσκει τοίχο κι η Apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι επίσημα ή όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Κάτι μου λέει ότι άρχισε να βρίσκει τοίχο κι η Apple. Με τον Μ1 λίγο δύσκολο… πιστεύω ότι έβαλε φρένο μιας και είναι μπροστά σε επιδόσεις σχεδόν τρία χρόνια… άσε που έκανε και οικονομία… Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, billdanos said: Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι επίσημα ή όχι! Πέφτει multicore? daaaaamn Just now, AtiX said: Με τον Μ1 λίγο δύσκολο… Eκεί συγκρίνεις με Μ2, όχι με Α σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Thresh είπε Πέφτει multicore? daaaaamn Υποθέτω πως η πιο σημαντική βελτίωση του Α16 σε σχέση με τον 15 θα είναι η κατανάλωση και όχι οι επιδόσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Πέφτει multicore? daaaaamn Eκεί συγκρίνεις με Μ2, όχι με Α σειρά. Απάντησα στον τοίχο, είναι ίδια αρχιτεκτονική, σε μικρότερα nm δεν είναι απίθανο να δούμε τον σχεδιασμό του M1 στον Α17… Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είναι ο παλαιότερος Α που παραμένει καλύτερος απ' τον ανταγωνισμό, Δεν παραμενει καλυτερος απο τον ανταγωνιστη. Σε καποιο συγκεκριμενο task τα παει καλυτερα απο τον ανταγωνιστη, αλλα οχι Overall Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 12 minutes ago, AtiX said: Απάντησα στον τοίχο, είναι ίδια αρχιτεκτονική, σε μικρότερα nm δεν είναι απίθανο να δούμε τον σχεδιασμό του M1 στον Α17… Ναι αλλά νομίζω ότι ούτε ο Μ2 από τoν Μ1 έκανε τόσο μεγάλο σκαλοπάτι. Θυμάμαι λάθος? Not sure. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Τώρα είδα ότι είχαν Α13 χθες που το διευκρίνησε ο Thresh πιο πανω. Σε multi χειρότερος από Α15 πως το κατάφεραν αυτό? Οι νέοι dimensity βλέπω να περνάνε τς 5000 σε multi σε single λογικα θα πιάνουν Α15 το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Ναι αλλά νομίζω ότι ούτε ο Μ2 από τoν Μ1 έκανε τόσο μεγάλο σκαλοπάτι. Θυμάμαι λάθος? Not sure. Ναι και ο Μ2 είναι περισσότερο ένας M1s… γενικά στους επεξεργαστές του ‘22 είδαμε αύξηση επιδόσεων μόνο στο κομμάτι της κάρτας γραφικών… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Ο A16 πιθανώς να μην εχει μεγάλες διαφορές απο τον Α15, για να μην απαξιωθούν πλήρως τα φθηνοτερα 14 και 14+ που φοράνε τους περσινούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garfield39gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 εγώ το πήρα όπως κάθε χρόνο day 1 υ.γ Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπό πολύ πετροβολούν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα