SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Ναι βρε παιδί μου αλλά όπως ξέρεις δεν λένε ψέματα! Προφανώς και θα έχουν επιλέξει ένα benchmark που βολεύει καλύτερα αλλά σίγουρα δεν το έγραψαν για πλάκα. Μπορείς να γκρινιάξεις για πολλά πράγματα σχετικά με την Apple αλλά δύσκολα για τους επεξεργαστές της. Αφηνω και αυτο εδω, που το "up to" τον βολευει να το αναφερει μετα το γραφημα, αλλα και παλι αγνωστο σε τι. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Αφηνω και αυτο εδω, που το "up to" τον βολευει να το αναφερει μετα το γραφημα, αλλα και παλι αγνωστο σε τι. Εντάξει τα γραφήματα της Apple είναι γνωστό ότι είναι τραγικά, αλλά επίσης είναι γνωστό ότι έχει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τα καλύτερα CPUs. Ούτε η ίδια η Qualcomm δεν τολμάει να αναφέρει πρωτιά σε οτιδήποτε αφορά mobile επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εντάξει τα γραφήματα της Apple είναι γνωστό ότι είναι τραγικά, αλλά επίσης είναι γνωστό ότι έχει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο τα καλύτερα CPUs. Ούτε η ίδια η Qualcomm δεν τολμάει να αναφέρει πρωτιά σε οτιδήποτε αφορά mobile επεξεργαστή. ποια Q 🤡.....εδώ την ξεπέρασε η Mediatek με τους πολύ καλούς Dimensity....🚀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αφηνω και αυτο εδω, που το "up to" τον βολευει να το αναφερει μετα το γραφημα, αλλα και παλι αγνωστο σε τι. Σαν τον m1 με την 3090 😂 Ρεζιλικια κλασσικά Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε Σαν τον m1 με την 3090 😂 Ρεζιλικια κλασσικά Τα διαβάζεις λάθος, κλασικά! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irisman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Arkteryx είπε ''Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει σήμα από επίγεια δίκτυα'' Θα δουλευει αυτό στην Ελλαδα? ( το αλλο με την Globalstar με την επειγουσα αυτόματη κληση το βλεπω επισης χλωμο για εδω?) Οχι μονο Αμερικη και Καναδα θα δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Τα διαβάζεις λάθος, κλασικά! 😛 Aν μιλάς για το γράφημα της 3090, είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FlyingGEM Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Το ιδιο μοντελο κυριολεκτικα με την περσινή χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, FlyingGEM είπε Το ιδιο μοντελο κυριολεκτικα με την περσινή χρονιά. Ε όχι. Τα pro μοντέλα έχουν πολλές διάφορες με πέρυσι. Να μου πεις για τα απλά 14 να συμφωνήσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, FlyingGEM είπε Το ιδιο μοντελο κυριολεκτικα με την περσινή χρονιά. Σαν τα Ζ foldable ένα πράγμα? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σορυ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από HALF EVIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Σορυ Μιας και το βαλές, Α16 δεν τρέχει στο 14 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Σορυ Καλύτερα να το πόσταρες στο thread του 14, εκεί θα είχε και κάποια ουσία… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, PeggyV είπε Μιας και το βαλές, Α16 δεν τρέχει στο 14 ; Που να ξέρω. Λες και έχω πάρει ποτέ μου iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Που να ξέρω. Λες και έχω πάρει ποτέ μου iPhone. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα