Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max με 48MP κύρια κάμερα και «έξυπνο» notch

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαινω γιατι αυτο δεν ονομαστηκε δυναμικη ακτη

image.jpeg.d9f2324fafa6310d9d96eb33554ea91d.jpeg

6 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Το 14 plus έχει βασική κάμερα με sensor shift που δεν υπάρχει σε κανένα κινητό Android και με μέγεθος αισθητήρα 1/1.7´´ και όχι 1/2.5´´ όπως αναφέρεις. Επίσης η ultrawide και η νέα selfie που έβαλε είναι πολύ καλές. Τηλεφακο δεν έχει και είναι το μόνο κομμάτι που πράγματι υστερεί και συμφωνώ.

Επισης σε βίντεο τα iPhones είναι με διαφορά τα καλύτερα, έχουν εξαιρετικό βίντεο που δεν το βρισκεις σε σχεδόν κανένα Android τηλέφωνο. 

Στο ξαναλέω όσο και αν σου φαίνεται περίεργο αυτή την εποχή τα iPhones με τις υψηλές τιμές τους είναι καλύτερα vfm από τα περισσότερα Android κινητά.

το iphone αυτο που κανουν το κανουν καλα
να δεχτω οτι χρυσοπληρωνεις το software
αλλα οχι το hardware
το κερδος τους απο το hardware ειναι ασυλιπτο

ακομα θυμαμαι 11αρια με την υποτιθεται ανθεκτικη οθονη που γρατζουνιζοντουσαν χωρις να το καταλαβεις
το 1/2.5" αναφεροταν τα 11αρια κτλ που καποτε αυτος ηταν ο "μεγαλος" sensor και τον χρυσοπληρωνες
οσο για την ultrawide camera του 14 plus θα τη δουμε, δε ξερουμε καν το size του
απλα το μεγαλυτερος φωτεινοτερος ως γνωστων που λεει η apple
ο ανταγωνισμος εχει 1/2" ultrawide ή και 1/1.5" παλιοτερα Oneplus
μετα τα σκατωσαν

Επεξ/σία από akaloith
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, akaloith είπε

δεν καταλαβαινω γιατι αυτο δεν ονομαστηκε δυναμικη ακτη

image.jpeg.d9f2324fafa6310d9d96eb33554ea91d.jpeg

το iphone αυτο που κανουν το κανουν καλα
να δεχτω οτι χρυσοπληρωνεις το software
αλλα οχι το hardware
το κερδος τους απο το hardware ειναι ασυλιπτο

ακομα θυμαμαι 11αρια με την υποτιθεται ανθεκτικη οθονη που γρατζουνιζοντουσαν χωρις να το καταλαβεις
το 1/2.5" αναφεροταν τα 11αρια κτλ που καποτε αυτος ηταν ο "μεγαλος" sensor και τον χρυσοπληρωνες
οσο για την ultrawide camera του 14 plus θα τη δουμε, δε ξερουμε καν το size του
απλα το μεγαλυτερος φωτεινοτερος ως γνωστων που λεει η apple
ο ανταγωνισμος εχει 1/2" ultrawide ή και 1/1.5" παλιοτερα Oneplus
μετα τα σκατωσαν

Επειδή το oneplus το έχω δουλέψει με τον μεγάλο ultrawide, να σου πω ότι ήταν για τα πανηγύρια το λιγότερο. Και εκεί είναι που υπερέχει η Apple έχει εξαιρετικό software και εκμεταλλεύεται άριστα το hardware…στα περισσότερα Android phones έχεις πολλές φορές καλύτερο hardware σε κάμερες και το αποτέλεσμα είναι μετριο και ψάχνεις μετά πατέντες και Gcam για να σώσεις τις κάμερες.

Η καλύτερη ultrawide που έχει δει είναι στο Huawei p40 pro, πραγματικά εξαιρετικη αλλά έχει πιο κλειστό κάδρο και δυστυχώς χαντακώνεται για αυτο τον λόγο.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, karamela693 είπε

Επειδή το oneplus το έχω δουλέψει με τον μεγάλο ultrawide, να σου πω ότι ήταν για τα πανηγύρια το λιγότερο. Και εκεί είναι που υπερέχει η Apple έχει εξαιρετικό software και εκμεταλλεύεται άριστα το hardware…στα περισσότερα Android phones έχεις πολλές φορές καλύτερο hardware σε κάμερες και το αποτέλεσμα είναι μετριο και ψάχνεις μετά πατέντες και Gcam για να σώσεις τις κάμερες.

Η καλύτερη ultrawide που έχει δει είναι στο Huawei p40 pro, πραγματικά εξαιρετικη αλλά έχει πιο κλειστό κάδρο και δυστυχώς χαντακώνεται για αυτο τον λόγο.

ποιο δουλεψες; 

ωραιο το island thing. βεβαια αν ειχε καταφερει να εχει μονο μια τρυπα για την καμερα δεν θα το χρειαζοταν. οπως και να χει το pill shape notch ειναι σπαστικο οταν βλεπεις βιντεο/ταινια. οταν δεν βλεπεις κατι τετοιο, οπως και να εβγαιναν οι ειδοποιησεις δεν σε πολυενδιαφερει. ειναι παντως εξαιρετικη η δουλεια που εκαναν, κυρίως οπτικα, αν και πολύ απλη τεχνικα.

για ελλαδα βεβαια ολο το line up ειναι απλησιαστο. η ισοτιμία το εκτινάσει σε τιμες που απλα δεν αξιζει. για την αμερικη ειναι vfm τηλεφωνα οπως και να το δεις. το software ειναι πολύ δυνατο και τα τηλέφωνα εχουν εξαιρετικο hardware ακομη και στο απλο 14 που βασικα ειναι ενα 13s.

αν εβρισκα τωρα πια το 13 στα 600ε ελλαδα παντως θα το έπαιρνα. θεωρω οτι σε αυτη την τιμη ειναι πολύ καλή αγορα. ουτως η άλλως το pro κανει πραγματα που δεν με ενδιαφέρουν αλλα το καταργει απο οτι ειδα.

Αφελής ερώτηση:

Θα παίζουν εδώ οι sim κάρτες CU που έχουμε ή θα πρέπει να πάμε σε e-sim?

Γιατί στην παρουσίαση είδα ότι συμβατικές SIM cards στις ΗΠΑ τέλος…

Αλήθεια έχει το CU E-sim cards ή όποιος πάει στα 14αρια θα πρέπει να γυρίσει σε συμβόλαιο;

Φανατικός androidακιας.. πολύ όμορφο design το iphone..βέβαια το γεγονός ότι το dynamic island φαίνεται έτσι άσχημα στο βίντεο είναι λόγος για να μη το αγοράσεις.. και εκτός αυτού δε κατάλαβα ποτέ γιατί δε βγάζει παραπάνω από χ3 ζουμ.. μόνο για κοντινές δηλαδή? Τιμές παιδιά τη φίρμα και τις καινοτομίες πληρώνετε.. δυστυχώς όλα τα high class τηλέφωνα τόσο θα κοστίζουν..δεν είναι για το μέσο Έλληνα εργαζόμενο εκτός αν βάλεις δόσεις.. 

5 ώρες πριν, akaloith είπε

παντα ονειρευομουν να βλεπω τα βιντεο μου με το μαυρο νησι φατσα καρτα
ευχαριστω apple! θα κλεινω το αριστερο ματι και θα προσποιούμαι οτι δεν υπαρχει

image.jpeg.834bdac504ba623483b1041896636b78.jpeg

Είναι πανασχημο και σου χαλάει όλη την εμπειρία δυστυχώς. Που να δεις σε gaming τι σπαστικό ειναι. Μια μικρή τρύπα έχω στο δικό μου κινητό στη μέση μόνο κάμερα και δεν μου αρέσει φαντάσου να κοιτάς την μπανιέρα σε κάθε multimedia χρήση. Δυστυχώς η apple είναι χρονιά πίσω σε αυτό τον τομέα και οι τακτικές δικαιολόγησης του notch δεν πείθουν κανέναν. Κρίμα 

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γιατι τοσο deal breaker το AOD? Τοσο πολυ θελετε να βλεπετε το κινητο σας, ενω ειναι στην ακρη?

Και γιατι αφηνει την samsung πισω? Η λογικη της aod ειναι να βλεπεις ειδοποιησεις. Γινεται με τα samsung

Marketing 101 πουλάει η Apple ανέκαθεν σε αυτό είναι πρώτη και μπράβο της. Παίζει τεράστιο ρόλο το marketing και πως παρουσιάζεις ένα προϊόν ειδικά στο 99% του κόσμου που δεν έχει ιδέα από κάτι παραπάνω από αυτό που θα δει στην παρουσίαση. Θέλει μαεστρία όλο αυτό ο jobs ήταν ο καλύτερος σε αυτό αλλά και ο Cook δεν πάει πίσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JOVI7826 είπε

Κι όμως πιστεύω ότι στην καθημερινή χρήση θα δώσει το κάτι διαφορετικό…!!! 

Εμπνευσμένα απεχθές. Μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα με ένα widget χωρίς να καταλαμβάνεται τόσο μεγάλος χώρος. Αν μη τι άλλο στην Apple ασυνείδητα αυτοτρολάρονται με την ονομασία... δυναμικό νησί. 

Επεξ/σία από panathatube

7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γιατι τοσο deal breaker το AOD? Τοσο πολυ θελετε να βλεπετε το κινητο σας, ενω ειναι στην ακρη?

Και γιατι αφηνει την samsung πισω? Η λογικη της aod ειναι να βλεπεις ειδοποιησεις. Γινεται με τα samsung

Ναι, είναι συνήθεια. Προσωπικά δεν αγόρασα το 13 για αυτό το λόγο. Στο γραφείο έχω το S10+ πάνω σε μια βάση που "κοιτάει" προς τα εμένα. Όποτε θέλω ρίχνω μια ματιά και βλέπω ότι θέλω, εαν έχω κλήση, μήνυμα, mail κτλ. Δεν με βολέυει να το σηκώνω κάθε τρεις και λίγο ή να πατάω το κουμπί να δω εαν έχω κάτι. Είναι πολύ πιό απλό, αυτό.

Με το Dynamic Island θα γεμίζουμε συνέχεια το φακο με δαχτυλιές η μόνη ουσιώδη αναβάθμιση είναι τα 48mp για αυτούς που τραβάνε μακρινές φωτογραφίες δεν εντυπωσιάστηκα θα μείνω με το 13pro max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμές Ελλάδα

14 pro 128GB 1399€

14 pro 256Gb 1549€

14 pro max 128GB 1549€

14 pro max 256GB 1719€

Επεξ/σία από CarbonFibre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...