Προς το περιεχόμενο

iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max με 48MP κύρια κάμερα και «έξυπνο» notch

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι και βγάλουν πρόγραμμα απόσυρσης, μάλλον δίνω το  11 pro max μου που είναι σε τέλεια κατάσταση και αγοράζω το 14 pro max με έκπτωση της απόσυρσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματική αναβάθμιση  σε σχέση με το 13

Θετικό είναι ότι παραμένει στην ίδια τιμή.

Επεξ/σία από Madness1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

Oι κολλημένοι samsung-ακηδες κ λοιποί κινεζάκηδες βγάζουν τη χολή τους.

Προσέξτε μόνο γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, κ σας βλέπω σε μερικά χρόνια με iPhone να βρίζετε τα Android 

Πρωτον έχω κάνει χολοκυστεκτομή χρόνια τώρα....οπότε δε μπορώ να αποθηκεύσω χολή....

Δεύτερον έχουμε κι άλλα θέματα να ασχοληθούμε στη ζωή μας γιατί το κινητό το έχουμε για χρήση κι όχι για φιγούρα.

Τρίτον δεν είμαστε μέτοχοι και δε μας ταιζει η apple και καμιά samsung ,xiaomi  κτλ για να τους υποστηρίξουμε.

Επεξ/σία από sabrewulf

1 ώρα πριν, Zus είπε

Μόνο στα θέματα της Apple τα Android fanboys είναι περισσότερα από τους Apple users.

Μα κι εσύ δε νομίζω ότι θεωρείσαι apple user αλλά apple fanboy  αυτό φανερώνεις άμεσα με το σχόλιο σου.α με συγχωρείς δεν υπάρχει τέτοια ορολογία καλύτερα θα έλεγα apple figouraboy

• Confused 1

4 ώρες πριν, lawlezz είπε

βασιλικο......android users κραξιμο κλασικα....αλλα το φοβο του θα εχετε

12.09.22

Ξέρεις αν φτάσουμε να φοβόμαστε και τα κινητά τότε είμαστε σίγουρα για τον ψυχίατρο....μετά από σένα βέβαια....brrrrr im shaking 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, sabrewulf είπε

Μα κι εσύ δε νομίζω ότι θεωρείσαι apple user αλλά apple fanboy  αυτό φανερώνεις άμεσα με το σχόλιο σου.α με συγχωρείς δεν υπάρχει τέτοια ορολογία καλύτερα θα έλεγα apple figouraboy

Σε προκαλώ να βρεις σχόλιό μου σε οποιοδήποτε νήμα android συσκευής. 

Μπαίνω να σχολιάσω στο νήμα που αφορά στο νέο iPhone και διαβάζω κάτι κατεβατά για το πόσο μας δουλεύει ο Κούκ με το island notch και ότι τα Xiaomi είχαν 48 mp κάμερα πριν από 6 χρόνια.

Χρόνια τώρα αυτή η κατάσταση, δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Το μόνιμό σας άγχος είναι να συγκρίνετε τις συσκευές σας με τα iPhone.

Σας έχω νέα: Δεν συγκρίνονται. Ξέρετε γιατί; Γιατί το λογισμικό που φοράνε δεν μπορεί να προσεγγίσει το iOS.

Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στα υποδεέστερα specs των iPhone, αυτό εκτοξεύει τις πωλήσεις κάθε χρόνο, παρά τις τσουχτερές τιμές του.

• Like 1
  • Thanks 4

Μόλις τώρα, Zus είπε

Σε προκαλώ να βρεις σχόλιό μου σε οποιοδήποτε νήμα android συσκευής. 

Μπαίνω να σχολιάσω στο νήμα που αφορά στο νέο iPhone και διαβάζω κάτι κατεβατά για το πόσο μας δουλεύει ο Κούκ με το island notch και ότι τα Xiaomi είχαν 48 mp κάμερα πριν από 6 χρόνια.

Χρόνια τώρα αυτή η κατάσταση, δεν είναι τωρινό φαινόμενο.

Το μόνιμό σας άγχος είναι να συγκρίνετε τις συσκευές σας με τα iPhone.

Σας έχω νέα: Δεν συγκρίνονται. Ξέρετε γιατί; Γιατί το λογισμικό που φοράνε δεν μπορεί να προσεγγίσει το iOS.

Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στα υποδεέστερα specs των iPhone, αυτό εκτοξεύει τις πωλήσεις κάθε χρόνο, παρά τις τσουχτερές τιμές του.

Ειδικά για το νεοέλληνα ακριβώς αυτό είμαι σίγουρος.όχι η φιγούρα. Εντάξει δουλευομαστε και μεταξυ μας τώρα....

• Confused 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Και στη φαγούρα που προκαλεί στα πικραμένα android fanboys.

Έλα να με ξυσεις γιατί κρατάω το fold και θέλω 2 χερια

Επεξ/σία από sabrewulf
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, sabrewulf είπε

Έλα να με ξυσεις γιατί κρατάω το fold και θέλω 2 χερια

Θα σε βοηθήσει ο τσοπάνης με τη γκλίτσα σε αυτό. Μόνο να του πεις να προσέξει μη σπάσει κανένας μεντεσές στο fold και κλαίγεσαι μετά.

1 λεπτό πριν, Zus είπε

Θα σε βοηθήσει ο τσοπάνης με τη γκλίτσα σε αυτό. Μόνο να του πεις να προσέξει μη σπάσει κανένας μεντεσές στο fold και κλαίγεσαι μετά.

Όπως θα σπάσει και σε σένα που θα το θεωρείς καινοτομία όταν το βγάλει το φιρικι.... Συγγνώμη το ανοίγετε λάθος 

6 λεπτά πριν, akaloith είπε

οι καλες συσκευες στα android εχουν αλλες καμερες και οχι οριακα καλυτερες απο των 11
δεν εχουν μεινει στο 2x ουτε στους 1/2.5" sensors με 2 καμερες ολες κ ολες

Το 14 plus έχει βασική κάμερα με sensor shift που δεν υπάρχει σε κανένα κινητό Android και με μέγεθος αισθητήρα 1/1.7´´ και όχι 1/2.5´´ όπως αναφέρεις. Επίσης η ultrawide και η νέα selfie που έβαλε είναι πολύ καλές. Τηλεφακο δεν έχει και είναι το μόνο κομμάτι που πράγματι υστερεί και συμφωνώ.

Επισης σε βίντεο τα iPhones είναι με διαφορά τα καλύτερα, έχουν εξαιρετικό βίντεο που δεν το βρισκεις σε σχεδόν κανένα Android τηλέφωνο. 

Στο ξαναλέω όσο και αν σου φαίνεται περίεργο αυτή την εποχή τα iPhones με τις υψηλές τιμές τους είναι καλύτερα vfm από τα περισσότερα Android κινητά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...