Προς το περιεχόμενο

Με διαφορετικό target group, το Apple Watch Ultra για όσους ασχολούνται ενεργά με τη γυμναστική

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@valandis

Να χουμε να λέμε. Αλλά με τέτοια αυτονομία πραγματικά απορώ θα το είχα πετάξει την πρώτη μέρα εκεί που ανήκει στα σκουπίδια, θέλει πολύ δουλειά στον τομέα αυτό ακόμα η Apple, και εντάξει δεν περιμένει κανείς να κρατήσει μήνα αλλά τουλάχιστον μία βδομάδα. 

• Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, gidi είπε

Το θέμα είναι να ξυπνήσει επιτέλους η Cosmote και η Vodafone που θεωρώ ότι ήδη έχουν την υποδομή και να υποστηρίξουν το Apple watch cellular.

Η Cosmote δεν υποστηρίζει cellular AW. Έπεσε ερώτηση στο twitter τους και απάντησαν.

• Like 1

3 ώρες πριν, Spect~ είπε

Οφφτοπι: Αναλογα πως εχει το σπιτι μπορεις και με Garmin. Εγω που εχω HomeAssistant μπορω να κανω καποια πραγματα μεσω ρολογιου εφοσον ειναι ομως το κινητο κοντα 

Συνεχίζω το οφφτοπικ :)
Το γνωρίζω, αλλά παίζω με homekit

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, valandis είπε

Έχω μια απορία........ πόσοι Έλληνες μπορούν να διαθέσουν 1.000€ για Smartwatch ? 

Μην ξεχνάμε πως στη χώρα μας, οι περισσότεροι που τα σκάνε για τα ακριβότερα κινητά είναι εκείνοι που μπορούν να αγοράσουν χωρίς Φ.Π.Α. 

Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με τα ρολόγια.  Είναι ένα πολύ καλό ρολόι αλλά τέτοιες τιμές είναι για βορειευρωπαίους που ο κατώτερος μισθός ανειδίκευτου εργάτη είναι 2.500€ ενώ το ταμείο ανεργείας τους δίνει τουλάχιστον 1.500€.

Απορώ λοιπόν πως γίνεται η περισσότεροι εδώ μέσα να χαλιώνται για παράδειγμα για τις 60 ώρες αυτονομίας, όταν αυτό το ρολόι θα μπορούν να το βλέπουν από τη βιτρίνα (αν υπάρχει κιόλας σε βιτρίνα σε κάποιο μεγαλοκατάστημα)

Τα smartwatches μπορεις να τα αγορασεις κανονικοτατα χωρις να πληρωσεις το ΦΠΑ. Η δραση περιλαμβανει laptops, tablets, smartphones και smartwatches. Το ξερω γιατι εχω αγορασει Apple Watch χωρις ΦΠΑ

Επεξ/σία από Choulio

3 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Ποιος το λέει αυτό;

Δεν υποστηρίζονται τα cellular μοντέλα μεχρι τώρα οπότε υποθέτω δεν θα υποστηρίζεται και αυτό που είναι διαθέσιμο μόνο σε Cellular έκδοση. Εκτός αν αλλάξει η πολιτικη των εταιριών ή τα πουλάνε χωρίς την υποστήριξη της αυτόνομης λειτουργίας του watch. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Spect~ είπε

Παρέλειψες το κομματι στα ιδια μικρά γράμματα που λεει οτι η αδιαβροχοποιηση δεν ειναι μονιμη και φθείρεται. Και αντε παρε εσυ τωρα αυτο να εισαι στην βουτια σου να χαλασει γιατι "ειναι διαβροχο αλλα οχι μονιμο" και να μην εχεις το βασικο σου εργαλειο.. Επισης σε αυτο που ειδα να μην δινεις σημασια ειναι στα 80$ το χρονο για να μπορεις να το παρεις στην καταδυση μαζι σου.

Εμενα παντως το ρολοι μου παει και κατω απο 40 χωρις να φοβαμαι μην χαλασει!

Δεν κατάλαβες καν τι γράφω. Νομίζεις ότι αυτην την υποσημείωση για την αδιαβροχοποιηση την έχει μόνο το Apple Watch? Πραγματικα γελάω. Εχω ρολοι αυτόματο Ελβετικης ορολογοποιίας WR100 και γραφει ακριβως την ιδια σημειωση στις οδηγιες. Ειναι αποριας αξιο πως εσενα που οπως φαινεται συνηθιζεις να διαβαζεις τα μικρα γραμματα στα προιοντα σου ξεφυγε κατι τετοιο. Εκτος κι αν το κανεις μονο στα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας.

Επεξ/σία από Choulio

• Moderators
6 λεπτά πριν, Choulio είπε

Δεν κατάλαβες καν τι γράφω. Νομίζεις ότι αυτην την υποσημείωση για την αδιαβροχοποιηση την έχει μόνο το Apple Watch? Πραγματικα γελάω. Εχω ρολοι αυτόματο Ελβετικης ορολογοποιίας WR100 και γραφει ακριβως την ιδια σημειωση στις οδηγιες. Ειναι αποριας αξιο πως εσενα που οπως φαινεται συνηθιζεις να διαβαζεις τα μικρα γραμματα στα προιοντα σου ξεφυγε κατι τετοιο. Εκτος κι αν το κανεις μονο στα προιοντα της συγκεκριμενης εταιριας.

Το δικο μου το καταδυτικο παντως δεν λεει κατι τετοιο :)
Το θεμα ειναι οτι οταν κατι πωλειται και σου λεει οτι κανει το Χ πραγμα αλλα υπο προυποθεσεις προφανως και δεν κανει αυτο που λεει. Ειναι σαν να παρεις αμαξι και να σου πει εχει τελικη ταχυτητα 180χλμ αν ειναι κατηφορα στην ευθεια μεχρι 140. 

Του αναγνωριζω οτι εχει καλα πραγμτα το AW γενικοτερα αλλα για το συγκεκριμενο πραγμα που διαφημιζει εχει παει κουβα. 

• Super Moderators
5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Το θεμα ειναι οτι οταν κατι πωλειται και σου λεει οτι κανει το Χ πραγμα αλλα υπο προυποθεσεις προφανως και δεν κανει αυτο που λεει. Ειναι σαν να παρεις αμαξι και να σου πει εχει τελικη ταχυτητα 180χλμ αν ειναι κατηφορα στην ευθεια μεχρι 140. 

Του αναγνωριζω οτι εχει καλα πραγμτα το AW γενικοτερα αλλα για το συγκεκριμενο πραγμα που διαφημιζει εχει παει κουβα. 

Δεν υπάρχει "μόνιμη αδιαβροχοποίηση", ειδικά σε συσκευές που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν και άνοιγμα για επισκευή/αντικατάσταση εξαρτημάτων κλπ. Ακόμη και εντελώς σφραγιστή συσκευή να είχαμε, τα υλικά στεγανοποίησης είναι αδύνατον να είναι πάντα στην αρχική τους κατάσταση. 

Πάντως κανείς "σοβαρά επαγγελματίας" δύτης κλπ δεν θα διάλεγε το ultra. Ίσως σαν συμπληρωματικό αξεσουάρ αν είναι και gadgetάκιας! :) Το Ultra είναι απλά ένα πιο premium smartwatch με μεγαλύτερα επίπεδα αντοχής σε δύσκολες συνθήκες σε σχέση με το "απλό" μοντέλο. 

• Like 3

• Moderators
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν υπάρχει "μόνιμη αδιαβροχοποίηση", ειδικά σε συσκευές που μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν και άνοιγμα για επισκευή/αντικατάσταση εξαρτημάτων κλπ. Ακόμη και εντελώς σφραγιστή συσκευή να είχαμε, τα υλικά στεγανοποίησης είναι αδύνατον να είναι πάντα στην αρχική τους κατάσταση. 

Υπαρχει μια βασικη διαφορα, ενα καταδυτικο ρολοι το οποιο πρεπει να ανοιχτει για αλλαγη μπαταριας και αλλαχτουν o rings θα χασει την αδιαβροχοποιηση του μονο απο λαθος του τεχνικου. Σε αλλη περιπτωση απλη χρησης στην βουτια δεν θα παθει κατι. Τωρα αν φαει γερο χτυπημα εκει ειναι αλλο θεμα και εκει ακομη και ρολογια σαν το δικο μου που ειναι στεγανο και δεν ανοιγει ουτε για μπαταρια ναι μπορει να χαλασει αλλα αυτο ειναι εξωτερικος παραγοντας που ειναι εκτος ορίων της λογικης χρησης.

Παντως , θα εχει ενδιαφέρον η αντιμετωπιση της σε συσκευες που χαλασουν λόγω νερου δεδομένου οτι ο μεσος ανθρωπος δεν θα παει οχι κατω απο 40 αλλα ουτε κατω απο 10. 

Παντως τις προαλλες βρηκα ενα AW 3 (η 4 δεν θυμαμαι) στα 8 μετρα και δουλευε κανονικα.

• Super Moderators
7 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Υπαρχει μια βασικη διαφορα, ενα καταδυτικο ρολοι το οποιο πρεπει να ανοιχτει για αλλαγη μπαταριας και αλλαχτουν o rings θα χασει την αδιαβροχοποιηση του μονο απο λαθος του τεχνικου. Σε αλλη περιπτωση απλη χρησης στην βουτια δεν θα παθει κατι. Τωρα αν φαει γερο χτυπημα εκει ειναι αλλο θεμα και εκει ακομη και ρολογια σαν το δικο μου που ειναι στεγανο και δεν ανοιγει ουτε για μπαταρια ναι μπορει να χαλασει αλλα αυτο ειναι εξωτερικος παραγοντας που ειναι εκτος ορίων της λογικης χρησης.

Παντως , θα εχει ενδιαφέρον η αντιμετωπιση της σε συσκευες που χαλασουν λόγω νερου δεδομένου οτι ο μεσος ανθρωπος δεν θα παει οχι κατω απο 40 αλλα ουτε κατω απο 10. 

Παντως τις προαλλες βρηκα ενα AW 3 (η 4 δεν θυμαμαι) στα 8 μετρα και δουλευε κανονικα.

Εκτιμώ πως μόνο σε περιπτώσεις αστοχίας υλικού θα έχουμε θέματα με νερό στο εσωτερικό ενός applewatch. Εγώ 3 σχεδόν χρόνια τώρα, το δικό μου series 5 δεν το βγάζω ποτέ σε διακοπές και θάλασσα και απλά το ξεπλένω με χλιαρό νερό στο τέλος της κάθε ημέρας που θα το έχω βουτήξει στη θάλασσα. Αν δεν έπεφτε η μπαταρία στο 84% (health) θα το κρατούσα και για 4ο χρόνο!

• Like 1

17 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Το δικό σου καταδυτικό μπορεί να έχει καταργήσει τους νόμους της φυσικής και μπράβο του.. Το δικό μου (ελβετικό) καταδυτικό παρόλο που μου δίνει εγγύηση εφόρου ζωής για τον αυτόματο μηχανισμό του, αναφέρει αυτό που σου έγραψα για την αδιαβροχοποίηση.

Τι να κάνουμε υπάρχουν εταιρίες που είναι ξεκάθαρες με τον πελάτη τους επειδή τον σέβονται υπάρχουν και άλλες που ενδιαφέρονται για τις εντυπώσεις και αν γίνει στραβή, έγινε, δεν τους ενδιαφέρει ο πελάτης.

1 ώρα πριν, Choulio είπε

Τα smartwatches μπορεις να τα αγορασεις κανονικοτατα χωρις να πληρωσεις το ΦΠΑ. Η δραση περιλαμβανει laptops, tablets, smartphones και smartwatches. Το ξερω γιατι εχω αγορασει Apple Watch χωρις ΦΠΑ

Για τα smartwatches δεν ισχυει κάτι τέτοιο βάσει νομοθεσίας.

7 λεπτά πριν, AIRTSIOY είπε

Για τα smartwatches δεν ισχυει κάτι τέτοιο βάσει νομοθεσίας.

Μα αφού σου λέω αγόρασα χωρίς ΦΠΑ το Apple Watch μου. Τι μου λες δεν ισχυει; 

• Like 1

• Super Moderators
8 λεπτά πριν, Choulio είπε

Μα αφού σου λέω αγόρασα χωρίς ΦΠΑ το Apple Watch μου. Τι μου λες δεν ισχυει; 

Από όσο ξέρω πάντως, αυτό ισχύει μόνο για κινητά, tablets, laptops & κονσόλες! Εκτος αν απλά το αγόρασες με τιμολόγιο και σου έγινε η επιστροφή ΦΠΑ αργότερα κατά την εκκαθάριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...