gidi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε Τελικά δεν έχει να κάνει με το hardware ο περιορισμός. Όπως φαίνεται ήταν καθαρά θέμα επιλογής αφού όλα τα watch-cellular απο S05 και πάνω θα υποστηρίζουν την λειτουργία του international data roaming. Το θέμα είναι να ξυπνήσει επιτέλους η Cosmote και η Vodafone που θεωρώ ότι ήδη έχουν την υποδομή και να υποστηρίξουν το Apple watch cellular. 2
karnezis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, SeriesX είπε GT 2 Pro με 120 ευρω και εχεις ρολογαρα! Ζαφειρι, τιτανιο, κεραμικο! Καληνυχτα Apple! Καλα επειδη εχω και gt2 pro και gt3 elite οι μετρησεις τους ειναι για τα πανηγυρια. Σε ολα τ αλλα ειναι καλα ρολόγια.
gasantony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Κανένας σοβαρός αθλητης δεν θα ασχοληθει , κατά τα άλλα είναι ενα σπουδαίο , υπέροχο smartwatch... 1
Choulio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Spect~ είπε Επίσης απο τη σελιδα της Apple Ποιος θα εμπιστευτει καποιον τρίτο να του πει τι θα κανει κατω απο το νερο ή να παει πχ στα 35 μετρα και να χαλασει το ρολοι γιατι "φθείρεται" με τον καιρο και να μεινεις ετσι ε δεν το θελεις.. Ούτε καν αντιλαμβάνεστε τι γράφετε ορισμένοι. Ποιος πιστεύεις ότι θα πάει πάνω από τα 40 μέτρα βάθος; Αυτός που θα το κάνει αυτό, δεν περιμένει εσένα εμένα ή την Apple να του πει τι εξοπλισμό χρειάζεται. Χαλαρώστε κάποιοι είστε χωρίς λόγο στην τσίτα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Choulio είπε Ούτε καν αντιλαμβάνεστε τι γράφετε ορισμένοι. Ποιος πιστεύεις ότι θα πάει πάνω από τα 40 μέτρα βάθος; Αυτός που θα το κάνει αυτό, δεν περιμένει εσένα εμένα ή την Apple να του πει τι εξοπλισμό χρειάζεται. Χαλαρώστε κάποιοι είστε χωρίς λόγο στην τσίτα Εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι διαβάζεις. Είδες πουθενά να γράφω για 40 μέτρα ή παραπάνω; στη θέση του 35 βάλε 30 ή 25 ότι θες, νούμερα που ο μέσος δύτης τα φτάνει
Choulio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι διαβάζεις. Είδες πουθενά να γράφω για 40 μέτρα ή παραπάνω; στη θέση του 35 βάλε 30 ή 25 ότι θες, νούμερα που ο μέσος δύτης τα φτάνει Είδα να γράφεις για 35 μέτρα παραθέτοντας το κομμάτι από τα μικρά γράμματα της Apple που λέει για 40. Ενδιαφέρον που ασχολείσαι με τα ψιλά γράμματα της Apple αλλά από την άλλη το θεωρώ χαζό να νομίζεις οτι οι αλλοι δεν εχουν ψιλα γραμματα. Φανταζομαι τα διαβαζεις και κεινα με την ιδια προσοχη. Δηλαδή με τοσα ψιλα γραμματα που διαβάζεις πραγματικα απορω που βρισκεις τον χρονο να καταδυεσαι στα 40 μετρα βαθος Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Choulio
giostau Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε! Το ultra είναι ένα πάρα πολύ καλό smartwatch που έχει κάποια συμπαθητικά χαρακτηριστικά από sportwatch Όχι, δεν μπορεί να σταθεί δίπλα από το Fenix για μαραθώνιους, αλλά ούτε το Fenix μπορεί να σταθεί δίπλα του για τα smart features. Προσωπικά ασχολούμαι με μαραθώνιο στο τρέξιμο και υπερ-μαραθώνο στην κολύμβηση. Έχοντας χρησιμοποιήσει σχεδόν 3 χρόνια apple watch (όχι το ultra προφανώς), ξαναγύρισα στα Fenix. Από τη στιγμή που σε έναν αγώνα 4-5-6 ωρών δεν μπορεί να με καλύψει το Apple watch, εμένα δεν μου κάνει! (συν ότι οι εφαρμογές για κολύμβηση πισίνας είναι από τραγικές έως απαράδεκτες... και η μαμά και όσες δοκίμασα από το store) Ωραία τα smart features, να μπορώ να απαντήσω κλήσεις, μηνύματα, να ελέγχω το smart house μου από το καρπό μου, αλλά στην τελική είναι τί χρειάζεται κανείς! Για μένα, το Ultra είναι η πρώτη προσπάθεια της Apple να προσεγγίσει τα ρολόγια της Garmin/Suunto κλπ. Δεν είναι ακόμα εκεί, και έχει πολύ δρόμο για να φτάσει! (λόγω μπαταρίας κυρίως) Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι, είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, που δεν μπορούν να συγκριθούν συνολικά, αλλά σε επιμέρους χαρακτηριστικά! my 2cents... 4
KAKADI Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει χαθει η μπαλα και το νοημα εδω μεσα... Εγω ενα θα πω με τα σχολια που βλεπω.. Ευτυχως μαγκες μου που το AW ultra δεν εχει μπαταρια που διαρκει μερες γιατι μερικοι θα εχαναν τον υπνο τους που θα επρεπε να τα σκασουν για να παρουν κατι που κοροιδευαν μεχρι προτεινος. Επισης πως γινεται σε ενα θεμα του insomnia να εχουν μαζευτει τοσοι Bear Grylls μαζεμενοι και δεν μπορουν να φορτισουν μια ωρα τη μερα, ειναι αποριας αξιο.. Ειναι σαφες οτι το AW δεν εχει τη διαρκεια των Garmin και πως να την εχει βεβαια με ολα αυτα που κουβαλαει πανω.. Επισης ειναι σαφες, τουλαχιστον σε εμενα, οτι τοσο η Apple και η Garmin δεν εχουν στο μυαλο τους τον 1 στους 1000 που ασχολειται με τον αθλητισμο ή με την επιβιωση σαν τροπο ζωης και hardcore ενασχολησης αλλα τους ενδιαφερει περισσοτερο το status και η μεγαλυτερη πιτα των wanabe περισσοτερο.. Ποιος αλλωστε θα παραταγε ενα τοσο μεγαλο ποσοστο αγοραστων.. Οποιος διαφωνει να σηκωσει χερακι.. Ειπαμε εγω με τα Garmin εχω πεταξει τα λεφτα μου γτ ειχα 2/2 με προβλημα. Αντιθετα στα AW ειχα 0/4 με προβλημα.. Προφανως για τα παραπανω δεν απευθυνομαι σε ολους.. Απευθυνομαι μονο σε αυτους που ακομα και αν η apple παταγε χτες στο λαιμο ολον τον ανταγωνισμο σε ολα τα aspects μετα θα εκλαιγαν παλι εδω μεσα απειδη θα ηταν ακομα πιο ακριβο. Δεν βγαζεις ακρη.. Με τιποτα.. Νο worries.. Chill.. Και γαι το τελος σας αφησα το καλυτερο.. Δεν προκειται να το παρω.. Προς το παρον θα μεινω με το 7αρι μου. Ακομα και στη προπονηση ειτε γυμναστηριο ειτε τρεξιμο με υπερ καλυπτει. Δεν απευθυνεται σε μενα το ultra ετσι κ αλλιως. Τωρα οι καποιοι εδω μεσα που το παιζουν Rambo το πρωτο αιμα για να επιβαλλουν την γνωμη τους η΄ την αγορα τους περαστικα. ΑΥτοι που πραγματικα χρειαζονται μια τετοια συσκευη, η γνωμη τους, εκτος του οτι φαινεται απο μακρια απ τον γραπτο τους λογο, ειναι σεβαστη οποια συσκευη και να επιλεξουν. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από KAKADI 2
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 15 hours ago, margaritagr said: Το τελευταίο που είχα δει ήταν suunto, ίσως όμως να είχε 2 μαλλον αυτο ειχες δει μαργαριτονι https://www.suunto.com/en-us/Products/Dive-Computers-and-Instruments/suunto-eon-steel-black/suunto-eon-steel-black/ νομιζα οτι ηταν το mares icon. ειχε πει ποιο ειχε στο θεμα των βουνων αλλα δυσκολο να το βρω 1
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 8 hours ago, Choulio said: Είδα να γράφεις για 35 μέτρα παραθέτοντας το κομμάτι από τα μικρά γράμματα της Apple που λέει για 40. Ενδιαφέρον που ασχολείσαι με τα ψιλά γράμματα της Apple αλλά από την άλλη το θεωρώ χαζό να νομίζεις οτι οι αλλοι δεν εχουν ψιλα γραμματα. Φανταζομαι τα διαβαζεις και κεινα με την ιδια προσοχη. Δηλαδή με τοσα ψιλα γραμματα που διαβάζεις πραγματικα απορω που βρισκεις τον χρονο να καταδυεσαι στα 40 μετρα βαθος σε recreational οχι πολυ ωρα στα 40 μετρα, σε tec nai και παρα πολυ ωρα.
nickvas19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 7/9/2022 στις 9:01 ΜΜ, alexiosdimitriadis είπε Βγαίνει μόνο σε cellular άρα μάλλον δε θα υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Ποιος το λέει αυτό;
Ribopaido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Και να μη δουλεύει το cellular πειραζει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Choulio είπε Είδα να γράφεις για 35 μέτρα παραθέτοντας το κομμάτι από τα μικρά γράμματα της Apple που λέει για 40. Ενδιαφέρον που ασχολείσαι με τα ψιλά γράμματα της Apple αλλά από την άλλη το θεωρώ χαζό να νομίζεις οτι οι αλλοι δεν εχουν ψιλα γραμματα. Φανταζομαι τα διαβαζεις και κεινα με την ιδια προσοχη. Δηλαδή με τοσα ψιλα γραμματα που διαβάζεις πραγματικα απορω που βρισκεις τον χρονο να καταδυεσαι στα 40 μετρα βαθος Παρέλειψες το κομματι στα ιδια μικρά γράμματα που λεει οτι η αδιαβροχοποιηση δεν ειναι μονιμη και φθείρεται. Και αντε παρε εσυ τωρα αυτο να εισαι στην βουτια σου να χαλασει γιατι "ειναι διαβροχο αλλα οχι μονιμο" και να μην εχεις το βασικο σου εργαλειο.. Επισης σε αυτο που ειδα να μην δινεις σημασια ειναι στα 80$ το χρονο για να μπορεις να το παρεις στην καταδυση μαζι σου. Εμενα παντως το ρολοι μου παει και κατω απο 40 χωρις να φοβαμαι μην χαλασει! 15 ώρες πριν, giostau είπε Ωραία τα smart features, να μπορώ να απαντήσω κλήσεις, μηνύματα, να ελέγχω το smart house μου από το καρπό μου, αλλά στην τελική είναι τί χρειάζεται κανείς! Οφφτοπι: Αναλογα πως εχει το σπιτι μπορεις και με Garmin. Εγω που εχω HomeAssistant μπορω να κανω καποια πραγματα μεσω ρολογιου εφοσον ειναι ομως το κινητο κοντα
valandis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω μια απορία........ πόσοι Έλληνες μπορούν να διαθέσουν 1.000€ για Smartwatch ? Μην ξεχνάμε πως στη χώρα μας, οι περισσότεροι που τα σκάνε για τα ακριβότερα κινητά είναι εκείνοι που μπορούν να αγοράσουν χωρίς Φ.Π.Α. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί με τα ρολόγια. Είναι ένα πολύ καλό ρολόι αλλά τέτοιες τιμές είναι για βορειευρωπαίους που ο κατώτερος μισθός ανειδίκευτου εργάτη είναι 2.500€ ενώ το ταμείο ανεργείας τους δίνει τουλάχιστον 1.500€. Απορώ λοιπόν πως γίνεται η περισσότεροι εδώ μέσα να χαλιώνται για παράδειγμα για τις 60 ώρες αυτονομίας, όταν αυτό το ρολόι θα μπορούν να το βλέπουν από τη βιτρίνα (αν υπάρχει κιόλας σε βιτρίνα σε κάποιο μεγαλοκατάστημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα