Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης απο τη σελιδα της Apple

Αναφορά σε κείμενο

Apple Watch Ultra has a water resistance rating of 100 meters under ISO standard 22810. It may be used for recreational scuba diving (with compatible third-party app from the App Store) to 40 meters and high-speed water sports. Apple Watch Ultra should not be used for diving below 40 meters. Water resistance is not a permanent condition and can diminish over time

Ποιος θα εμπιστευτει καποιον τρίτο να του πει τι θα κανει κατω απο το νερο ή να παει πχ στα 35 μετρα και να χαλασει το ρολοι γιατι "φθείρεται" με τον καιρο και να μεινεις ετσι ε δεν το θελεις..

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Socratis_g είπε

Σωστά. Αλλά η apple διαφημίζει ένα ultra sportwatch. Κάποιος που θέλει αθλητικό ρολόι για long distances, αναβάσεις κτλ, δε μπορεί να κουβαλάει και powerbank μαζί του.

Γιατί σε πραγματικά extreme συνθήκες όταν η garmin σου λέει All Satellite Systems and Multi-band: Up to 36 hours battery/ 41 hours with solar , το applewatch τι θα κάνει, 3 ώρες και θα κλείσει? Και θα βρίσκεσαι σε αυτά τα βουνά με τους παγετούς (που δείχνει η διαφήμιση) και θα ψάχνεις να το φορτίσεις στα 8-10 μποφόρ.

Μπορεί το applewatch να έχει περίσοτερες λειτουργίες (οπως και το galaxy watch) σε σχέση με garmin. Αλλά είναι πολύ "light" sportwatch.

Από τη στιγμή που ταυτόχρονα είναι και ένα full smartwatch με ολόκληρο λειτουργικό να τρέχει συνεχώς για να υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του (μην ξεχνάς πως έχει πάνω του ηχεία και μικρόφωνα για να δίνεις φωνητικές εντολες και να σου απαντά με ήχο η siri, να υπαγορεύεις τα μηνύματά σου και να μετατρεπονται σε κείμενο, κλπ κλπ) δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη αυτονομία με τις σημερινές μπαταρίες και το μέγεθος που έχει. Δεν είναι ένα sportwatch αλλά είναι ΚΑΙ sportwatch με πολύ εντυπωσιακά specs. 

• Like 4
Δημοσ.

Καλά και τα Fenix Epix δεν είναι μόνο sportwatches. Έχετε μείνει πολύ πίσω. Επίσης το Garmin connect είναι ότι καλύτερο σε software.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλά και τα Fenix Epix δεν είναι μόνο sportwatches. Έχετε μείνει πολύ πίσω. Επίσης το Garmin connect είναι ότι καλύτερο σε software.

Προφανώς. Απλά οι λειτουργίες τους δεν μπορούν να συγκριθούν συνολικά με όσα προσφέρει το applewatch. Δεν έχουν "μαγική" μπαταρία όλα αυτά και κρατάνε 30 ημέρες, απλά κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που απαιτούν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KAKADI είπε

Για τη μπαταρια ειπαμε καταλαβαινω.. ΑΝ και δε νομιζω πως σε μιαμιση μερα που διαρκει η μπαταρια του να μην εχεις ρε αδερφε ενα powerβανκ μαζι σου..

Δηλαδη αν λειπεις παραπανω απο 1μιση μερα το κινητο πως θα το φορτισεις??

Τεσπα το προσπερναμε ειπαμε αυτο..

Με κασα τιτανιου ομως και ζαφειρι και δεν σου κανει για ποδηλασια βουνου το AW ultra? 

Είναι θέμα συνήθειας. Αν έχεις συνηθίσει να φορτίζεις κάθε 10 μέρες κατ ελάχιστο, και έχεις ότι χρειάζεσαι: Δραστηριότητες, καταγραφή ύπνου, hrv, vo2, body battery, training status, κλπ, και πάς σε κάτι πιο εκθαμβωτικό, χωρίς να κερδίζεις κάτι παραπάνω με 1,5 μέρα μπαταρία, δεν είναι ελκυστικό, για εμένα τουλάχιστον.

Έχω το 6χ με επίστρωση dlc στην κάσα και ζαφείρι και είναι σαν καινούριο. Το τιτάνιο, όσο και ελαφρύ να είναι γρατσουνίζεται αν πχ πέσεις με 25χλμ στο χώμα. Το τετράγωνο σχήμα επίσης είναι πιο επιρρεπές στην αγκίστρωση, από το στρογγυλό.

Όπως και να έχει, είναι θέμα το τι ψάχνει ο καθένας, και καλό είναι που υπάρχουν επιλογές για όλους. Εμένα προσωπικά δεν με πείθει να κάνω την αλλαγή, όσο και να μου αρέσει να παίζω με τα  AW όταν τα βλέπω σε πολυκαταστήματα.

• Like 2
Δημοσ.

To διαφημίζουν για ορειβάτες οι τρελοί. Ότι θα πάει ο άλλος να ανέβει το Έβερεστ και θα πάρει το apple watch που θα θέλει φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα 🤣

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mikesf είπε

Είναι θέμα συνήθειας. Αν έχεις συνηθίσει να φορτίζεις κάθε 10 μέρες κατ ελάχιστο, και έχεις ότι χρειάζεσαι: Δραστηριότητες, καταγραφή ύπνου, hrv, vo2, body battery, training status, κλπ, και πάς σε κάτι πιο εκθαμβωτικό, χωρίς να κερδίζεις κάτι παραπάνω με 1,5 μέρα μπαταρία, δεν είναι ελκυστικό, για εμένα τουλάχιστον.

Έχω το 6χ με επίστρωση dlc στην κάσα και ζαφείρι και είναι σαν καινούριο. Το τιτάνιο, όσο και ελαφρύ να είναι γρατσουνίζεται αν πχ πέσεις με 25χλμ στο χώμα. Το τετράγωνο σχήμα επίσης είναι πιο επιρρεπές στην αγκίστρωση, από το στρογγυλό.

Όπως και να έχει, είναι θέμα το τι ψάχνει ο καθένας, και καλό είναι που υπάρχουν επιλογές για όλους. Εμένα προσωπικά δεν με πείθει να κάνω την αλλαγή, όσο και να μου αρέσει να παίζω με τα  AW όταν τα βλέπω σε πολυκαταστήματα.

Πασο.. αλλα γενικα το μονο που δε θα με ενοιαζε ειναι το ρολοι αμα πεσω με 25 χλμ στο χωμα!!

Εν τω μεταξυ απο τετοιες πρωσεις δεν σωζει γενικα τιποτα τον εξοπλισμο.

Και G-shock να εχεις αν σκασει με το τζαμι σε πετρα κλαφτο..

1 λεπτό πριν, martisaul είπε

To διαφημίζουν για ορειβάτες οι τρελοί. Ότι θα πάει ο άλλος να ανέβει το Έβερεστ και θα πάρει το apple watch που θα θέλει φόρτιση κάθε δεύτερη μέρα 🤣

Γτ σα βουνο στον πλανητη για αναβαση μονο το εβερεστ υπαρχει...

Επισης λογικα θα το ανεβει μονοκοπανια..

Τι base camps και βλακειες?

Αντε ρε.. Αυτα ειναι για τους φλωρους...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, martisaul είπε

Mε dualband connection θα έχει σβήσει σε λίγες ωρίτσες. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Πασο.. αλλα γενικα το μονο που δε θα με ενοιαζε ειναι το ρολοι αμα πεσω με 25 χλμ στο χωμα!!

Εν τω μεταξυ απο τετοιες πρωσεις δεν σωζει γενικα τιποτα τον εξοπλισμο.

Και G-shock να εχεις αν σκασει με το τζαμι σε πετρα κλαφτο..

Γτ σα βουνο στον πλανητη για αναβαση μονο το εβερεστ υπαρχει...

Επισης λογικα θα το ανεβει μονοκοπανια..

Τι base camps και βλακειες?

Αντε ρε.. Αυτα ειναι για τους φλωρους...

Ρε φίλε σοβαρά τώρα; και στον Πάρνωνα να πας να ανέβεις θες 2 μέρες, το τελευταίο που σου λείπει είναι να έχεις το άγχος της μπαταρίας ενός ρολογιού που ίσως σε κρεμάσει

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Τιμή 1039 ευρώ στην Ελλάδα

Αουτς!

Εντάξει δεν θα γίνω ούτε ορειβάτης ούτε δύτης! Θα κολυμπάω στο μισό μέτρο (τόσο μπορώ να βυθιστώ 😛 ) με το ταπεινό 8άρι! 😛 

Άραγε το ότι θα το φέρουν επισήμως μήπως φέρει και καμιά υποστήριξη από τους providers και για τα υπόλοιπα με esim?

Δημοσ.

Οκ, έχει πολλά functionalities, αλλά αν βρείτε σοβαρό αθλητή (όχι κάνω σχοινάκι 15 λεπτά και τρέχω 3 χιλιόμετρα στο κωλονάκι το ΣΚ), που θα αφήσει Garmin για να πάει σε apple watch (με 1,000+ ευρώ LoL), ελάτε να μου τον γνωρίσετε να τον βάλω κορνίζα στο σαλόνι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Τιμή 1039 ευρώ στην Ελλάδα

Θα έρθει στην Ελλάδα; Κανένα LTE Watch δεν ερχότανε μέχρι τώρα, τουλάχιστον στα επίσημα κανάλια, με την δικαιολογία ότι δεν υποστηρίζεται από τους παρόχους η τεχνολογία. Μάλλον αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν και τα άλλα LTE ρολόγια (Stainless Steel, Aluminum, Hermés κλπ). Πολύ περίεργο μου φαίνεται, αναμένουμε να δούμε… Προφανώς παίζει πολλή μπάζα και το έφεραν άρρον άρρον.. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει σχέση και το international roaming που τελικώς υποστηρίχθηκε και ίσως το ξεκλειδώνει ανεξαρτήτως παρόχων..

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η προσπάθεια της Αpple να ανταγωνιστεί την Garmin. Αλλα βάζεις 100 ευρώ παραπάνω και παίρνεις το Garmin fenix 7 που είναι κλάσεις ανώτερο και με δέκα φορές καλύτερη μπαταρία!

Επεξ/σία από akiss1986

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...