Thanasis159 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Τίποτα άξιο λόγου δυστυχώς, θα μείνω στο 6 για φέτος
skoupas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Από το 4άρι όμως λέει μια αναβάθμιση. 1 1
Georgenkl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, rallistas είπε Πες τα ντεεε!Η μισή παρουσίαση ήταν για την περίοδο. Φτιαχνούν ψυχολογία καταναλωτή. Το απλό το λινκάρουν για το ωραίο φύλο και το ultra το βαρβάτο για τον άνδρα. 2
freegr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Πολύ σημαντική προσθήκη στις δυνατότητες του καινούργιου AppleWatch είναι η αυτόματη ανίχνευση αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Μετρώντας τις απότομες επιταχύνσεις/επιβραδύνσεις, το AppleWatch καταγράφει τυχόν σύγκρουση και αναλαμβάνει δράση, στέλνοντας μήνυμα SOS
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Τώρα που θα μπορώ να βλέπω πότε έχω ωορρηξία, μένω ήσυχος. Σίγουρη αγορά για μένα… Μετράει και κάτι άλλο αλλά δεν θα σου το πούμε.
SaFiS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, billdanos said: Μετράει και κάτι άλλο αλλά δεν θα σου το πούμε. Προφανώς και αστειεύομαι, ήρθε η ώρα να αλλάξω το Series 4 μου...
Ribopaido Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.apple.com/it/watch/ 549 το 45mm ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, SaFiS είπε Προφανώς και αστειεύομαι, ήρθε η ώρα να αλλάξω το Series 4 μου... Ναι ενώ εγώ απάντησα σοβαρά 😛 Και γώ το series 5 είναι καιρός να αλλάξει καθώς και τα AirPods Pro. Το 13 pro αντέχει μέχρι του χρόνου. 2
Degian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Περιμέναμε αρκετά περισσότερα. Το 8 δεν αλλαζει την σειρά καθόλου κ ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα Πάει από το 7 στο 8 για θερμοκρασία ανούσια.. μένουμε στο 7 λοιπόν κ βλέπουμε στα μάτια το ultra 1
KoulouMax Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλαδή αν το φοράω στον ύπνο και μου βγαλει ειδοποίηση θερμοκρασίας τι σημαίνει 😳
Dead-Poet Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ribopaido είπε https://www.apple.com/it/watch/ 549 το 45mm ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Άρα, 579 στην Ελλάδα. Ένα κατοστάρικο παραπάνω. Καλά θα πάει κι αυτό. Αν τις επόμενες μέρες δείτε τις τιμές του 7 να ανεβαίνουν αντί να πέφτουν, μη σας κάνει εντύπωση. (Μόλις έκανα μια πρώτη έρευνα στο Σκρουτζ, και ήδη έχει "τσιμπήσει" λίγο το 7 σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες μέρες...) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Dead-Poet
gregory22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, KoulouMax είπε Δηλαδή αν το φοράω στον ύπνο και μου βγαλει ειδοποίηση θερμοκρασίας τι σημαίνει 😳 οτι έχεις κορονοιό ή ωορρηξία μάλλον...
Dead-Poet Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν, αν υποθέσουμε (από το παράδειγμα της Ιταλίας που προαναφέρθηκε) ότι το 45άρι 8 θα έχει 579 ευρώ όταν έρθει στην Ελλάδα, και με δεδομένο ότι σήμερα το 45άρι 7 έχει 449 ευρώ (τιμές στα επίσημα κανάλια πώλησης), ας μας πει κάποιος αν πραγματικά αξίζουν τα 130 ευρώ της διαφοράς για: (α) θερμόμετρο... περιόδου και (β) ανίχνευση τρακαρίσματος.
Haldol Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, billdanos είπε Ναι ενώ εγώ απάντησα σοβαρά 😛 Και γώ το series 5 είναι καιρός να αλλάξει καθώς και τα AirPods Pro. Το 13 pro αντέχει μέχρι του χρόνου. Τα ίδια έχουμε; Χαχα. Κι εγώ από (προβληματικό) Series-5 θα πάω στο Series-8 (τικ γι' αγορά!). Τα AirPods Pro δε τ' αλλάζω γιατί απλά δε τα χρησιμοποιώ και καθόλου. Θα μείνω μ' αυτά μέχρι να χαλάσουν και μετά δε νομίζω να ξαναπάρω ακουστικά. Για κινητό επίσης, πήρα το Γενάρη του 13 Pro και δε βλέπω λόγο αλλαγής.
nefos78 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 θέλω επίσημα να μου πει κάποιος πως με 18 ώρες λειτουργίας θα " Η εταιρεία αναφέρει πως καταγράφεται η θερμοκρασία σώματος κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον κύκλο ωορρηξίας, τις οποίες αξιοποιεί για να βελτιώσει τις δυνατότητα παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου" όταν θα το φοράς και την ημέρα. edit: είχα το 6 και το σούταρα για την αυτονομία....ποτέ ξανά δέσμιος της "μπαταρίας".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα