Προς το περιεχόμενο

[Free games] Football Manager 2022, Middle Earth Shadow of Mordor, Assasins Creed Origins και άλλα (μέσω Prime Gaming trial)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα "καλά" games που δίνουν συνδεεται ο amazon λογαριασμός με Epic (FM22), gog (Middle-earth: Shadow of Mordor), Ubisoft (Assassin's Creed), κτλπ. Οι υπόλοιπες προσφορές είναι in-game, currencies/ packs / loot boxes, κτλπ για multiplayers (πχ APEX, LoL). Aδιάφορα δηλαδή αν δεν παίζεις τα παιχνίδια αυτά.

Στην αρχή φαίνεται πως σε χρεώνει 5,99€ (μήνυμα από τράπεζα στο κινητό και ερώτηση για επιβεβαίωση συναλλαγής) αλλά στην ουσία η χρέωση αυτή θα γίνει μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου - στην πράξη δε χρεώνεσαι τίποτε για 7 ημέρες. Ακόμη και να ακυρώσεις τη συνδρομή το trial ισχύει κανονικά έως το πέρας των 7 ημερών.

Για να ακυρώσετε την συνδρομή πηγαίνετε εδώ:
https://www.amazongames.com/en-us/support/prime-gaming/articles/cancel-your-prime-video-membership 

Δημοσ.
Στις 8/9/2022 στις 1:25 ΜΜ, stavrakas92 είπε

Εκανα το αναποδο γμτ και ξεκινησα το trial απο το amazon prime το κανονικο,με εχει χρεωσει 3 φορες απο τυχαια ποσα μεταξυ 1-2 ευρω και μου βγαζει και καλα προβλημα με την καρτα ενω εχει κανει κανονικα τις χρεώσεις.

Τελικά δούλεψε με edge,με Firefox δεν ξέρω γιατί δεν δούλευε.

Δημοσ.

Μια επιβεβαίωση παρακαλώ μήπως και κατάλαβα λάθος. Οσοι εχουμε ήδη  prime (εχω στο UK account) το gaming συμπεριλαμβάνεται στην prime συνδρομή ή είναι extra?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...