TR-909 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Για τα "καλά" games που δίνουν συνδεεται ο amazon λογαριασμός με Epic (FM22), gog (Middle-earth: Shadow of Mordor), Ubisoft (Assassin's Creed), κτλπ. Οι υπόλοιπες προσφορές είναι in-game, currencies/ packs / loot boxes, κτλπ για multiplayers (πχ APEX, LoL). Aδιάφορα δηλαδή αν δεν παίζεις τα παιχνίδια αυτά. Στην αρχή φαίνεται πως σε χρεώνει 5,99€ (μήνυμα από τράπεζα στο κινητό και ερώτηση για επιβεβαίωση συναλλαγής) αλλά στην ουσία η χρέωση αυτή θα γίνει μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου - στην πράξη δε χρεώνεσαι τίποτε για 7 ημέρες. Ακόμη και να ακυρώσεις τη συνδρομή το trial ισχύει κανονικά έως το πέρας των 7 ημερών. Για να ακυρώσετε την συνδρομή πηγαίνετε εδώ: https://www.amazongames.com/en-us/support/prime-gaming/articles/cancel-your-prime-video-membership
stavrakas92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 1:25 ΜΜ, stavrakas92 είπε Εκανα το αναποδο γμτ και ξεκινησα το trial απο το amazon prime το κανονικο,με εχει χρεωσει 3 φορες απο τυχαια ποσα μεταξυ 1-2 ευρω και μου βγαζει και καλα προβλημα με την καρτα ενω εχει κανει κανονικα τις χρεώσεις. Τελικά δούλεψε με edge,με Firefox δεν ξέρω γιατί δεν δούλευε.
alldaynews Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τέλεια το τσιμπησα το fm.Ευχαριστούμε ts Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από alldaynews
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μια επιβεβαίωση παρακαλώ μήπως και κατάλαβα λάθος. Οσοι εχουμε ήδη prime (εχω στο UK account) το gaming συμπεριλαμβάνεται στην prime συνδρομή ή είναι extra?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα