Προς το περιεχόμενο

[Free games] Football Manager 2022, Middle Earth Shadow of Mordor, Assasins Creed Origins και άλλα (μέσω Prime Gaming trial)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ζητώ συγνώμη αν έχει ξανα ανέβει, έψαξα αλλα δεν βρήκα αντίστοιχο post.

Προϋπόθεση για τα παρακάτω είναι να μην έχετε κάψει το trial στο Amazon Prime Gaming.

Οδηγίες:

Κάνοντας εγγραφή στο Amazon Prime Gaming https://gaming.amazon.com/home (7 Days free trial, εγγραφή με κάρτα και αμέσως ακύρωση συνδρομής ώστε να μην μας χρεώσει τον μήνα όταν τελειώσει το trial) δίνει δώρο ορισμένα games, εκ των οποίων το Football Manager 2022, Assasin's Creed Origin και Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition (αυτά κατέβασα εγώ).

Κάνετε εγγραφή στο παραπάνω λινκ, και μετά στον αντίστοιχο launcher (έχει οδηγίες) κάνετε claim το παιχνίδι (πχ FM22 -> Epic Games launcher, Middle Earth -> GOG κ.ο.κ)

-> Τα παιχνίδια παραμένουν για πάντα στο account, ΔΕΝ τα χάνουμε όταν ακυρώνουμε το Free 7days trial (Δείτε FAQ κάτω από οποιοδήποτε Game κάνετε claim)

Ελπίζω να φανούν χρήσιμα, εγώ πάντως το FM22 το έψαχνα καιρό σε χαμηλή τιμή και εν τέλει το βρήκα δωρεάν! 😀

image.png.89095a2fee905b0485e6702af4caa487.png

Επεξ/σία από lefgiap
  • Like 10
  • Thanks 7
Δημοσ.

Δοκίμασα να το κάνω πριν 2 μέρες αλλα δεν έβγαζα άκρη. Μου έλεγε οτι δεν υποστηρίζει την Ελλάδα. Αν κάποιος θα μπορούσε να με καθοδηγήσει με pm θα το εκτιμούσα.

Ψάχνω το fm και εγω αλλα δεν μου πάει να το αγοράσω την δεδομένη στιγμή μιας και το 23 θα βγει τον Νοέμβριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχήν δεν με αφήνει να προχωρήσω εμένα χωρίς την χρέωση των 5.99€, έρχεται η ειδοποίηση αλλά το γράφει ότι θα με χρεώσει από την αρχή.

Προχώρησε κανονικά χωρίς την χρέωση, το προσθέτει στο EPIC Launcher το FM2022

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα claim το football manager 2022 και δεν το εμφανίζει στο library..

άκυρο το εμφάνησε μετά από 15 λεπτά

Επεξ/σία από stylianosst
Δημοσ.
4 ώρες πριν, rodosf1 είπε

εναλλακτικά, όσοι έχετε ΕΝΕΡΓΗ συνδρομή amazon prime video έχετε αυτόματα και ενεργό το Prime gaming, οπότε καλορίζικα!! :)

Εμένα δεν το εμφανίζει. Είχε κάτι ωραία add on για NBA αλλα παρόλο που έχω prime video, δεν τα έδινε. Βέβαια έχω το τουρκικό amazon αλλά δεν νομίζω να παίζει ρολο

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Εμένα δεν το εμφανίζει. Είχε κάτι ωραία add on για NBA αλλα παρόλο που έχω prime video, δεν τα έδινε. Βέβαια έχω το τουρκικό amazon αλλά δεν νομίζω να παίζει ρολο

Δεν νομίζω γιατί κι εγώ με Τούρκικο amazon πήρα τα παιχνίδια κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω με τουρκικο πηρα το μανατζερ και 500k $ στο gta online

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από panosno1com
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα μου βγαζει activate prime gaming και οχι tryyyyyyyyyyyyyyyyy
φανταζομαι με το που θα το πατησω θα χρεωσει απευθειαςςςς
το χω βαλει στο παρελθον αλλα ελεγε tryyyyy

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Εκανα το αναποδο γμτ και ξεκινησα το trial απο το amazon prime το κανονικο,με εχει χρεωσει 3 φορες απο τυχαια ποσα μεταξυ 1-2 ευρω και μου βγαζει και καλα προβλημα με την καρτα ενω εχει κανει κανονικα τις χρεώσεις.

Δημοσ.
Στις 8/9/2022 στις 12:03 ΠΜ, Ola150 είπε

Δεν νομίζω γιατί κι εγώ με Τούρκικο amazon πήρα τα παιχνίδια κανονικά.

22 ώρες πριν, akaloith είπε

εμενα μου βγαζει activate prime gaming και οχι tryyyyyyyyyyyyyyyyy
φανταζομαι με το που θα το πατησω θα χρεωσει απευθειαςςςς
το χω βαλει στο παρελθον αλλα ελεγε tryyyyy

Και εμένα το ίδιο βγάζει activate prime gaming, που υποθέτω έχει και χρέωση. Ας δώσει κάποιος τα φώτα του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 days trial μου έβγαζε εμένα και μετά ακολουθεί χρεωση, αν δεν ακυρωθεί η συνδρομή όπως με όλα τα όμοια trials. 

Βαζεις μια κάρτα, οπότε και ενεργοποιειται το trial, και ΑΜΕΣΩΣ ακυρώνεις την συνδρομή ώστε να μην υπάρξει χρέωση μετά τις 7 μέρες.

Φυσικά Αν κάποιος δεν γνωρίζει / πως ακυρώνεται η συνδρομή καλό είναι να μην μπλέξει με την διαδικασία και χρεωθεί χωρίς λόγο τα 5.99USD.

Προσοχή επίσης αν κάποιος έχει ήδη κάψει το free trial στο παρελθόν. Αν και εκτιμώ πως με δεύτερο account στην amazon ξεπερνιεται και αυτό το εμπόδιο 😉

Παρακάτω η εικόνα που μου έβγαλε εμένα πρώτου συνδεθώ με τα amazon credentials μου, και στη συνέχεια ενεργοποιήσω το free trial 

BCD255B1-DA2D-429C-A534-2DF097E575AC.jpeg.68becdf015a5b186b19de09f4f923ad9.jpeg

Επεξ/σία από lefgiap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...