Dr_73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί το έκαναν αυτό ; Δεν βλέπω πλέον επιλογή χώρας πωλητή, για να διαλέξω φυσικά ΜΟΝΟ ΧΩΡΕΣ Ε.Ε. Οπότε ψάχνω κάτι και πρέπει με θλίψη να δω 10 σελίδες με αυτό που ψάχνω σε καταπληκτική κατάσταση και τιμή ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΗΠΑ ή ΙΑΠΩΝΙΑ. Κοιτάχτε, αλλά μην παραγγέλνετε δηλαδή. Ποιός θέλει να βρεθεί στην κλίνη του Προκρούστη που λέγεται ΤΕΛΩΝΕΙΟ ;; Υπάρχει λύση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ στην desktop version του ebay.com, βλέπω ακόμα τη σχετική επιλογή Έτσι κι αλλιώς, και εκτός ΕΕ να είναι, πλέον το eBay στο checkout παρακρατεί και αποδίδει τον Ελληνικό ΦΠΑ (24%), και αν ο πωλητής το στείλει σωστά δε θα σταματήσει τελωνείο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, l3ft3r1s είπε Εγώ στην desktop version του ebay.com, βλέπω ακόμα τη σχετική επιλογή Έτσι κι αλλιώς, και εκτός ΕΕ να είναι, πλέον το eBay στο checkout παρακρατεί και αποδίδει τον Ελληνικό ΦΠΑ (24%), και αν ο πωλητής το στείλει σωστά δε θα σταματήσει τελωνείο. Στο .de δεν την έχει . Ούτε στο .fr και .es . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To ιδιο θεμα εχω και μεσω ebay.uk Μονο μεσω android app εχει την επιλογη πλεον η μεσω advanced search στο desktop Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από alx301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέσω advanced search δίνει μόνο επιλογή συγκεκριμένης χώρας . Δεν νομίζω ότι μας κάνει . Τοζητούμενο όλων μας , των κατοίκων ελλάδας, είναι να βλέπουμε πωλητές από european union , για να μην έχουμε νταραβέρια με τελωνείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα