Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους!!! Θέλω να αγοράσω ένα αμάξι που έχει υψηλό τεκμήριο  επειδή είναι 2018 και δεν μπορώ να το  καλύψω για λίγο.Γνωρίζει  κάποιος εάν μπορώ  να το μοιράσω (80-20%) πχ με καποιον συγγενή  μου ώστε να με καλύψει;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και μπορεις με οτι ποσοστο σε βολευει .Αρκει να του εχεις εμπιστοσυνη .

Και θα μοιραστεί το τεκμήριο  ανάλογα; 

Δημοσ.

απλως επειδη ειχα ιδια εμπειρια σε παλιο 1600αρι και το καναμε ετσι με το κολλητο για ακριβως ιδιο λογο:

οταν ειναι να πουληθει ή να ανακυκλωθει (δηλαδη να φυγει απο πανω σας) θα πρεπει και οι δυο να συμφωνησετε και να υπογραψετε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

απλως επειδη ειχα ιδια εμπειρια σε παλιο 1600αρι και το καναμε ετσι με το κολλητο για ακριβως ιδιο λογο:

οταν ειναι να πουληθει ή να ανακυκλωθει (δηλαδη να φυγει απο πανω σας) θα πρεπει και οι δυο να συμφωνησετε και να υπογραψετε.

Ενοειται !!! Μαλιστα δεν μπορει να γινει ηλεκτρονικα η μεταβιβαση  οταν δεν ανηκει σε ενα μονο ατομο 

Δημοσ.

Πόσο πάνω από το εισόδημα θα βγεις? ακόμα και 2000 να είναι, είναι στα 8800 το τεκμήριο του οχήματος και αυτό μόνο 1 χρόνο αφού στα 5 έτη θα πέσει στα 6000. δλδ με συνιδιοκτησια θα εισαι στα 7000~ εξ αρχης.  Ο κόπος που θα έχεις όταν θες να κάνεις οτιδήποτε έχει σχέση με χαρτούρα για το όχημα δεν ξέρω αν αξίζει για να  γλιτώσεις τα χρήματα από την εφορία

Δημοσ.

Το αμάξι έχει τεκμηριο 5320+3000 το διαβίωσης βγαίνει 8320 εγώ δηλωμένα παίρνω 8120...και έλεγα  να βάλω το 20% σε κάποιον συγγενή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LASER.EK4 είπε

Το αμάξι έχει τεκμηριο 5320+3000 το διαβίωσης βγαίνει 8320 εγώ δηλωμένα παίρνω 8120...και έλεγα  να βάλω το 20% σε κάποιον συγγενή.

Καλύτερα πληρωσε παραπάνω παρά να κρέμεσαι απο τα .......... κέφια του καθενός.Μην έχεις εμπιστοσύνη.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλύτερα πληρωσε παραπάνω παρά να κρέμεσαι απο τα .......... κέφια του καθενός.Μην έχεις εμπιστοσύνη.

Πολύ σωστό  αυτό που λες!!! Σας ευχαριστώ  πολύ όλους παιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...