Crash24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Η Google επεκτείνει τη φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία πλοήγησης των Χαρτών της, επεκτείνοντας τη λειτουργία σε δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες και κάνοντάς την ακόμη πιο ισχυρή, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον τύπο καυσίμου με τον οποίο λειτουργεί το αυτοκίνητό σας. Η λειτουργία, που ξεκίνησε αρχικά στις ΗΠΑ και τον Καναδά πέρυσι, πλέον επισημαίνει τις διαδρομές που χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, εάν έχουν παρόμοιο χρόνο άφιξης με άλλες εναλλακτικές διαδρομές. Η Google αναφέρει ότι από σήμερα, η λειτουργία επεκτείνεται στους χρήστες σε σχεδόν 40 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν και δεν βρήκαμε τη σχετική λίστα, η λειτουργία δεν εμφανίζεται για την ώρα στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής κάτι που μπορεί να γίνει αργότερα. Η Google προσθέτει επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνετε τους Χάρτες για το αν το αυτοκίνητό σας είναι πετρελαιοκίνητο, βενζινοκίνητο, υβριδικό ή ηλεκτρικό, ώστε να μπορεί να βρει την πιο αποδοτική διαδρομή για τον συγκεκριμένο τύπο οχήματος και να παρέχει πιο ακριβείς εκτιμήσεις για το πόσο πιο αποδοτική είναι η φιλική προς το περιβάλλον διαδρομή. Το σύστημα βασίζεται σε πληροφορίες που αντλούνται από το Εθνικό Εργαστήριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (NREL) του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τις τάσεις οδήγησης του Google Maps για την εκπαίδευση μοντέλων μηχανικής μάθησης με βάση τους πιο δημοφιλείς κινητήρες σε συγκεκριμένες περιοχές. Χρησιμοποιώντας ένα παράδειγμα από την ανάρτηση στο ιστολόγιο της Google, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι οδηγοί με πετρελαιοκίνητα οχήματα θα δρομολογούνται κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου υψηλής ταχύτητας, όπου οι κινητήρες τους θα είναι πιο αποδοτικοί, ενώ κάποιος με υβριδικό ή ηλεκτρικό όχημα θα μπορούσε να λάβει προτάσεις που θα περιλαμβάνουν δρόμους, όπου μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα την αναγεννητική πέδηση. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 7 hours ago, Crash24 said: η λειτουργία δεν εμφανίζεται για την ώρα στους Έλληνες χρήστες της εφαρμογής κάτι που μπορεί να γίνει αργότερα. Θέλει Skynet AI για να υπολογίζει τις δικές μας παραμέτρους στους δρόμους. 😛 3
Xvipes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ελπίζω να υπολογίζει και τα διοδια γιατί με έχει τεντώσει να με περνάει από αττική οδό για να πάω στο σουπερμαρκετ εδώ δίπλα. (ναι ξέρω πως να βάλω avoid tolls αλλά πολλές φορές που το έχω βγάλει για μακρινό ταξίδι και μετά ξεχνάω να το βάλω την πατάω). 6
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Και θα σε στέλνει από τα βουνά, γιατί λέει είναι η πιό σύντομη (και όντως πράσινη) διαδρομή... 😊
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω ξεκινησει και το δουλευω το Google maps γιατι το Sygic που εχω ειναι βλαμμενο εντελως. 1 1
dj_aggelos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Να αφήσω αυτό εδώ έτσι για γούστο https://www.patrasevents.gr/article/607846-kalavrita-to-gps-edeikse-ton-gkremo 1 1
herbalife3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Πολύ καλό ομολογουμένως. Στην Ελλάδα γιατί όχι όμως ακόμα;; Πάλι τελευταίοι;
giomar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, aggelis6 είπε Και θα σε στέλνει από τα βουνά, γιατί λέει είναι η πιό σύντομη (και όντως πράσινη) διαδρομή... 😊 ...και με ωραια θέα....☺️ 11 λεπτά πριν, herbalife3 είπε Πολύ καλό ομολογουμένως. Στην Ελλάδα γιατί όχι όμως ακόμα;; Πάλι τελευταίοι; εμεις εδω έχουμε καταργησει τα πλαστικα καλαμάκι βρε.... αρχιζουν απο αυτους που δεν....☺️
osorkon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Xvipes είπε Ελπίζω να υπολογίζει και τα διοδια γιατί με έχει τεντώσει να με περνάει από αττική οδό για να πάω στο σουπερμαρκετ εδώ δίπλα. (ναι ξέρω πως να βάλω avoid tolls αλλά πολλές φορές που το έχω βγάλει για μακρινό ταξίδι και μετά ξεχνάω να το βάλω την πατάω). Και εγώ μια απ΄τα ίδια! Ενα feature θέλω να βάλουνε, να μπορεί ο χρήστης να επιλέγει τα διόδια που θέλει να αποφεύγει ή τα διόδια που θέλει να πληρώνει και ολα τα υπόλοιπα διόδια να παίρνουν την ανάποδη τιμή. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από osorkon
xphobus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 ΣΕ ΙPHONE είναι διαθέσιμο σε ANDROID ΟΧΙ 🥳
purif Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Εμένα βρε παιδιά μου το εμφανίζει αυτό εδώ και κανά μήνα...τι φάση; (android)
sprkrt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Mου το εμφανισε σημερα το πρωι για πρωτη φορα. Μαλιστα ηθελε να επιλεξω αν το αυτοκινητο μου ειναι diesel, hybrid, electric, petrol
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, sprkrt είπε Mου το εμφανισε σημερα το πρωι για πρωτη φορα. Μαλιστα ηθελε να επιλεξω αν το αυτοκινητο μου ειναι diesel, hybrid, electric, petrol Εμεις με υγραεριο στο πηγαδι αφοδευσαμε;
>>Morpheus>> Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ Σ ΔΙΑΤΑΖ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΜΑΠΣ ΝΑ ΚΟΨ' ΑΠ ΤΣ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΣΤΑΡ !!!! 😂
kinitos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, herbalife3 είπε Πολύ καλό ομολογουμένως. Στην Ελλάδα γιατί όχι όμως ακόμα;; Πάλι τελευταίοι; Κανει δοκιμες τωρα. Βλεπουν οτι τελευταια σχεδον κανεις δεν σταματα σε κοκκινο ειδικα αν δεν βλεπει αλλο όχημα. Δευτερον σχεδον ολοι πανε αναποδα σε δρόμους. Και τρίτον ολοι σχςδον κρατανε το κινητο στο χέρι Ειναι δυσκολότερο σε σχεση με το εξωτερικό και θελει η δυνατο αι η ηλιθιο για να ταιριάζει με αυτα που γινοντααι στους δρόμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα