ksideras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα στην παρεα θα ηθελα ενα pc για mining CPU-MOBO-RAM (τροφοδοτικο θα ειναι ενα corsair 1200 platinum ) να μου πειτε υπαρχουν τοσες εκει εξω με τοσες pcie. δεν ξερω ποιες ειναι σταθερες η δοκιμασμενες η αν παρω για gaming ποιες θα δουλευουν ολες η pcie ειχα παρει μια msi gaming plus και δεν δουλευαν ολα τα pcie ευχαριστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 με βάση όσα περιγράφεις καλύτερα να αφήσεις την ιδέα. το mining πλέον δε συμφέρει εκτός αν έχεις Δωρεάν ρεύμα με δικά σου μέσα. Φωτοβολταϊκά π.χ. δε γράφεις ούτε για ποιο νόμισμα θες εξόρυξη ούτε αν έχεις κάρτες γραφικών. δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα το βάζω στη πρίζα και κόβει χρήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 εγω ζητησα να μου προτεινεται τα parts οχι τι ειναι τσαμπα και ποσο κοστιζει το ρευμα και ποιο νομισμα θα κανω mining 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, ksideras said: εγω ζητησα να μου προτεινεται τα parts οχι τι ειναι τσαμπα και ποσο κοστιζει το ρευμα και ποιο νομισμα θα κανω mining αυτό που δε καταλαβαίνεις είναι οτι αν δεν απαντήσεις σε αυτά, δε μπορεί να σου προτείνει κάποιος κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 εχω τσαμπα ρευμα και θα κανω etc mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, ksideras είπε εχω τσαμπα ρευμα και θα κανω etc mining τι καρτες θα βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε τι καρτες θα βαλεις? 3060 ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, ksideras είπε 3060 ti κοιτα εδω τι προτεινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgik123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 7/9/2022 στις 3:37 ΜΜ, ksideras είπε καλησπερα στην παρεα θα ηθελα ενα pc για mining CPU-MOBO-RAM (τροφοδοτικο θα ειναι ενα corsair 1200 platinum ) να μου πειτε υπαρχουν τοσες εκει εξω με τοσες pcie. δεν ξερω ποιες ειναι σταθερες η δοκιμασμενες η αν παρω για gaming ποιες θα δουλευουν ολες η pcie ειχα παρει μια msi gaming plus και δεν δουλευαν ολα τα pcie ευχαριστω για τον χρονο σας mobo παρε την Asrock H510 Pro BTC+ Motherboard με Intel 1200 Socket για να μην μπλεκεις με risers και αρχαιους cpu που τους πουλανε εδω πανακριβα οι φιδεμπορες. cpu τον ποιο φτηνο/celeron h pentium ram παλι τα πιο φτηνα και 4 γιγα φτανει οσο για το τροφοδοτικο,παρε ενα απο σερβερ με πλακετακι για να σου φτανουν τα καλωδια για ολες τις καρτες(ειναι σχεδιασμενοι να δουλευουν ασταματητα και να μην παθαινουν τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα