hurin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Razer Viper Ultimate σε πολύ καλή τιμή Skroutz σε ένα μόνο κατάστημα στα 90€ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από hurin 3
privateer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 και ελεγα να περιμενω το νεο G502 X αλλα τωρα με εβαλες σε πειρασμο😂 1
hurin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, privateer είπε και ελεγα να περιμενω το νεο G502 X αλλα τωρα με εβαλες σε πειρασμο😂 Είμαι και εγώ σε πειρασμό γιατί ήθελα το G502 wireless 😅
MrRush Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεταφορικά και τελωνείο μέσα; Πλήρωσα σε λίρες με μεταφορικά μαζί βγήκε 55.47 λίρες, κάπου 63 ευρώ. Δεν μου έβαλε fees τελωνείου μέσα και λέει πως πωλείται από Amazon EU, ελπίζω να σταλεί από ΕΕ και να μην έχει τελωνεία. Για όποιον ενδιαφέρεται και επειδή έχω το Viper με το καλώδιο, το ποντίκι είναι επικό. Παίζω CS:GO, έχω φτάσει Supreme/Global με αυτό και πλέον δε μπορώ να χρησιμοποιήσω βαρια ποντίκια γιατί έχει συνηθίσει το χέρι με αυτό. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από MrRush
kkatzos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, hurin είπε Skroutz σε ένα μόνο κατάστημα στα 90€ Από 78€ + μεταφορικά στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/20831034/Razer-Viper-Ultimate-με-Βάση-Φόρτισης-Ασύρματο-RGB-Gaming-Ποντίκι-20000-DPI-Μαύρο.html 21 λεπτά πριν, MrRush είπε Μεταφορικά και τελωνείο μέσα; Μέσα 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, privateer είπε και ελεγα να περιμενω το νεο G502 X αλλα τωρα με εβαλες σε πειρασμο😂 159€ θα έχει αυτό. Το έχουν παραχ#σει με τις τιμές αυτές. ________________ Ως κάτοχος του συγκεκριμένου ( γενικώς λίγα προϊόντα της Razer αξίζουν και προτείνω) με τα Optical rev 3 switches όμως, αξίζει απόλυτα την τιμή του αυτήν. Αν πετύχετε παρτίδα από τέλη 2021 ( Απρίλιο και έπειτα ) είναι αισθητά βελτιωμένο στα κλικς του σε σχέση με την πρώτη γενιά που ήταν μια mushy αηδία. Ποια παρτίδα είναι φαίνεται στο κουτί από κάτω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1
Tecton Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 @7nisiotis Τα πλαϊνά κουμπιά που βρίσκονται και στις δύο πλευρές δεν ενοχλούν στην χρήση; Σε βίντεο είδα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα καλύψεις.
MrRush Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tecton είπε @7nisiotis Τα πλαϊνά κουμπιά που βρίσκονται και στις δύο πλευρές δεν ενοχλούν στην χρήση; Σε βίντεο είδα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα καλύψεις. Είναι αρκετά μέσα ώστε δεν μπορείς να τα πατήσεις κατά λάθος 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tecton είπε @7nisiotis Τα πλαϊνά κουμπιά που βρίσκονται και στις δύο πλευρές δεν ενοχλούν στην χρήση; Σε βίντεο είδα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα καλύψεις. Είναι και ανάλογα τα ανατομικά χαρακτηριστικά του ατόμου. Όχι, δεν έχω ενοχληθεί από τα πλαϊνά σχεδόν καθόλου θα έλεγα (δεξιά πλευρά). Εννοείται μέσω synapse τα έκλεισα για να μην τα πατήσω καταλάθος κάποια φορά (και uninstall μετά). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1
babyonboard Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.rtings.com/mouse/tools/compare/razer-viper-ultimate-vs-razer-viper-v2-pro/1639/33239?usage=8876&threshold=0.10
MrRush Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στάλθηκε αλλά το UPS tracking λέει ότι έρχεται από UK. Τελωνείο δε μου έβγαλε να πληρώσω, ελπίζω μην φάω κανένα εικοσάρικο τελωνείο γιατί έτσι το έπαιρνα και από Ελλάδα. Edit: Βασικά το label δημιουργήθηκε UK, δεν λέει ότι έκανε dispatch από UK. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από MrRush
Dcmpaira Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 4:39 ΜΜ, MrRush είπε Στάλθηκε αλλά το UPS tracking λέει ότι έρχεται από UK. Τελωνείο δε μου έβγαλε να πληρώσω, ελπίζω μην φάω κανένα εικοσάρικο τελωνείο γιατί έτσι το έπαιρνα και από Ελλάδα. Edit: Βασικά το label δημιουργήθηκε UK, δεν λέει ότι έκανε dispatch από UK. τελικα τι εγινε με το τελωνειο?
MrRush Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε τελικα τι εγινε με το τελωνειο? Τίποτα, πέρασε χωρίς να πληρώσω κάτι. Το δε ποντίκι είναι επικό.
Dcmpaira Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, MrRush είπε Τίποτα, πέρασε χωρίς να πληρώσω κάτι. Το δε ποντίκι είναι επικό. σε περιπτωση που θελει λεφτα για τελωνειο μπορεις να κανεις αρνηση παραλαβης? και να επιτραφει και να παρεις τα λεφτα σου πισω? γτ σκεφτομαι να δοκιμασω με λαπτοπ.
MrRush Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Dcmpaira είπε σε περιπτωση που θελει λεφτα για τελωνειο μπορεις να κανεις αρνηση παραλαβης? και να επιτραφει και να παρεις τα λεφτα σου πισω? γτ σκεφτομαι να δοκιμασω με λαπτοπ. Δεν ξέρω και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν. Από όσο ξέρω σου βγάζει τα έξοδα τελωνείου στο checkout και αν δεν σου βγάλει εκεί δεν πληρώνεις αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν μου βάζει νόημα να μην πληρώσεις τελωνείο για λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα