Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν πρέπει να ντρέπομαι αλλά θέλω να ομολογήσω ότι μου αρέσουν και βλέπω Οικογενειακές ιστορίες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση βλέπω 1 με 2 επεισόδια στο ίντερνετ.

Δημοσ.

γούστο σου και καπέλο σου και στη καρατσουτσουνάρα σου.

εμείς τώρα εδώ τι να πουμε; μπράβο ή αχ πάει το παιδί το φαγε η μπαμπέσα η ζωή;

Shaun The Sheep Movie Ok GIF

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω εάν πρέπει να ντρέπομαι αλλά θέλω να ομολογήσω ότι μου αρέσουν και βλέπω Οικογενειακές ιστορίες. Σχεδόν σε καθημερινή βάση βλέπω 1 με 2 επεισόδια στο ίντερνετ.

Κ εμενα μ αρεσει αν και αρκετες φορες γελαω με καποιους που είναι σα να λενε ποιημα στο σχολειο ή σα να κανουν αναγνωση κειμενου σε παιδακι

Δημοσ.

Εννοειται οι οικογενειακές ιστορίες είναι η πιο τοπ σειρά στην τηλεόραση, μόνο αυτές βλέπω (και λίγο μουρμούρα) από ελληνική TV. Είδα και το πρώτο επισοδειο Αμφιβολίες, ΟΚ, ίδιο στυλ, αλλά σαν τις οικ. Ιστορίες δεν είναι 😁😁

Το άλλο ιατρικό του Αντεννα άκυρο τελείως, πιο ποιοτικο οπότε απορρίπτεται, κακή αντιγραφη😂😂😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eko13 είπε

Εννοειται οι οικογενειακές ιστορίες είναι η πιο τοπ σειρά στην τηλεόραση, μόνο αυτές βλέπω (και λίγο μουρμούρα) από ελληνική TV. Είδα και το πρώτο επισοδειο Αμφιβολίες, ΟΚ, ίδιο στυλ, αλλά σαν τις οικ. Ιστορίες δεν είναι 😁😁

Το άλλο ιατρικό του Αντεννα άκυρο τελείως, πιο ποιοτικο οπότε απορρίπτεται, κακή αντιγραφη😂😂😂

Και το ιατρικό μαρεσει!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2022 στις 3:05 ΜΜ, andreas-mits είπε

Τα παλιά τα έχω δει τρεις φορές το καθένα. Έχετε μεγάλη ανηφόρα ακόμα να διαβείτε. 

Ωστόσο, μπορώ να σας προτείνω κάνα δυο διαμάντια :

(Τζίμης ο ελαιοχρωματιστής - Ουκρανός ράσταμαν παρακαλώ, σώγαμπρος και η μεγάλη αντιπάθεια του πεθερού, που θέλει να τονΕ βγάλει από τη ζωή της κόρης του. Το απόσπασμα που βλέπετε παραπάνω, είναι εν μέσω μανούρας : δεξιά ο Μήτσος με επίσημο outfit, κοντομάνικο μέσα από παντελόνι, αριστερά ο βαψομαλλιας πεθερός και στη μέση ο λογιστής της εταιρείας του πατέρα του, μεγάλη νυφίτσα παρεμπιπτόντως)

(Μελέτης - Ο χαιταίος glamrock-ας, γνήσιος νοσταλγός της έϊτις της σκηνής / προσπαθεί ο δόλιος να τα βρει μετά από χρόνια, με τον καψερό τον πατέρα του). Τον είχα πετύχει και σε ένα μαγαζί κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας (μεταλλάδικο) και είχα την ευκαιρία να τον συγχαρώ από κοντά για την ερμηνεία του. 

Το απόσπασμα στον σύνδεσμο παραπάνω είναι από μια πολύ προσωπική στιγμή του Μελέτη (δεξιά ο Μελέτης, αριστερά ο πατέρας που γύρισε μετά από πολλά χρόνια, από τα ξένα) 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

Στο καβαλιώτικο πάει άνετα το όσκαρ και ακολουθούν τα άλλα..

Στις 7/9/2022 στις 3:42 ΜΜ, eko13 είπε

Ανετα ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2022 στις 12:46 ΠΜ, star12 είπε

δε ξερεισ σε πιο να προτοδωσεισ οσκαρ

Εγώ κλίνω προς τον Μελέτη πάντως. Δεν είναι μόνο η χαίτη, αλλά και το σηκωμένο μανίκι στο μπουφάν. Τέτοια γούστα δεν βγαίνουν εύκολα στο γυαλί, σε κόβει το star system. Λες και έχει βγει από το "ID" είναι ο τύπος (πολύ καλή - αν και παλιά - ταινία παρεμπιπτόντως, να την δείτε όσοι δεν την έχετε δει). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Εννοειται οτι πρεπει να βγουν σε πανελλαδικα και οι καβαλιωτικες. Οι σκηνες δρασης ολα τα λεφτα, το μπολιγουντ ωχρεια μπροστα τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...