logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ναι σε καταλαβαίνω αλλά αυτό το άσπρο Παναγία μου! Σκέψου έχω άσπρο τηλέφωνο πλέον και άσπρα in ear buds Όχι άλλο μαύρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Tlykog είπε Στο PS4 pro δεν άλλαξα πάστα γιατί ήταν εντός εγγύησης και δεν ήθελα να την χαλάσω. Λίγο πριν το πέρας της, το πούλησα για άλλους λόγους. Μπορεί να έχεις δίκιο, γιατί δεν το δοκίμασα. Το έχω κάνει σε άλλες συσκευές (laptops κυρίως) και έχω δει διαφορά πχ 6-7 βαθμούς, αλλά όχι τη μέρα με τη νύχτα. Γι αυτό και διατηρώ τις αμφιβολίες μου. Πιστεύω ότι στο pro ήταν και θέμα σχεδίασης και ψύξης. Στις μετέπειτα εκδόσεις του δεν είχε θέμα. Γνωρίζεις ότι το PS4 pro είχε 3 εκδόσεις (νομίζω); Η μία ββγήκε το 2016, η άλλη το 2017 και η τρίτη το 2018. Αυτή του 2017 δεν είχε τόσο θέμα με τον θόρυβο και του 2018 ήταν ακόμη καλύτερη. Εγώ είχα του 2016... Με τρεις διαφορετικές εκδόσεις κάποιο ρόλο έπαιξες και η σχεδίαση... Δε νομίζω ότι άλλαζαν πάστα και έβγαζαν νέο revision... Δεν γνωρίζω ποια έκδοση έχει, αλλά έχω την εντύπωση πως το είχε πάρει γύρω στο 2018. Πριν αλλάξω πάστα, έκανε σαν τουρμπίνα, απάλευτος θόρυβος. Μετά την πάστα, λειτουργούσε εντελώς αθόρυβα. Απλώς αναφέρω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Και ξαναλέω. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται νορμάλ να συμβαίνει αυτό, να πρέπει να παρεμβαίνει ο χρήστης και να καταστρέφει και την εγγύηση για κάτι που έπρεπε να έχουν κάνει εξαρχής σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, SteliosThess είπε Δεν γνωρίζω ποια έκδοση έχει, αλλά έχω την εντύπωση πως το είχε πάρει γύρω στο 2018. Πριν αλλάξω πάστα, έκανε σαν τουρμπίνα, απάλευτος θόρυβος. Μετά την πάστα, λειτουργούσε εντελώς αθόρυβα. Απλώς αναφέρω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Και ξαναλέω. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται νορμάλ να συμβαίνει αυτό, να πρέπει να παρεμβαίνει ο χρήστης και να καταστρέφει και την εγγύηση για κάτι που έπρεπε να έχουν κάνει εξαρχής σωστά. To ps5 πάντως είναι ήσυχο πολύ πιο ήσυχο από το slim 4αρι που είχα το οποίο κράταγε καλες θερμοκρασιες γενικά, αλλά η μεγάλη διαφορά έγινε όταν το έβαλα όρθιο να κάθεται μόνο και όχι όπως πριν που το είχα χωμένο σε ράφι το 5αρι δεν το σκέφτηκα καν να στριμωχτεί σε ράφι το μόνο που με προβληματίζει στο 5 είναι ότι βγάζει αρκετή ζέστη από πίσω στην κεραια του headset, αλλά ελπίζω να αντέξει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, logistoulis είπε To ps5 πάντως είναι ήσυχο πολύ πιο ήσυχο από το slim 4αρι που είχα το οποίο κράταγε καλες θερμοκρασιες γενικά, αλλά η μεγάλη διαφορά έγινε όταν το έβαλα όρθιο να κάθεται μόνο και όχι όπως πριν που το είχα χωμένο σε ράφι το 5αρι δεν το σκέφτηκα καν να στριμωχτεί σε ράφι Με 5 δεν έχω ασχοληθεί (ακόμα), αλλά ευτυχώς που λειτουργεί σωστά. Αν μη τι άλλο, τόσο γκουμούτσα που το έκαναν, θα ήταν ατόπημα να είχε θέματα ψύξης 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SteliosThess είπε Δεν γνωρίζω ποια έκδοση έχει, αλλά έχω την εντύπωση πως το είχε πάρει γύρω στο 2018. Πριν αλλάξω πάστα, έκανε σαν τουρμπίνα, απάλευτος θόρυβος. Μετά την πάστα, λειτουργούσε εντελώς αθόρυβα. Απλώς αναφέρω την εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Και ξαναλέω. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται νορμάλ να συμβαίνει αυτό, να πρέπει να παρεμβαίνει ο χρήστης και να καταστρέφει και την εγγύηση για κάτι που έπρεπε να έχουν κάνει εξαρχής σωστά. Αν είχε του 2017 ή 2018, που είναι και πιο πιθανό, και μου γράφεις ότι έκανε σαν τουρμπίνα, τότε σκέψου τι γίνονταν με την έκδοση του 2016 που είχα… Μαζι σου είμαι, αλλά, αν σου βγάλει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα, άντε να το εξηγήσεις στο service της Sony… Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, SteliosThess είπε Με 5 δεν έχω ασχοληθεί (ακόμα), αλλά ευτυχώς που λειτουργεί σωστά. Αν μη τι άλλο, τόσο γκουμούτσα που το έκαναν, θα ήταν ατόπημα να είχε θέματα ψύξης 🤣 το μόνο κακό που έχει σε ανάλυση που έχω δει (και το έχω νιώσει με το χέρι και στην πράξη) είναι ότι ότι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως το τόσο μέταλλο που έχει ο ζεστός αέρας δηλαδή βγαίνει από το κεντρικό σημείο της εξαγωγής του αέρα ενώ στις άκρες δεν νιώθεις να βγαίνει ζέστη ούτε και να κάνει ζέστη από την άλλη ακούγεται ελάχιστα και σε βαριά παιχνίδια και αυτό αν πας κοντά του, από τα 2 μέτρα που το έχω εγώ και με το θόρυβο του παιχνιδιού δεν το καταλαβαίνω καν ότι λειτουργεί απλά θα μπορούσε να είναι και καλυτερο, μελλοντικά με άλλο pcb νομίζω δεν θα βγάζει καν ζέστη (αν και λογικά θα μειωθεί ενδεχομένως κι άλλο το μέταλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα