Whatever100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και τώρα θα μπω στο τρίτο έτος της σχολής μου. Σπουδάζω βιοτεχνολογία στο γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Είχα ως στόχο την ιατρική αλλά επειδή δεν πέρασα επέλεξα αυτή τη σχολή καθώς μου είπαν ότι είναι το πιο κοντινό στην ιατρική. Ωστόσο μετά από δύο χρόνια στη σχολή δεν έχω βρει πραγματικά κάτι που να με ενδιαφέρει και η σχολή γενικώς δεν με τρελαίνει πολύ. Αξίζει πιστεύετε να την παρατήσω στο σημείο που βρίσκομαι και να σπουδάσω ιατρική στην Βουλγαρία μαζί με έναν φίλο μου? Γνωρίζει κανείς κάτι για το τμήμα που βρίσκομαι όσον αφορά την επαγγελματική αποκατάσταση? Ευχαριστώ προκαταβολικά
HALF EVIL Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Άμα έχεις λεφτά κάνε αυτό που σου αρέσει. Αν όχι συνέχισε και βλέπεις. Ιατρική θέλει επτά χρόνια σπουδών, δεν τα λες και λίγα.
hyperlost Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Σπούδασε Βουλγαρία ιατρική ένας ξάδερφός μου, γιατί δεν κατάφερε να πιάσει ιατρικές στην Ελλάδα. Σαν αποκατάσταση και αυτός από δημόσιο σε δημόσιο σε επαρχεία νοσοκομεία πηγαίνει ανά την Ελλάδα -όπου βρει- και δεν είναι πλέον ότι οι γιατροί ανταμείβονται όπως στο παρελθόν. Οπότε δεν το λες και ονειρική αποκατάσταση. Γενικά σε κανένα πτυχίο δεν σου εγγυάται κανείς την τέλεια αποκατάσταση. Θέλει ψάξιμο, ευκαιρίες και τύχη μετά. Ευχαριστημένοι γιατροί είναι όσα άτομα πήραν πτυχίο ιατρικής Ελλάδα και πήγαν εξωτερικό όταν τους δόθηκε η σχετική ευκαιρία: Σουηδία & Γερμανία που έχω παραδείγματα από γιατρούς στην οικογένεια που έφυγαν. Αντιθέτως ξέρω και άτομα που είχαν γονείς γιατρούς και έτοιμο γραφείο-πελατεία Ελλάδα και δεν χρειάστηκε να ξοδέψουν περιουσίες, αλλά τελικά ζορίζονται γιατί δεν έχουν την πελατεία που είχαν οι γονείς τους. Συνεπώς αν φαντάζεσαι ονειρική αποκατάσταση με το πτυχίο της ιατρικής και μόνο, ξανασκέψου το.
Whatever100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά δεν είναι όμως μόνο θέμα επαγγελματικής αποκατάστασης γενικώς η ιατρική μου αρέσει πιο πολύ (δεν έχω φοιτήσει σε κάποιο πανεπιστήμιο σαν ιδέα μιλάω) . Θα δω τι θα κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα