Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Το ερχόμενο Σάββατο όπως θα γνωρίζετε ξεκινάει η ΔΕΘ.

Θα ανέβω την ερχόμενη Πέμπτη επάνω γιατί έχω μια δουλειά και το Σάββατο θα φύγω με πλοίο, διότι έχω να ταξιδέψω στη Λήμνο

Ο προβληματισμός μου είναι ότι εγώ θα μένω Καλαμαριά και οι δουλειές που έχω είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1η ερώτηση: Τη Πέμπτη και τη Παρασκευή, θα υπάρχουν αστικά λεωφορεία να με αφήσουν στη Καμάρα ή τα λεωφορεια θα μας πηγαινουν μεχρι ενα συγκεκριμένο σημειο? ( Διάβασα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από εδώ https://www.mynews.gr/thessaloniki-poioi-dromoi-kleinoyn-en-opsei-deth-oi-kykloforiakes-rythmiseis/?fbclid=IwAR3HMiIyDUbnr2woIuY921ncXrjszKvvj5kdIb99PtkYbTXclLrhcEOtcZc αλλά δεν γνωρίζω καλά τους δρόμους εκεί. Οπότε μια βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη.

2η ερώτηση: Το Σάββατο που θα φύγω με πλοίο από το Λιμάνι, και ειδικά εκείνη τη μέρα από ότι διάβασα στο ιντερνετ θα απαγορευεται και η κυκλοορια σε καποιους δρομους όπως η Τσιμισκή και η Εγνατία, θα μπορώ να πάρω ταξί από Καλαμαριά να με αφήσει στο Λιμάνι μέσω του περιφερειακού?

Επεξ/σία από airtrelomike13
Δημοσ.

Καλημέρα, 

θεωρητικά για Πέμπτη και Παρασκευή δεν θα έχεις θέμα να πας με αστικό στο κέντρο. Θα μπλέξεις απλά με κίνηση αλλά όχι με κλειστούς δρόμους.

Για το Σάββατο που ρωτάς όλα είναι σχετικά . Σίγουρα μετράει αν φεύγει το πλοίο πρωί . Αν είναι πρωινό δε θα έχεις θέμα γιατί εκείνη τη μέρα αποφεύγουν όλοι το κέντρο από το πρωί .
Αν είναι μετά το μεσημέρι , μπορεί να σε πάει μέσω περιφερειακού αλλά το πόσο κοντά στο λιμάνι θα μπορέσει να σε αφήσει δεν το ξέρει κανείς. Έχε υπόψιν σου και το ποσα θα σου πάρει για να κάνει αυτόν τον κύκλο..

Καλή τύχη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nogoso είπε

Καλημέρα, 

θεωρητικά για Πέμπτη και Παρασκευή δεν θα έχεις θέμα να πας με αστικό στο κέντρο. Θα μπλέξεις απλά με κίνηση αλλά όχι με κλειστούς δρόμους.

Για το Σάββατο που ρωτάς όλα είναι σχετικά . Σίγουρα μετράει αν φεύγει το πλοίο πρωί . Αν είναι πρωινό δε θα έχεις θέμα γιατί εκείνη τη μέρα αποφεύγουν όλοι το κέντρο από το πρωί .
Αν είναι μετά το μεσημέρι , μπορεί να σε πάει μέσω περιφερειακού αλλά το πόσο κοντά στο λιμάνι θα μπορέσει να σε αφήσει δεν το ξέρει κανείς. Έχε υπόψιν σου και το ποσα θα σου πάρει για να κάνει αυτόν τον κύκλο..

Καλή τύχη 

Καλημέρα και σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κοίτα το πλοίο φεύγει 2 το ξημέρωμα Σάββατο προς Κυριακή . Με δεδομένο ότι πρέπει να είμαι εκεί ένα δίωρο πιο πριν, νομίζω οτι έτσι όπως μου τα περιγράφεις ότι δεν θα έχω κάποιο θέμα 

Επεξ/σία από airtrelomike13
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλημέρα και σ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κοίτα το πλοίο φεύγει 2 το ξημέρωμα Σάββατο προς Κυριακή . Με δεδομένο ότι πρέπει να είμαι εκεί ένα δίωρο πιο πριν, νομίζω οτι έτσι όπως μου τα περιγράφεις ότι δεν θα έχω κάποιο θέμα 

Οι δρόμοι θα είναι κλειστοί 6:00-18:00 οπότε δεν θα έχεις θέμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Οι δρόμοι θα είναι κλειστοί 6:00-18:00 οπότε δεν θα έχεις θέμα. 

Nai το Σάββατο που θα φύγω με το πλοίο, δεν αναγράφει ότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί 6:00-18:00, αλλά από τις 15:00, και θα παραμεινουν κλειστοι μεχρι να ολοκληρωθουν οι εκδηλωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...